המשך
מהם חלק מהספרים והסופרים האהובים עליך
אני מאוד אוהבת את נורה אפרון. יש לה כמה ספרים שקראתי לאחרונה שהם ממש מצחיקים. היא קורעת מצחוק. אני אוהבת אותה ריק בראד שקראתי את האוטוביוגרפיה שלו הוא מחבר נהדר. כתיבה יפיפיה. ובדיוק התחלתי את הספר של אשלי ג'אד אז אני אראה איך זה. זה נראה ממש מעניין והיא עושה עבודה נהדרת עם נשים וילדים ואני לא יכולה לחכות לקרוא עוד על זה.
כמה שירים חדשים אם בכלל את הולכת להכניס לפלייליסט של הטור הקיץ
הייתי רוצה להכניס את כולם אבל זה כמובן לא אפשרי כיוון שאנשים שמגיעים למופע רוצים לשמוע שירים מוכרים שהם יכולים לשיר יחד איתם. לכן עד שהאלבום ישוחרר אנחנו נשמור על מספר מינימלי של שירים אני מניחה שסביר להניח שטינאג' דאט'רס מן הסתם יהיה חלק מזה ועוד 2 שירים. אז אני לא יכולה לחכות לנגן אותם לייב.
תתני לי שיעורי שירה
הו גירל
בחיים לא עברתי שיעורי שירה אז אני לא יודעת אם אני מוסמכת בכלל ללמד אותך איך לשיר. אני לא יודעת מה אני עושה חצי מהזמן. אני פשוט פותחת את הפה ומחזיקה אצבעות ומה שקורה קורה
אז, אני באמת לא יודעת שום דבר על ענייני המאמבו ג'מבו הטכניים כדי לעזור לך. אבל אני בטוחה שאת תיהי בסדר.
האם נהנית בספיישל הגירלז נייט אאוט
לגמריי! היה כל כך כיף. ונהננו ממש. והיה ממש נהדר להיות שם עם כל הנשים האחרות [עלק נשים אחרות
] היינו שם כל היום. ועשינו מן ראיון ענק כזה שכולן היו שם ודיברו יחד וזה היה כיף. ואני חושבת שהדרך בה הם עשו את התוכנית הייתה ממש מיוחדת ומעניינת ואני אוהבת איך שזה יצא. זה היה לילה נהדר.
האם את מעדיפה סוכר או מלח על כוסות המרגריטה שלך
מלח ללא ספק. כן
האם חשבת כבר על שם לאלבום החדש?
עדין לא. מציאת שם לאלבום זה מאוד קשה כי אתה רוצה משהו קליט ומגניב ויחד עם זה משהו שמסכם את מהות האלבום והאווירה שלו. בדר"כ אני הולכת עם כותרת של שיר או חלק מליריקס אבל עדין לא חשבתי על משהו אז נצטרך לחשוב על משהו די בקרוב.
איזה מישהי מאטלנטה שואלת איזו שאלה במתמטיקה על שורשים וחזקות וסאם אט'ר קראפ. לא בדיוק הקשבתי
אין לי שמץ של מושג. למישהו יש מחשבון? מצחיק שאת שואלת את זה כי אני ממש גרועה במתמטיקה
מה יש לך לומר לאלה שהשפעת עליהם? כן מרטינה מה יש לך לומר לי;;
וול, זה מאוד מחמיא לחשוב שהשפעתי על מישהו [גיב מי אה ברייק
] מבחינה מוזיקלית או אחרת [אחרת אחרת;;
] ו... אני פשוט אומר תודה שאמרת את זה. זה חשוב לי מאוד.
מהו החלק הכי קשה מבחינתך בכתיבת שיר
אתה יודע, זה, אני חושבת שברוב הזמן, זה למצוא רעיון. אני חושבת שברגע שאתה נכנס לחדר ויש לך רעיון.. לפעמים אני נפגשת עם כותבים אחרים, ויש לי רעיון לכותרת לשיר. לדוגמה יש שיר באלבום שנקרא סאמר אוף לאב שאני הגיתי את השם ואת הרעיון הכללי של מה שאני רוצה לכתוב עליו. אבל באמת רק לבוא עם רעיונות חדשים ודרכים חדשות לומר דברים זה החלק הקשה.
