אני במצב רוח חופר היום ../images/Emo189.gif
האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? לא ולא הוווו לא
(למה אין אייקון פסנתר??
)
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? אין לי אחת אהובה על האחרות במיוחד, כי בכל אחת מהם יש דברים שאני אוהבת ואוהבת פחות... אבל אני אגיד שאני מאד אוהבת את ויקטור בכך שהוא מנסה לעשות את הדבר הנכון ולעמוד במילה שלו.
מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? Bonejangles.. ולורד ברקיס, כי הוא שבר לאמלי את הלב
וכי הוא מייצג הרבה דברים שאני לא סובלת בבני אדם. וזה שגורם לי להרגיש ככה אומר שטים עשה עבודה טובה
מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? הייתי מושיבה את דני אלפמן וטים לכתוב מחדש את השיר של עולם המתים. בהתחשב במה שדני אלפמן יודע לעשות זאת הייתה ממש אכזבה וזה שיר מעצבן... הייתי מנסה להרחיב קצת יותר את העולם המתים - להפיח בו יותר "רוח חיים" sort to speak...
זתומרת, אני חושבת שהוא היה קצת נדוש, במיוחד יחסית לטים שהוא כל כך מיוחד. ובזמן שאנחנו מוסיפים רובדים חדשים לעולם המתים, הייתי מושיבה את דני אלפמן שוב ליד הפסנתר, לכתוב שיר חדש לאמלי, שגם היה יחסית חלש.
אם הייתה לכם אפשרות להפיח רוח חיים באחת הדמויות -במי הייתם בוחרים ולמה? ויקטור, כי הייתי שמחה להכיר מישהו כזה
אבל אני חושבת שלאמלי הכי מגיע... היא הייתה עושה את העולם הזה למקום טוב יותר, איכשהו ככה נדמה לי.
אם הייתם לכם אפשרות להכנס לספרייה בעולם המתים, אחר איזה כישוף הייתם מחפשים? רק אחד?! מה חשבתי לעצמי
אני בספרייה של עולם המתים, הייתי עושה מנוי (בעצם לפי חוק הספריות לא צריך
אני חושבת שהייתי מחפשת כישוף, כמו שאמרתם קודם - להביא שלום.. ואח"כ כישוף שמאפשר לך ללמוד כל שפה שאתה רוצה רק מלחשוב עליה, וכישוף שמאפשר לך לעוף... כישוף שמאפשר לך לקסום חלב סויה בכל עת... הייתי חוגגת שם בספריה הזו... אני אוהבת ספרים וכשפים
ויקטור נפגש עם הכלבלב שלו בעולם המתים, עם מי הייתם רוצים להפגש? משהו שאישי לי שאני מעדיפה לא לחשוף בנתיים. חוץ מזה: טולקין, אדגר אלן פו, גתה, איינשטיין, בטהובן. (כבר אמרתי שהייתי חוגגת?!) לשבת על כוס תה פירות יער מעלה אדים ולשוחח עם טולקין באלפית.......
אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים (תודה מאיה ) - מה היה קורה בסוף? הסוף היה נשאר כמו שהוא. פשוט סוף קסום, בדיוק כמו שצריך היה להיות.
מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? שויקטור מתבלבל בכנסיה במה להגיד
כשויקטור מנגן בפסנתר וויקטוריה מקשיבה לו בשקט... כשאמלי הופכת לפרפרים.
ציטוט/ים אהובים מהסרט "With this hand, I will cup your... " ויקטור!
והנדרים עצמם: " With this hand I will lift your sorrows. Your cup will never be empty, for I will be your wine. With this candle, I will light your way into darkness. With this ring, I ask you to be mine. "
ציון סופי לסרט (1-10) 8. אנימציה משובחת ביותר, דמויות מגניבות, רק שטעון קצת שיפור בחלקים מסוימים, לדעתי