צ'ט לייב עם מרטינה

LeAnnDylan

Well-known member
טוב יאללה מתחילה לצפות

שאלה ראשונה, איך עבר עליך היום
סו פאר היה לי יום טוב. בואו נראה מה עשיתי היום... הייתי בבית קצת ואז באתי לאולפן לעבוד על האלבום החדש. הקלטנו קצת קולות רקע לשירים. הבאתי לעצמי כוס קפה ועכשיו אני מדברת אתכם אז הכל נהדר. [גם אני רוצה יום עמוס כזה]
אם היו לך 3 משאלות מה הן היו
אממ וואו שאלה קשה אבל כרגע הייתי מבקשת שיקום מהיר ועזרה לכל אלה באלבמה שנפגעו מהטורנדו לפניי יומיים או אתמול בעצם. ו.. הייתי מבקשת שהאלבום שלי יגיע כבר לחנויות כי אני לא יכולה לחכות שתקשיבו לו. והמשאלה השלישית שלי היא שבעלי ייקח אותי למסעדה טובה הערב. [מלכה
]
מהו השיר לא קאנטרי המועדף עליך כרגע
|חושבת| אממ בואו נראה |חושבת עוד קצת| לא מצליחה לחשוב על כלום. |טרייסי לוחשת לה ברקע פיירוורקס של קייטי פרי| הו כן! פיירוורקס. תודה שהזכרת לי אני באמת אוהבת אותו.
תאריכי האלבום מתחילים בסמוך לצאת האלבום? אם כן מתי
אנחנו לא עושים טור מפוצץ עם שם והפקה וכל זה עד תחילת שנה הבאה. אז בנתיים יש כמה הופעות קטנות פה בשם בקיץ ובסתיו. אפשר לעקוב אחרי מתי נגיע אליכם באתר. ובחודשים הקרובים נתחיל לעבוד על הטור שבתקווה יצא לדרך בינואר-פברואר.
מה את עושה עם מתנות שמעריצים מביאים לך? יש לך חדר עבור כל הדברים
אין לי חדר ספציפי לכל הדברים שאני מקבלת. זה תלוי בדברים שאני מקבלת. כל המתנות מאוד מיוחדות עבורי. יש דברים שמעריצים הכינו בעצמם. יש דברים שאפשר לאכול, יש דברים שאפשר לשתות [מחייכת בהנאה
] חלק מהמתנות זה תכשיטים ודברים בסגנון. כל המתנות חשובות לי כי אני יודעת שהקדשתם להן הרבה מחשבה והשקעה וזה דבר ממש מתוק אז תודה רבה לכם.
מי הם ההשפעות המוזיקליות הגדולות שלך
מבחינה מוזיקלית אומר שעכשיו אני מושפעת מהאלבום של וואן ריפובליק יש לו סאונד מדליק. אני אוהבת את האלבום החדש של טריין. וכשגדלתי האמנים שהשפיעו עליי היו לינדה רונסטדט, פט בנטאר, הארט. ושאר זמרות חזקות.
איזה מישהי שמרטינה לא יודעת לבטא את שמה אומרת איי לאב יו מרטינה קן יו סיי היי טו מי
מרטינה אומרת היי [חמודה
]
אני אוהבת את השיר החדש שלך טינייג' דאט'רס
תודה רבה. אני מקבלת הרבה תגובות חיוביות על השיר. אנשים אומרים לי שהם מתחברים אליו. אני מקבלת הרבה תגובות מטיינאג'ריות ומאמהות לטינאג'ריות וגם מאבות של טינאג'ריות. וזה ממש מיוחד וקול לקרוא את כל התגובות שלכם.
