סיכום המצעד השנתי

chen010189

New member
לכל אלה שאומרים שהפצצתי

חוץ מלכתוב את כל הקטגוריות עם הזוכים והספיישלים לא הוספתי כלום, אז איך בדיוק רציתם שההודעה תראה?

tkuihehr

New member
הוצאת אותה יפה ומסודרת

וגם התאמצת לכתוב לעתצמך לאורך כל המצעד, את נשלחת למשימה בשעות המצעד, אז ברור שאנחנו נודה לך..

chen010189

New member
אה חשבתי שהתכוונתם שחפרתם

איזה צניעות בראש... אבל כן, אני אוהבת להצטנע! בכל מקרה, תודה רבה!

tkuihehr

New member
גם אני...איזה באסה

למרות ששמענו מספיק מוזיקה ישראלית טובה אתמול |
| ובכל זאת רציתי לשמוע גם את המצעעעעעעעעעד...

a b u y a

New member
היו שם זמרים גרועים-שי גבסו למשל

שהתחיל לשיר גשם כשהוא שר את "ארים ראשי", אני כזה:"אמרתי לכם שהוא זמר גרוע!"..
ואז התחיל גשם מטורף ונכנסנו 8 אנשים מתחת לצעיף מסכן
והיה הכי מצחיק לראות את כל האנשים רצים כמו מטורפים בפעם השניה כשרק התחיל טפטוף

tkuihehr

New member
אהבתי את הגשםםם

וואי, אני אוהב גשם, כשהיה גשם היה מטורף להשאר ולהרטב [ועם הצפיפות של השורה הראשונה זה לא שהיתה לי ברירה, לא היה מקום לזוז גם ככה]. ואח"כ בגשם השני של משינה, שכבר היינו בחוץ ,סתם ישבנו על הדשא, כולם שכבו שפוכים ופתאום בבת אחת כולם קמים ובורחים להתחבא, ומה קרה כולה גשם! אנחנו נשארנו על הדשא, נהננו מהמרחב שהגיע פתאום, והתחלנו לרקוד ולקפוץ ולקפוא, וואי, הייתה הופעה שווה... בכלל, חוץ מההתחלה [כל מיני אמנים שהם לא ממש רוק, חוצמהדורבנים וסינרגיה, עד עברי לא היה שום מופע שווה, אבל החל ממנו, כווווולם
] שיואו, שווה שווה שווה, לא מצטער בכלל [חוץ מהפסד המצעד, אבל גם לזה התכוננתי מראש, ידעתי שזה יגיע, ודוגרי? אפילו את זה זה היה שווה]

ShukyD

New member
הפסדת

אין לך יותר זכות לקרוא לעצמך אחד החפרנים

tkuihehr

New member
טוב

תישארו אתה וליאורה מלכי הפורום בחפירה למרחקים ארוכים. ואני אשאר לי בחפירה חלקית, של הקטנים [כשאני כן מגיע, אני כן חופר, ומה שלא תגיד לא ישנה את זה]

b o n c h

New member
אני מצטערת אבל אני יותר חפרנית

מנועם וחן.... להזכירך שרשור החפירות שלנו. ועוד.....

chen010189

New member
היית מתה!

זה שאני לא חופרת פה כמו שאני חופרת בכלליות לא אומר כלום! 90% מהזמן שכתבתי בו את המכתב להדר היה רק לנסות לערוך את זה כל פעם מחדש כי הוא עבר את העמוד הראשון לא משנה מה גודל הכתב ששמתי, אבל בסוף זה הגיע לעמוד אחד בלבד, לא זוכרת מה עשיתי (כי לא נעים לשלוח מכתב באורך של מגילת העצמאות חחחח)

tkuihehr

New member
סבבה

חמישי זה טוב. חמישי זה שיר אהבה פשוט... שוקי, אתה ראשון או שני?

למעלה