סכמ"ש ירושלמי

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): תן לי סימן (החלטתי לגוון וזה גם שיר שאני מאוד אוהבת אז חרשתי עליו השבוע! והנחתי לשירה:) )... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רציתי- דור דניאל. תמונת/פליקס השבוע: בקרוב יהיה תמונה... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות. (רואה לפעמים השבוע יצא לי פעמיים חח)... ציטוט/י השבוע:"לאן שאלך בסוף זה חוזר אלי,ניסיתי לנשום! רציתי לגעת ולדעת שמכאן הגוף ינקה,הכל ישתנה עכשיו,הקץ לדמיון! " (מתוך רציתי-דור דניאל)... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: שביקרתי את התינוקת הקודמת שטיפלתי בה זה עשה לי טוב אחרי השבועיים המטורפים שעברו עלי,בכיתי שראיתי אותה:/ והיא היתה די בהלם חח... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: העבודה החדשה,קשה שם מאוד זה שילוב של טיפול בתינוק+ניקיון,החלטתי שאני מוותרת על זה אני שם עד אמצע נובמבר עד שאני אמצא עבודה אחרת ועד שהאימא של התינוק תמצא עובדת חדשה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין לי למה לצפות,עוד שבוע קשה.. :/ האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לאאאא... א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: הקלה.. (סוג של). שאלת בונוס: כהמשך לכתבה על מירי שפורסמה בצילומים שלה למעורב ירושלמי, ת"א או ירושלים? לא זה ולא זה... מעדיפה את צפון הארץ :) או לפחות קיבוץ או מושב....

sp400

New member
לא הכל זהב אבל הרוב

1) שיר תקוה-אין על השיר הזה בשעות דיכאון 2) צועקים על אהבה-היום עבר שנה מהתחרות 3) רמזור כרגיל 4) שהמורים היו השבוע חולים בתורנות לא שאני שמח שהם חולים אני שמח שבמקום לסיים בחמש סיימתי ב 11 5) היו יותר מדי 6) להתחיל להגשים כמה חלומות 7) דיכי אך בעל התבהרות 8) "חזרנו אל בורות המים לשוק ולכיכר שופר קורא בהר הבית בעיר העתיקה.." מי שמעדיף את תל אביב על ירושלים לא מכיר באמת את ירושלים

למעלה