איך את מג'גלנת בין להיות אמא ולבין להיות בדרכים
בהתחלה זה היה קל יותר כשהבנות היו קטנות ופשוט היינו לוקחים אותן איתנו לטור. אח"כ כשגדלו והלכו לבית הספר היינו עושים את המופעים בסופי שבוע, שישי שבת ראשון. זה די מסובך. לפעמים אם יש מופעים מימי חמישי-ראשון והבנות איתנו אנחנו צריכים להיות במקום מספיק קרוב כדי שנוכל לחזור בזמן לבית הספר. לפעמים הבנות הולכות לבית הספר ביום חמישי, ואז לוקחות אוטובוס אלינו. ואז שוב אוטובוס ביום שישי חזרה לבית הספר, ואז נשארות איתנו בשבת וראשון. אבל בכנות, לאחרונה, דלייני בת 16 ואמה בת 13 ויש לי חברים ממש טובים בנאשוויל, ששומרים על הבנות. וגם הבנות מעדיפות להישאר בבית. החברים שלהן שם, יש להן שם פעילויות שונות והחוגים שלהן שם. ולבלות עם אמא ואבא בטור-באס בסופי שבוע זה לא בדיוק הרעיון האידיאלי שלהן לסופשבוע מוצלח [בנות סתומות
אני הייתי הולכת איתה לכל מקום רק בשביל לשבת ולבהות בה כל היום
] ואני לגמריי מבינה את זה אז אנחנו מסדרים את זה ככה שלפעמים הן באות איתנו ולפעמים לא. אבל אווה [בת 5 וחצי] תמיד באה איתנו כי היא עדין אוהבת לבלות עם אמא ואבא [זו ילדה חכמה!]
מה חשבת על The Voice האם אי פעם תשקלי לעשות משהו דומה
ממש אהבתי את התוכנית. בעיני יש לה קונספט ממש מדליק. אני חושבת שזו אחת מהתוכניות שאני אצפה בה לאורך כל הדרך. חשבתי שבלייק [שלטון] עשה עבודה מצוינת. הייתי ממש גאה בו. הייתי שוקלת לעשות משהו דומה. אני חושבת שזה מצריך המון זמן ומן הסתם אצטרך להיות בלוס אנג'לס כדי לצלם את זה אז אני לא בטוחה שזה יתאים לחיי כרגע עם הילדים אבל זה נראה כמו משהו כיפי לעשות. כן.
עשית משהו מיוחד בחופשת הפסחא
ההורים שלי היו אצלנו בחג. אז זה היה די מיוחד. הם באו מקנזס. וגם דודתי באה מלאס ווגאס. היה לנו יום משפחתי גדול. אחי והילדים שלו הגיעו גם. היה ממש כיף. צבענו ביצים והכנתי ארוחת ערב גדולה [הכנתי עלק
הפיליפינית הכינה;;] והיינו כולנו יחד אז זה באמת היה אחלה וויקנד.
האם יהיו מסיבות פן קאלב
כן. אלא אם כן משהו מטורף יקרה. כרגע אנחנו מחפשים את המקום המוצלח והתאריך הנכון. אבל אני מקווה מאוד שזה יצא לדרך כי גם זה תמיד כיף לראות אתכם וגם כיוון שיש מוזיקה חדשה שזה תמיד נחמד להציג במסיבות האלה. אז אנחנו עובדים על זה קשה ומאוד מתרגשים. וכשנדע יותר פרטים נודיע לכם.
האם את הולכת לצפות בחתונה המלכותית?
אממ מתי זה בכלל? [טרייסי לוחשת מחר] אני לא מעודכנת
אממ אני לא יודעת. אולי אני אצפה בה. יכול להיות שאצפה בה. זה לא הולך להיות ממש מוקדם בבוקר? 5 בבוקר כזה? [טרייסי לוחשת לה שב-4 בבוקר] 4 בבוקר?! הו לא. אני לא הולכת לצפות בזה. אפשר להקליט את החתונה המלכותית? אני אקליט את החתונה המלכותית. אני אצפה בזה בשעה יותר מכובדת. כמו 11 בבוקר. או 7 בערב.
את הולכת לעשות מסיבת השקה לאלבום החדש?
חברת התקליטים החדשה שלי מאוד אוהבת מסיבות ואני די מתרגשת מזה אז אם אצטרך לנחש, כן, הולכת להיות מסיבת השקה לאלבום.
