סכמ"ש ירושלמי

veredmp

New member
../images/Emo202.gifסכמ"ש ירושלמי../images/Emo202.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: כהמשך לכתבה על מירי שפורסמה בצילומים שלה למעורב ירושלמי, ת"א או ירושלים?

מסכמת!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אהובי נחשב שיר כן?! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיר תקווה של אביב גפן תמונת/פליקס השבוע: אממ אין לי... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי את הפרק הראשון של מגדלים באויר. ציטוט/י השבוע: "אני נשמע כמו גוזל עורבים שאין לו קול"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: היום היה יום מגניב! היינו בהקלטות!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מאתמול בערב כואב לי נורא הגרון!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מעורב ירושלמי! האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שירתי שאלת בונוס: כהמשך לכתבה על מירי שפורסמה בצילומים שלה למעורב ירושלמי, ת"א או ירושלים? אממ נראה לי ת"א...

../images/Emo13.gifמסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים והשיר של מעורב ירושלמי. חורשת עליו. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):השירים של בעז מעודה. תמונת/פליקס השבוע:מתה על הפוזה ועל הלוק. וגם על השמלה. מתה על מירי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:בקרוב על מעורב ירושלמי,מגדלים באויר, האחות בטי, השרדות ציטוט/י השבוע:"your mind gets burn in the habits you learn- המשפט נתקע לי מאתמול, מתנגן לי בראש כל הזמן. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום שלישי- הופעות תמיד מעלות לי את מצב הרוח בייחוד אם אחר כך פוגשים את מיקי ורשאי באמצע הדרך ומדברים איתו ארוכות. יום ראשון גם היה נחמד- הגשתי סמינריון אחד. נותרו עוד שניים. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כלום. רק שימשיך ככה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יש כמה הופעות בתכנון- של איה, של תמר אייזנמן האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-בטח. הייתי בהשקת מעורב ירושלמי. רואים אותי בכל התמונות.NOT
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מהממם. שאלת בונוס: כהמשך לכתבה על מירי שפורסמה בצילומים שלה למעורב ירושלמי, ת"א או ירושלים? בטוחוה שמירי מסכימה איתי- רק ת"א, אין על בראסרי.

yafit1305

New member
מסכמת את השבוע הראשון כמובטלת../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):התקווה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):גיא זואץ-כל הבשורות תמונת/פליקס השבוע:תמונה שצילמתי איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:למרות שאני בבית ואני קוראת לזה חופשה אבטלה,כל הימים היו בסדר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:ראיונות עבודה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חופש של אבטלה

veredmp

New member
לפעמים סוף הוא התחלה חדשה

קלישאה, אני יודעת, אבל תסתכלי על זה כהזדמנות להתחיל במקום חדש, ואולי אפילו יהיה לך יותר טוב

ady18

Well-known member
השבוע שלי...

שיר השבוע של מירי כלוב של זהב שיר לא של מירי פרח הלילך חווה אלברשטיין תוכנית השבוע תמיד אותו חלום\ סרט האסונות של נינה תוכנית רדיו כול מיני ראיונות עם ירדנה ארזי יום שהיה טוב סופ"ש שעבר היה כייף חגגתי יום הולדת לידיד טוב \ראיתי את התאומים של בת דודה וראשון נצחתי בבאולינג מחכה יש מלא הופעה של ירדנה ארזי\הצגה\מסיבה השבוע במילה אחת מצוין נהנתי ממנו וטס

אז ככה

שיר של מירי-עכשיו אתה חוזר בחזרה שיר לא של מירי-לבן על לבן דן תורן תוכנית-הישרדות סדרה-רמזור\מגדלים באוויר\תמיד אותו חלום ציטוט:אני אנשך את השפה שלי ואקנה כל מה שימכרו לי-החל מהלהיט האחרון ועד חוכמת עולמים היום הכי מוצלח היה היום-הופעה מצוינת של דן תורן באשדוד השבוע-אחלה ת"א

