עוד תמונות מהחתונה של אמא של דאגי

white in Angel

New member
אה.. אני חשבתי אחרת

אני חשבתי שזה מהפייסבוק של הארי ודאגי!! כי הם ביקשו לא לפרסם את זה בשום מקום ואם יפרסמו את זה הם לא יאפשרו לשמור תמונות שלהם!!
אוו.... דאגי כזה מותק *תיקון טעות- חתיך הורס* בחליפה!! והעניבה של טום והארי ניראת פשוט מהממת.. והעניבה של דני.. מה ניסגר ורוד!!!!??? מה הוא הומו??? (כן אני יודעת שזה פופלארי עכשוו אבל ורוד איכס... מזעזע פשוט*) אבל כולם ניראים מהממים!!! אפילו דני עם העניבה המזעזעת שלו. אבל זה מתאים לו

rox love BSM

New member
להארי ודאגי אין פייסבוק

הם אמרו את זה 1000 פעם לאפאחד מהם אין פייסבוק או מייספיס אישי יש להם רק את המיספייס הרשמי של הלהקה

white in Angel

New member
שיהיה...

אפשר לפתוח על זה דיון ארוך... חלק אומרים שכן חלק אומרים שלא.. ואני עוד לא החלטתי למה אני מאמינה מאחר והארי ענה לי היום!! אז עוד יותר אני כניראה מאמינה שזה הם אם עוד יש לי הכלל פייסבוק. ומייספיס גם לי יש!!!!! ולקארי וטום יש תמונה פשוט מתוקה מהחתונה של סם ופול (אמא של דאגי והאבא החורג של דאגי)

rox love BSM

New member
הם בעצמם אמרו שיש הרבה

מתחזים ואפילו קארי שלחה סמס לאח שלה לשאול אם יש לו או לאחד מהבנים מיספייס ופייסבוק אישיים והוא שלח שלא,היא צילמה את הסמס ושמה במיספייס שלה,פשוט חבל שסתם תשלי את עצמך...

white in Angel

New member
כמו שאמרתי מיקודם כבר...

כול אחד יאמין למה שהוא רוצה... אני עוד לא החלטתי אם זה הם או אם זה לא הם... או כמו שאני בזמן האחרון משמשט במשפט הבא: "איש באמונתו יחיה" זהו... נסגור דיון למה אחר כך אפשר להתווכח עם זה יובלות ואני לא רוצה שהותיקים ירצחו אותי פה!!

loli kiss

New member
את יכולה לשים קישור למיספייס שלה?!

הייתי בטוחה יש לי אותה אבל אין P:

Charley XD

New member
אהאהאה הארי ../images/Emo99.gif

XDD איזה חמודים הם ! ודאגי
אחח איזה יפה הוא עם החולצה הזאת .. אבל בלי הפפיון XDD (גם עם אבל ..) הוא מגדל שיער הוא מגדל שיער !!!

lovemcfly1

New member
חחח... דני דאגי טום והארי שיייאא החמודים!!

ולמה אימא של דאגי מתחתנת?!

rox love BSM

New member
XDD למה לא?

אבא של דאגי עזב כמה שבועות לפני שדאגי הצטרף למקפליי....

למעלה