איזה רעיונות יש לך לקליפ החדש של טינאייג' דאט'רס
אוי יש לנו רעיון נהדר! אבל אני לא יכולה לגלות כי זה יהרוס את ההפתעה אבל זה הולך להיות סופר פאן. אני חושבת שאתם ממש תאהבו אותו. אתם הולכים לראות אותי בצורה חדשה שלא ראיתם מעולם. ואנחנו מצלמים אותו ביום שלישי הקרוב ונשתדל לערוך אותו במהירות הבזק כדי שתוכלו להנות ממנו במהרה. תכננו לצלם אותו לפני מספר שבועות אבל זה נדחה. רומן וויט יביים אותו. מעולם לא עבדתי איתו בעבר אבל אני אוהבת את העבודה שלו אז אני מתרגשת ולא יכולה לחכות שאתם תראו את התוצאה.
קן יו גיב אה שאוט אאוט טו אשלי סנואו איי לאב יו
הו היי אשלי סנואו מה שלומך, נחמד לראות אותך, לדבר איתך. תודה רבה. [הזויה
]
שמעתי שאת רואה את הסדרה Parenthood. מה חשבת על פרק הסיום
עוד לא ראיתי את פרק הסיום. הקלטתי אותו אבל עדין לא הייתה לי הזדמנות לשבת לצפות בזה. אני אוהבת לצפות בזה אחרי שהילדות כבר במיטות ואני רגועה ונינוחה. אני חושבת שזו התוכנית הכי טובה בטלוויזיה [אני יודעת איזה סדרה אני הולכת להוריד היום
] ואני אוהבת אותה. אני לא יודעת איך היה פרק הסיום אבל אני בטוחה שהוא היה די דרמטי ואני לא יכולה לחכות לראות אותו. נגמר המקום אמשיך בהודעה נפרדת

LeAnnDylan

Well-known member
המשך

מהם חלק מהספרים והסופרים האהובים עליך
אני מאוד אוהבת את נורה אפרון. יש לה כמה ספרים שקראתי לאחרונה שהם ממש מצחיקים. היא קורעת מצחוק. אני אוהבת אותה ריק בראד שקראתי את האוטוביוגרפיה שלו הוא מחבר נהדר. כתיבה יפיפיה. ובדיוק התחלתי את הספר של אשלי ג'אד אז אני אראה איך זה. זה נראה ממש מעניין והיא עושה עבודה נהדרת עם נשים וילדים ואני לא יכולה לחכות לקרוא עוד על זה.
כמה שירים חדשים אם בכלל את הולכת להכניס לפלייליסט של הטור הקיץ
הייתי רוצה להכניס את כולם אבל זה כמובן לא אפשרי כיוון שאנשים שמגיעים למופע רוצים לשמוע שירים מוכרים שהם יכולים לשיר יחד איתם. לכן עד שהאלבום ישוחרר אנחנו נשמור על מספר מינימלי של שירים אני מניחה שסביר להניח שטינאג' דאט'רס מן הסתם יהיה חלק מזה ועוד 2 שירים. אז אני לא יכולה לחכות לנגן אותם לייב.
תתני לי שיעורי שירה
הו גירל
בחיים לא עברתי שיעורי שירה אז אני לא יודעת אם אני מוסמכת בכלל ללמד אותך איך לשיר. אני לא יודעת מה אני עושה חצי מהזמן. אני פשוט פותחת את הפה ומחזיקה אצבעות ומה שקורה קורה
אז, אני באמת לא יודעת שום דבר על ענייני המאמבו ג'מבו הטכניים כדי לעזור לך. אבל אני בטוחה שאת תיהי בסדר.
האם נהנית בספיישל הגירלז נייט אאוט
לגמריי! היה כל כך כיף. ונהננו ממש. והיה ממש נהדר להיות שם עם כל הנשים האחרות [עלק נשים אחרות
] היינו שם כל היום. ועשינו מן ראיון ענק כזה שכולן היו שם ודיברו יחד וזה היה כיף. ואני חושבת שהדרך בה הם עשו את התוכנית הייתה ממש מיוחדת ומעניינת ואני אוהבת איך שזה יצא. זה היה לילה נהדר.
