עוד וידאו מ"כוכב נולד"

talytal

New member
../images/Emo202.gif עוד וידאו מ"כוכב נולד"../images/Emo202.gif

אז זוכרים את כל הסאגה שהייתה כשג'קו וזהבית ביצעו את "עד מתי" ונלחמו על חסינות אחת לחצי גמר? שום דבר מזה, כולל הביצוע השני ל"עד מתי", לא הופיע באתר קשת, אז חשבתי שאולי חוץ ממני יש עוד כאן שירצו להיזכר... http://video.google.com/videoplay?docid=-222561576075420890&hl=en

אפרתי 29

New member
../images/Emo24.gif תודה !!!

אוי, הוא כזה חמוד שם...!!!! רואים שהוא כעס.. טוב, ברור חח..

shongold

New member
"עד מתי" הינו אחד השירים שג'קו עשה

מבחינתי מפנה בצורת השירה שלו, שנטתה לכיוון מאד מסויים ופה קבלנו גושפנקא שהאיש יכול לעשות הרבה מעבר לרוקר..רגיש. הראשון כמובן היה "אמא"/"אילו יכולתי" - להגיע לדרגה כזו של רגישות בשירה מינורית - כאן הוא 'חצה' קווים והוכיח שהיכולת הווקאלית שלו מתפרשת לכיוונים מפתיעים מדהימים ומפעימים.

a d i d a s 2 1

New member
שון את כל כך צודקת...

הדואט לכשעצמו היה מרסק... גם ג'קו וגם זהבית הצליחו להגיע לעוצמה באמת מדהימה... ג'קו הראה בדואט הזה באמת שהוא יכול גם דברים אחרים , סולמות אחרים, נגיעות אחרות.. אחד הביצועים שהכי אהבתי בתכנית... תודה טליטל!

מגושקה

New member
ואי איזה סרטים היה לי ביום ההוא

הגעתי מאוחר הביתה מייד פתחתי ומה אני רואה, שמכריזים שג'קו וזהבית ניצחו ואז צריך עוד פעם להצביע. אז מעבר למחשבה המהירה שעברה לי (איזה טמעים
), מייד ניגשתי ללוגיסטיקה המורכבת של הצבעה בכל דרך: פלאפון/אינטרנט והתקשרות לכל החברות והחברות של החברות שיצביעו. וכל זה ומרוב התעסקויות אפילו לא שמעתי את השיר בכלל. וגיליתי שהוא קיבל חסינות רק במוצאי שבת ממכם בפורום של קשת
. ורק אחרי זה אני חושבת ששמעתי את הביצוע, שכמובן הפיל אותי בריצפה
. ובאמת מעבר לזה שהוא מבליט את היכולת הקוליות שלו, הביצוע שלו מראה עד כמה הוא זמר מוכשר וכמה הוא יודע להעביר את הטקסטים והרגשות שבהם תוך כדי שירה.

לא מתה על הזהבית הזאת בכלל.

טוב שלא רואים אותה ולא שומעים אותה כבר :/ הדואט ניצח בזכות ג'קו!!!!!! :]

וואי וואי וואי מרגש תודה רבה../images/Emo24.gif

נרצה ל"היזכר" את אומרת? אולי נרצה לראות ..
כי לא ראיתי את זה.. לא להאמין שחצי מההתרגשויות הכי גדולות של כוכבנולד ובעיקר כמובן של ג'קו שודרו דווקא בשבת איף איתם..אבל 'עדיף מאוחר מאף פעם'.. בעיקר אהבתי את הקטע שמרוב שהיה המום דיבר רק בתנועות ומימיקות..חמוד

talytal

New member
נכון? איזה נשמאמי... ../images/Emo9.gif

הוא כל כך נרגש... בתכנית הזו אני הייתי בטוחה לגמרי שזהבית לוקחת, כי כמו בכל התכניות, חשבתי שאף אחד לא רואה כמה ג'קו מדהים, וגם כי היא כל הזמן קיבלה חסינויות, אז תיארתי לעצמי שיצביעו לה יותר. והאמת, שכשהוא קיבל את החסינות הזו, זו הייתה הפעם הראשונה שהתחלתי לחשוב בכלל על האופצייה שהוא יהיה בגמר. אחד מהרגעים הגדולים בתכנית, מבחינתי... היו אחרי זה שמועות שההפרש היה הרבה יותר גדול מ-59 קולות לטובת ג'קו, אבל אני לא חושבת שזה קיבל אימות משום מקור רציני... בכל מקרה - אם יש עוד קטעים שלא עלו באתר קשת ויש ביקוש, תגידו לי ואני אראה מה אפשר לעשות....

כל קטע יתקבל בברכה מבחינתי../images/Emo140.gif

והקטע הזה באמת היה סוג של תפנית ,לקהל ולג'קו כמובן שהתחיל סוף סוף להבין שהוא באמת מוערך ואהוב על ידי הקהל ובדרך לנצח
ולא כמו שהוא חשב ואמר את זה למשל באחד הבלוגים כשהוא שר עם מאור פיניה ,שהוא עלה באותו שיר כי הצביעו לו המוני קריית גת או משהו כזה.. כאן זה היה ממש כבר ברור מי ה
.. אה, ועוד קטע שאהבתי.. כשצביקה הודיע לו על הזכיה כאן וגם בגמר הוא מייד מביט למעלה ,מודה להשגחה עליונה
ממש לפי השיר שלו ".. מביט למעלה יותר ממה שנדמה לך .."

ממי תראי תגובתי לשון אם זו את שכתבה

את תגובה 88 במאמר הדביל של בן גם לך הגיבו מעצבנים
וצריך להגן על הכבוד, לא?? בעצם עזבי חבל להתעצבן, נמאס מכל הטוקבסיקטים באשר הם.. שבת שלום גשומה
חמימה וטעימה קרמבו| =במקום אייקון של חמין

Karina85

New member
ראיתי...

עניתי רק תגובה אחת כדי לסגור את הנושא וזהו... את יודעת מה, אני כבר מצטערת שהגבתי לזה מלכתחילה. אין לי סבלנות לכל המתחסדים שבטוחים שכוכב נולד אחראית לכל החולות הרעות של מדינת ישראל.

shongold

New member
ואני שמעתי ממקור שהאמת אינני זוכרת

מיהו..שההפרש היה בתוספת שני אפסים...לטובתו כמובן! - נעשה על מנת להגביר את המתח. כי הוא הוביל לכל אורך התחרות.בהפרשים גדולים מאד.!

shongold

New member
אולי לכן המעיטו שופטנו הנכבדים

לתת לו חסינויות מתוך קריאת המפה..שהוא בכל מקרה צפוי לעבור!

שון הגיבו לתגובה105 על בן ה../images/Emo191.gif

לא התאפקתי וקראתי תגובות שם וגם בכתבת נגד על טמירה וגם הגבתי שם.. (חשבו שאני ג'קו מגיב לעצמי yaha right
)וראיתי תגובה שלך+תגובת נגד חריפה (חושבים שאת בחור עם בעיית קוצר ראייה חח ) אם את רוצה להגיב הנה

rifkin1

New member
טלי, את יכולה להעלות את הקטע של

הטריו אצל רפאל בבית?

למעלה