עוד וידאו מ"כוכב נולד"

אפרתי 29

New member
תודה טלי גם על זה !

יש אפשרות להעלות בבקשה גם את מפגש המעריצים של ג'קוש בקניון..?

rifkin1

New member
כן, גם אני רוצה לראות את זה

תודה טלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה טליטל ../images/Emo24.gif

באמת אחד הקטעים שפשוט תענוג להיזכר... בכלל זה שיר שאהבתי אותו גם במקור עם אתי אנקרי ועם ג'קו זה עושה את כל ההבדל... איזה קול אדיר יש לו ואיזו הגשה רגישה... צמרמורת...

נכון....

זה בכלל אחד השירים האהובים עלי...עם השורה החד פעמית... "למה תמיד כשיחד מאיים הרגע הבא" ובאמת כאן רואים גם את ההבדל, בין זיקו לזהביתתתתת,שדווקא כן אהבתי אותה. אבל בנות...היא עצורה על הבמה ואילו זקי, חיית במה... וטליטל תודה...כי את הפעם השנייה הזו לא ראיתי, בגלל השוק והתדהמה...של הרעיון ההזוי ההוא... אללההה ייסטור ... אני במקומם הייתי מזנקת על צביקה ו....נו לא משנה..אנחנו נגד אלימות כאן.... דושששהההה גמרת לי את השינה...

a d i d a s 2 1

New member
אני עם שתי אלה שמעליי...

אני גמרתיייי? סליחה?! אם כבר מישהו אשם זה ג'קו... אני תוצר נלווה..מה את באה להגיד לי שלא הלכת לישון?!

../images/Emo186.gif לא ...זהו נגמרה השינה

יו איזה קורררררררררררר... ראיתם את הפרק הראשון של השיר שלנו? "סעדו טעה, חלומות לא תמיד מתגשמים..." גדול... אבל בתכל'ס אהבתי את סעדו...למרות שאם כבר, אז אביו הרוחני עמיר בניון, זה הדבר האמיתי... אבל אני לא התייאשתי מסעדו... דווקא הייתי מצפה שלהקת הבית "ברית עולם" תעשה איתו פרוייקט משותף..יכול להיות מעניין..

דורית41

New member
טליטל-תודה!!! איזה ביצוע מרגש!!

ביצוע שנוגע ישירות בלב. ראיתן את הרמת הגבה המפורסמת כשצביקה הדר הודיע על שינוי הכללים ?(בערך לקראת סוף הדקה ה-1).

a d i d a s 2 1

New member
לא תמיד, רק לפעמים-חלומות מתגשמים:)

עמיר בניון?? אחד הזמרים בארץ שאני הכי מעריכה ואוהבת. אין זמרים כמוהו כמעט. גם מבחינת הקול וגם מבחינת יכולת הכתיבה , גם מבחינת האמת שלו וגם מבחינת היכולת שלו להתחבר לנשמה ולנפש... אבל זה כבר עניין של טעם. וסעדו..סעדו בחור מאוד מוכשר, מאוד מוזיקלי...מאוד! רשמתי גם אתמול שהוא עובד הרבה מאוד זמן על דיסק ולא יהיה מסוג האנשים שילכו בעקבות הזוהר והתהילה... יש גם אמנים כאלה.. אין ממה להתיאש ממנו כי הדיסק שלו, הולך להיות מיוחד באמת, מסוג הדיסקים שגם אם תשמעי עוד עשר שנים, תוכלי להנות מהם:) שבת שלוםםםםםםם

rifkin1

New member
זה מה שמעצבן אותי...

רק בגלל שיהודה סעדו לא מופיע בכל חור וכל אירוע יחצני ושמו לא מוזכר לעיתים במדורי הרכילות זה לא אומר שהקריירה שלו נגמרה... להפך זה גורם לי להערך אותו יותר כאמן רציני וכשיגיע הזמן שלו להוציא תקליט הוא יוציא אותו ואני מצפה שהוא יהי אלבום טוב.

kapit5

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלטליטל-תודה רבה

הוא כזה מתוק בקטע הזה.כל כך אמיתי ונוגע ללב.נעים להיזכר.הביצוע השני עולה על הראשון- מקסים. שתהיה לכולם שבת שלום

למעלה