האם את מעדיפה סוכר או מלח על כוסות המרגריטה שלך
מלח ללא ספק. כן
האם חשבת כבר על שם לאלבום החדש?
עדין לא. מציאת שם לאלבום זה מאוד קשה כי אתה רוצה משהו קליט ומגניב ויחד עם זה משהו שמסכם את מהות האלבום והאווירה שלו. בדר"כ אני הולכת עם כותרת של שיר או חלק מליריקס אבל עדין לא חשבתי על משהו אז נצטרך לחשוב על משהו די בקרוב.
איזה מישהי מאטלנטה שואלת איזו שאלה במתמטיקה על שורשים וחזקות וסאם אט'ר קראפ. לא בדיוק הקשבתי
אין לי שמץ של מושג. למישהו יש מחשבון? מצחיק שאת שואלת את זה כי אני ממש גרועה במתמטיקה
מה יש לך לומר לאלה שהשפעת עליהם? כן מרטינה מה יש לך לומר לי;;
וול, זה מאוד מחמיא לחשוב שהשפעתי על מישהו [גיב מי אה ברייק
] מבחינה מוזיקלית או אחרת [אחרת אחרת;;
] ו... אני פשוט אומר תודה שאמרת את זה. זה חשוב לי מאוד.
מהו החלק הכי קשה מבחינתך בכתיבת שיר
אתה יודע, זה, אני חושבת שברוב הזמן, זה למצוא רעיון. אני חושבת שברגע שאתה נכנס לחדר ויש לך רעיון.. לפעמים אני נפגשת עם כותבים אחרים, ויש לי רעיון לכותרת לשיר. לדוגמה יש שיר באלבום שנקרא סאמר אוף לאב שאני הגיתי את השם ואת הרעיון הכללי של מה שאני רוצה לכתוב עליו. אבל באמת רק לבוא עם רעיונות חדשים ודרכים חדשות לומר דברים זה החלק הקשה.
איך את נשארת כל כך "על הקרקע" עם סטאטוס הסלבריטי שלך, או לפחות את עושה רושם של מחוברת לקרקע
הו וואו זה טוב. אני לא יודעת, אני חושבת שזה פשוט חלק ממי שאתה, בכנות. זה חלק מאיך שחונכת. פשוט מי שאתה או שתראה דברים בפרספקטיבה נכונה או שלא. אני חושבת ששלושה ילדים משאירים אותך על הקרקע. בעסק הזה זה נורא פשוט להיות כל הזמן "אני אני אני". אני יודעת שכשהייתי באטלנטה כדי להקליט את האלבום והייתי מוקפת בחבורת מוזיקאים שרוצה לרצות אותך. הם רוצים לעשות אלבום. הם רוצים לעשות מה שתגידי להם לעשות. אז יש לך רעיונות והם כולם מקשיבים. ואז חזרתי הביתה. ואף אחד לא מקשיב לי |צוחקת| אני מדברת עם הילדות וזה כזה למה אתן לא מקשיבות לי, למה אתן לא עושות מה שאני רוצה שתעשו. אה נכון. כי אני האמא ואתן הילדות. זה למה. [בדיוק הבת הקטנה שלה אווה נכנסת ומלמלת משהו כמו "יש לי פצע" מרטינה דוחפת אותה למצלמה ומכריחה אותה לומר שלום ואז בודקת את הפצע שלה "על הבוהן?" "לא אמא" "אה הנה על הקרסול עכשיו אני רואה. בואי אני אתן לך נשיקה. צריכה פלסטר?" "לא" "אוקיי" |במילים אחרות יופי עכשיו תתחפפי|
] אז כן. בגלל זה אני כל כך על הקרקע. הן שומרות אותי שם.. [ברקע שומעים "אמא" "כן..?" "זה קיינדה שורף" "שורף? אולי תקחי מפית עם קצת מים קרים ותשימי על זה" |אחלה עצות מרטינה
|]
את פותחת את הפה ומג'יק יוצא החוצה
וול טנק יו פור דאט.