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שוב אני לא זוכר ששמעתי שיר של מירי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Where you ever wanted? - Royksopp תמונת/פליקס השבוע: הצמד המוזיקלי שעשה לי את השבוע - רויקסופ מנורווגיה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מגדלים באויר ציטוט/י השבוע: "היה שווה לחכות" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: :הכרתי מישהי חדשה
(הלילה שבין רביעי לחמישי היה מקסים:)) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: המשקפיים התעקמו לי היום בכדורסל:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: המשך התקדמות הקשר החדש האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נהדר! שאלת בונוס: כהמשך לכתבה על מירי שפורסמה בצילומים שלה למעורב ירושלמי, ת"א או ירושלים? ירושלים

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"ילדה שהתבגרה", "ככה זה", "שיר לשירה", "לשם".
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
הדיסק של יאיר זיו, "פג'ו 92", "מי היה מאמין", "אורח בעולם".
תמונת/פליקס השבוע:
סריקה
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
"אקסטרים מייקאובר" , "לא כולל שרות", ערוץ 22 (כל מה שקשור למעורב ירושלמי).
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
יום ג'.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
תודה לאל אין.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
עלייה לתורה של אחיין שלי, לצפות ב"מעורב ירושלמי".
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא, אבל ראיתי את אורי על הבמה זה נחשב?
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מעורב.
שאלת בונוס: כהמשך לכתבה על מירי שפורסמה בצילומים שלה למעורב ירושלמי, ת"א או ירושלים?
אין לי מושג

veredmp

New member
../images/Emo233.gif מסכמ"שת

עונה חלקית (למה לשנות הרגלים
)
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הרגילים שלי (ילדה שהתבגרה, אף אחת)
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): נשמה צוענית של ירדנה (איזה כיף שהוציאו אותו מחדש על דיסק!) ומהדיסק החדש שלה "מתה לחיות" ו"כשאתה זה אני".
תמונת/פליקס השבוע:
ציטוט/י השבוע: פינטו, רקוד כאילו אין מחר!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: מנחשת שהיום, ההופעה של ירדנה. ואתמול יום כיף עם אמא בת"א.
שאלת בונוס: כהמשך לכתבה על מירי שפורסמה בצילומים שלה למעורב ירושלמי, ת"א או ירושלים? ת"א, לגמרי. לא סובלת את ירושלים.

אריה31

Member
מנהל
"כשאתה זה אני" אחד הטובים באלבום../images/Emo13.gif

נשמה צוענית יצא על דיסק?!! יש מצב שאני אקנה!

veredmp

New member
יצא על דיסק שלא יצא לי מהמחשב יומיים ../images/Emo3.gif

אחד הדיסקים הטובים של ירדנה! רוץ לחנות הקרובה לביתך (או לטל ליהיא) ורכוש!

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אהובי" של מעורב, נחשב? שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "עדיין שלך"- אביהו שבת תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האלופה, ותמיד אותו חלום- קיטש ברמות! ציטוט/י השבוע: "תשתעלי למרפק, ככה החיידקים שלך לא יתפזרו" ! נו בחייאת, שטויות! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי, לבוא הביתה, ללכת לביקור רופא, ולקבל 2 גימלים
, והיום שנתנו לי עוד 3 גימלים. והדבר הכי חשוב- נרשמתי לקורס פסיכומטרי, שמתחיל 4 ימים אחרי השחרור, ככה שעכשיו יש לי עוד סיבה למה לא לחתום קבע
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: השיעולים שהרגו אותי.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: 3 גימלים..חחח.. סתם, לחזור כבר לבסיס שלי! נמאס לי מהבקום הזה! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שיעול שאלת בונוס: כהמשך לכתבה על מירי שפורסמה בצילומים שלה למעורב ירושלמי, ת"א או ירושלים? ברור שת"א!

למעלה