איך את נשארת כל כך "על הקרקע" עם סטאטוס הסלבריטי שלך, או לפחות את עושה רושם של מחוברת לקרקע
הו וואו זה טוב. אני לא יודעת, אני חושבת שזה פשוט חלק ממי שאתה, בכנות. זה חלק מאיך שחונכת. פשוט מי שאתה או שתראה דברים בפרספקטיבה נכונה או שלא. אני חושבת ששלושה ילדים משאירים אותך על הקרקע. בעסק הזה זה נורא פשוט להיות כל הזמן "אני אני אני". אני יודעת שכשהייתי באטלנטה כדי להקליט את האלבום והייתי מוקפת בחבורת מוזיקאים שרוצה לרצות אותך. הם רוצים לעשות אלבום. הם רוצים לעשות מה שתגידי להם לעשות. אז יש לך רעיונות והם כולם מקשיבים. ואז חזרתי הביתה. ואף אחד לא מקשיב לי |צוחקת| אני מדברת עם הילדות וזה כזה למה אתן לא מקשיבות לי, למה אתן לא עושות מה שאני רוצה שתעשו. אה נכון. כי אני האמא ואתן הילדות. זה למה. [בדיוק הבת הקטנה שלה אווה נכנסת ומלמלת משהו כמו "יש לי פצע" מרטינה דוחפת אותה למצלמה ומכריחה אותה לומר שלום ואז בודקת את הפצע שלה "על הבוהן?" "לא אמא" "אה הנה על הקרסול עכשיו אני רואה. בואי אני אתן לך נשיקה. צריכה פלסטר?" "לא" "אוקיי" |במילים אחרות יופי עכשיו תתחפפי|
] אז כן. בגלל זה אני כל כך על הקרקע. הן שומרות אותי שם.. [ברקע שומעים "אמא" "כן..?" "זה קיינדה שורף" "שורף? אולי תקחי מפית עם קצת מים קרים ותשימי על זה" |אחלה עצות מרטינה
|]
את פותחת את הפה ומג'יק יוצא החוצה
וול טנק יו פור דאט.
יו רוק!
טנק יו, פור דאט
הייתי שמחה לשמוע אותך עושה דואט עם ריבה. מה דעתך?
הו הייתי שמחה לשיר עם משמש. משמש היא אחת מהזמרות האהובות עליי בכל הזמנים והייתי ממש שמחה לשיר איתה. אז, משמש, איף יור ליסטנינג. הייתי ממש שמחה לשיר איתך. [הו ריבה בבקשה אל תצפי בזה לעולם:S] ואז מרטינה הסנילית נזכרת "בעצם יצא לי לשיר איתה. כשהיינו בטור יחד שרנו את דאז הי לאב יו [השיר של דרורה] זה היה ממש נחמד"
סיטי אור קאנטרי
אני חייבת לומר קאנטרי. גדלנו בכפר בחווה בקנזס והיינו רחוקים מהעיר. ובלה בלה בדיוק פיספסתי מה שהיא אמרה אבל איזה שקר כלשהו על זה שהיא רוצה לקנות יום אחד איזה חלקת אדמה בכפר.
האם את לפעמים מוכת כוכבים
כן. כל הזמן. עד לפני 6 חודשים לא יכולתי לדבר כשריבה הייתה בחדר. אני מוכת כוכבים מלורטה לין. והייתי קצת מוכת כוכבים כשפגשתי בפט בנטאר בקרוס רודס. וכן. מידי פעם אני מוכת כוכבים. אני מעריצה. לפעמים אני מרגישה שאני לא יודעת מה להגיד או שזה ישמע טיפשי או לא יודעת, מתחילה להרגיש לא בנוח. אבל למזלי כל האנשים האלה היו ממש נחמדים וגרמו לי להרגיש בנוח במחיצתם.
את יודעת מי עומד מאחורי דראנקן מרטינה
[חיכיתי שמישהו ישאל את זה
] לא אין לי מושג! זו את? אין לנו מושג. זה יכול להיות מישהו בתעשייה או לא. אנחנו פשוט לא בטוחים. אם יש לכם רמזים כלשהם שתפו אותנו. בעצם, אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת. אני די אוהבת לא לדעת למען האמת.
ג'ינס או שמלה ביום חופשי שלך
ג'ינס ללא ספק. כן. אני לא ממש לובשת שמלות בזמני הפנוי. ג'ינס, בדר"כ יחפה. וטי שירט.
אני אוהבת את השיער שלך!
תודה, עשיתי פסים לפני כמה ימים קצת הבהרתי [דוחפת את הראש שלה למצלמה כדי להראות] אל תתקרבו קרוב מידי כי אני צריכה לעבור עליהם שוב [אין לכם מושג איך נקרעתי מצחוק עכשיו. לייק צחקתי בקול לעצמי מול המסך כמו מפגרת
] אני הולך לספר מחר לעשות את. את יודעת, הדברים האלה שבנות עושות בשיער שלהן. אבל, תודה רבה לך.
בלייק [שלטון] באמת כזה שרוט כמו שהוא נראה
וול, אממ, |חושבתלרגע| ממ כן. הוא די מטורף. אבל גם ממש מתוק. יש לו לב רחב וכשאנחנו נפגשים זה כמו אח ואחות. אני חושבת שהוא ממש מצחיק ואני חושבת שבסכ"ה מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל איתו. אין בו שום דבר מזוייף. הוא בדיוק כמו שהוא נראה. אז אנ