יו רוק!
טנק יו, פור דאט
הייתי שמחה לשמוע אותך עושה דואט עם ריבה. מה דעתך?
הו הייתי שמחה לשיר עם משמש. משמש היא אחת מהזמרות האהובות עליי בכל הזמנים והייתי ממש שמחה לשיר איתה. אז, משמש, איף יור ליסטנינג. הייתי ממש שמחה לשיר איתך. [הו ריבה בבקשה אל תצפי בזה לעולם:S] ואז מרטינה הסנילית נזכרת "בעצם יצא לי לשיר איתה. כשהיינו בטור יחד שרנו את דאז הי לאב יו [השיר של דרורה] זה היה ממש נחמד"
סיטי אור קאנטרי
אני חייבת לומר קאנטרי. גדלנו בכפר בחווה בקנזס והיינו רחוקים מהעיר. ובלה בלה בדיוק פיספסתי מה שהיא אמרה אבל איזה שקר כלשהו על זה שהיא רוצה לקנות יום אחד איזה חלקת אדמה בכפר.
האם את לפעמים מוכת כוכבים
כן. כל הזמן. עד לפני 6 חודשים לא יכולתי לדבר כשריבה הייתה בחדר. אני מוכת כוכבים מלורטה לין. והייתי קצת מוכת כוכבים כשפגשתי בפט בנטאר בקרוס רודס. וכן. מידי פעם אני מוכת כוכבים. אני מעריצה. לפעמים אני מרגישה שאני לא יודעת מה להגיד או שזה ישמע טיפשי או לא יודעת, מתחילה להרגיש לא בנוח. אבל למזלי כל האנשים האלה היו ממש נחמדים וגרמו לי להרגיש בנוח במחיצתם.
את יודעת מי עומד מאחורי דראנקן מרטינה
[חיכיתי שמישהו ישאל את זה
] לא אין לי מושג! זו את? אין לנו מושג. זה יכול להיות מישהו בתעשייה או לא. אנחנו פשוט לא בטוחים. אם יש לכם רמזים כלשהם שתפו אותנו. בעצם, אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת. אני די אוהבת לא לדעת למען האמת.
ג'ינס או שמלה ביום חופשי שלך
ג'ינס ללא ספק. כן. אני לא ממש לובשת שמלות בזמני הפנוי. ג'ינס, בדר"כ יחפה. וטי שירט.
אני אוהבת את השיער שלך!
תודה, עשיתי פסים לפני כמה ימים קצת הבהרתי [דוחפת את הראש שלה למצלמה כדי להראות] אל תתקרבו קרוב מידי כי אני צריכה לעבור עליהם שוב [אין לכם מושג איך נקרעתי מצחוק עכשיו. לייק צחקתי בקול לעצמי מול המסך כמו מפגרת
] אני הולך לספר מחר לעשות את. את יודעת, הדברים האלה שבנות עושות בשיער שלהן. אבל, תודה רבה לך.
בלייק [שלטון] באמת כזה שרוט כמו שהוא נראה
וול, אממ, |חושבתלרגע| ממ כן. הוא די מטורף. אבל גם ממש מתוק. יש לו לב רחב וכשאנחנו נפגשים זה כמו אח ואחות. אני חושבת שהוא ממש מצחיק ואני חושבת שבסכ"ה מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל איתו. אין בו שום דבר מזוייף. הוא בדיוק כמו שהוא נראה. אז אנ

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo69.gif

בלייק [שלטון] באמת כזה שרוט כמו שהוא נראה
וול, אממ, |חושבתלרגע| ממ כן. הוא די מטורף. אבל גם ממש מתוק. יש לו לב רחב וכשאנחנו נפגשים זה כמו אח ואחות. אני חושבת שהוא ממש מצחיק ואני חושבת שבסכ"ה מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל איתו. אין בו שום דבר מזוייף. הוא בדיוק כמו שהוא נראה. אז אני מניחה שכן, הוא כזה שרוט. שוב נגמר המקום. מרטינה את פאקינג חופרת
המשך עוד מעט. אני עושה קצת הפסקה.

LeAnnDylan

Well-known member
המשך...

איך את בוחרת איזה קאברים לבצע לייב
זה מענין ששאלת את זה. כי הלהקה ואני, וול, אני אוהבת אייטיז רוק. כי זו המוזיקה שגדלתי עליה וקאנטרי מיוזק כמובן אבל גדלתי על מוזיקת רוק. אז, אממ, וגם המעריצים שלי כך אני חושבת גם אוהבים מוזיקה כזו, לכן בהדרן, אנחנו אוהבים, אני יודעת שאנחנו משאירים בחוץ שירים. אבל אני מרגישה שבסט עצמו יש המון שירים שמייצגים אותי. בטח אקבל עכשיו ציוצים לגביי זה שאני משאירה המון בלדות בחוץ. אבל אי אפשר לבנות סט שלם של בלדות אחרת המופע לא יזרום. לכן אנחנו משתדלים להכניס הרבה שירים קצביים ולכן בהדרן אנחנו אוהבים לחזור עם איזה שיר רוק שכיף לנגן אותו ואנחנו חושבים שילהיב את הקהל ויעמיד אותו על הרגליים. משהו שכל אחד יוכל לזהות ולהנות ממנו. אבל אנחנו צריכים לחשוב על כמה חדשים כי זה האתגר האמיתי. אף אחד מאיתנו לא מצליח להחליט מה אנחנו רוצים לעשות במופע החדש. לכן אנחנו תמיד מופיעים עם אותם שירים. אבל בטור הבא אנחנו נהיה חייבים לחשוב על משהו שונה.
איזה מידת נעלים את נועלת
7.5 [38 במונחים שלנו] ו.. אין לי שום דבר להוסיף לזה.
מקום אחד שלא היית בו שהיית רוצה לבקר בו
אממ וול החלום הגדול שלי בעבר היה להיות איטליה וצרפת. הייתי שם לפניי כמה שנים אבל לא הספקנו לראות את כל המקומות. לא היינו בונציה ורומא אז שם הייתי רוצה לבקר.
עושה רושם שממש אימצת את טוויטר. האם את חושבת שהאינטרנט שינה את פני התעשיה
אני בהחלט חושבת שזה שינה את התעשיה. אני חושבת שעם דברים כמו טוויטר ולייב צ'אט כמו זה. כשגדלתי בקנזס כמעריצת מוזיקה בחיים לא חלמתי שאוכל לדבר עם אחד מהאמנים האהובים עליי לייב, כמו פה. או לשמוע מהם כל יום, את יודעת, דברים קטנים על חייהם הפרטיים וכאלה. אני חושבת שזה מגניב שאפשר לתקשר ככה וליצור "מערכת יחסים" כזו וזה ממש מגניב. ואני חושבת שזה החלק הגדול בסיבה שבגללה זה שינה את התעשייה, היחסים בין המעריצים והאמן.
איך אני מצטרף למועדון המעריצים
נשמח אם תצטרף! אתה הולך לאתר, האתר שלי, MartinaMcBride.com ויש שם מקום בו אתה יכול להצטרף לפן קלאב. זה פשוט. אתה נכנס, מכניס קצת פרטי אינפורמציה ואתה בפנים. וזה כיף ואתה צריך לעשות את זה. עכשיו.
האם הבנות שלך שרות
הן אוהבות לשיר, אבל הן לא. הן טובות, הן באמת טובות, אבל אי אפשר לגרום להן לשיר מול אנשים. הן לא מספיק בשלות בשביל להופיע מול קהל חי. אז אני מניחה שהעולם יצטרך לחכות בשביל לגלות אם הן יכולות לשיר או לא.
למה החלטת להיות זמרת קאנטרי
ובכן, אני אוהבת לשיר זה כל מה שרציתי לעשות אי פעם. זה עושה אותי מאושרת. וגדלתי לשיר מוזיקת קאנטרי, ושאר סוגי מוזיקה. ואני אוהבת לשיר סגנונות אחרים אבל מוזיקת קאנטרי מיוחדת עבורי בגלל החשיבות של המילים ו.. אני פשוט אוהבת את המוזיקה כז'אנר. ואני אוהבת שאני יכולה להביע את עצמי בדרכים שונות ועדין להיחשב כזמרת קאנטרי אז זה מגניב. ואני לא צריכה לרקוד. אם הייתי זמרת פופ הייתי חייבת ללמוד לרקוד. זה לא היה טוב.
בכמה כדורי ים השתמשת במהלך ההדרן בשנה שעברה
אתה שואל שאלה שאין לי מושג מה התשובה אליה. אלן אתה יודעת מה התשובה? [אלן אומר ש-10 למופע] הוא יודע את התשובה לזה! לוק אט יו! אלן הוא חלק מהצוות שלנו בדרכים. הוא אומר שהשתמשנו ב-10 למופע מה שאומר שהיו... [מבט שואל] (אלן אומר שהיו 40 מופעים מה שאומר ש-400 כדורים אבל היו עוד איזה כמה מופעים אחרים מחוץ לטור) אז הימור גס - משהו כמו 600 כדורים. שאלה טובה.
אשמח לשמוע אותך ואת אביך מופיעים בגראנד אול אופרי. יש תוכניות למופע כזה בעתיד?
עשינו את זה. בדיוק עשינו את זה ביום שישי בערב. אבי בדיוק היה בעיר לסופ"ש לכבוד איסטר. הוא מעריץ אופרי גדול, כמובן. אז שאלתי אותו אם הוא רוצה לשיר איתי. ושרנו את השיר הנהדר של קית' ווינטלי I Never Go Around Mirrors . זה היה מעולה.
זה יום הולדתה של אחותי מחר. היא טינאג'רית. מה אני קונה לה? סרייסלי?
הו בוי. אני לא מכירה את אחותך אז, אתה תדע טוב יותר ממני. אבל הטינאג'ריות שלי אוהבות גיפט קארדס ו.. מה עוד? אני מניחה תכשיטים. תכשיטים אופנתיים, בגדים. אבל בעיקר, גיפט קארדס. אני חושבת שזו המתנה הבטוחה ביותר. הייתי קונה לה גיפט קארד של מקום ממש מגניב.
אני אוהבת את הטבעת שלך
אני לא יודעת אם את מדברת על הטבעות שיש עליי |מרימה את הידיים למצלמה| יש לי שתי טבעות. טבעת הנישואים שלי והטבעת הזו. לא יודעת על איזה טבעת את מדברת אבל תודה לך.
מתי האלבום הבא שלך ישוחרר
23 באוגוסט זה יום הקסם. הקיפו אותו בלוח השנה שלכם [שמעתם אותה, הקיפו מיד!]
איך האלבום שלך הולך להיות שונה מאלבומייך הקודמים
זו שאלה ממש טובה. זה כל כך קשה עבורי לתאר את האלבומים שלי ואת המוזיקה שלי. במיוחד כשאני יוצרת את המוזיקה כיוון שאין לי ראיה מבחוץ על הדברים. אני לכודה באמצע של הכל. אבל אני חושבת שזה מראה כמה צדדים חדשים/שונים שלי. כתבתי המון שירים בשביל האלבום הזה. הייתי מסוגלת להתחבר לכמה דברים כיפיים ויש כמה שירים רומנטיים. אני לא יודעת אני חושבת שזה יראה לכם, פן אישי יותר או פן כוללני יותר שלי כאמנית יותר מ.. אממ אבולושן או אימושן. או כל אלבום אחר שלי בעבר.
מהן התוכניות שלך לקיץ
נעשה כמה הופעה השנה. נעשה מופע קליל. וכמובן שיש את פסטיבל הקיץ של CMA. אני עדין קוראת לזה פן-פייר אבל כן, CMA פסטיבל. ונעשה את הפן קלאב פארטיז ועוד כמה אירועים קטנים אז יהיה שבוע עמוס. ואולי נעשה איזה חופשה קצרה. אני חושבת שניקח חופשה קצרה בניו אינגלנד. אנחנו עושים כמה הופעות שם אז זו אפשרות. אני מקווה.
מופעים גדולים או קטנים
אני אוהבת גם וגם! יש יתרונות לשניהם. כמובן שכל אחד חולם להופיע במקום ענק עם אלפי אנשים ששרים איתך וצורחים את השם שלך ומוחאים כפיים ועל הרגליים זאת אומרת, מי לא חולם על זה, זה אדיר ואין שום הרגשה דומה לזה. אבל יש משהו באירועים קטנים בהם את יכולה להירגע קצת לקחת הילוך איטי בקטע של לקחת יותר בלדות. את יכולה לשמוע יותר את הקהל אם הם מדברים איתך. אני אוהבת לנהל דיאלוגים עם הקהל ובאמת להיות מסוגלת לשמוע שאלות מהירות ולהגיב. ואנחנו יכולים לתקשר בצורה כזה. אני אוהבת את זה. ואני מרגישה כאילו אני יכולה להירגע קצת יותר. זה נהיה פחות בקטע של להשאיר את כולם על הרגליים עם אנרגיות ומטורפות הפקה גדולה ויותר להירגע, להיכנס לשיר ולהגיע לאווירה אינטימית יותר. אז אני אוהבת את שניהם. אקח את שניהם. כל עוד אתם תגיעו.
האם תעשי יותר מפגשי מיט אנג גריט השנה
הו כן. אני אוהבת מפגשי M&G. אנחנו עושים מפגשים בכל פעם שאנחנו יכולים. אני לא מצליחה לחשוב על פעם שלא יכולנו לעשות מפגשים. אולי בפסטיבלים זה היה קצת מחוץ לתחום השיפוט שלנו כי זו לא באמת ההופעה שלנו אז יש להם חוקים אחרים ונהלים שונים שאנחנו צריכים לפעול לפיהם. אבל באופן כללי אנחנו תמיד עושים M&G . יש לנו חברי מועדון שבאים למפגשים. יש לנו זוכים מתוכניות רדיו שמגיעים וכן, מגוון של אנשים. אני אוהבת לפגוש את כולכם. שוב הגעתי לסוף חיי המדף של תפוז... מפתיע. לפחות הפעם עברתי את חצי הוידאו..

LeAnnDylan

Well-known member
המשך....

את חושבת שאי פעם תכתבי אוטו-ביוגרפיה
אני אומרת נבר סיי נבר אבל בשבילי, אממ, אני לא יודעת אם יש לי מספיק זכרונות בשביל לכתוב אוטוביוגרפיה, בכנות. אני לא יודעת איך אנשים עושים את זה. כשהם זוכרים אירועים ושיחות שהיו להם כשהם היו בני 10. אני חושבת שאני במצב טוב אם אני זוכרת מה היה לפני שבוע [
] אני שומרת על יומן, אז אני יכולה לשאוב דברים משם. אני לא יודעת אולי זה יהיה מענין לעשות באיזשהו שלב. נראה. אין לדעת.
מה את חושבת על ניו יורק
אני אוהבת את ניו יורק. אני אוהבת ללכת לניו יורק לשופינג, כמובן. אבל אני גם אוהבת להופיע שם. יש מעריצי קאנטרי ממש מדליקים שם. אז, אני לא יכולה לחכות לחזור לשם.
איך בחרת את השמות של בנותייך. אני אוהבת את השם דילייני
תודה, היא תשמח לשמוע את זה. בחרתי את השם הזה מפני ש.. לא יודעת חשבתי שזה שם יפה. לא שמעתי אותו מעולם. בחרנו אותו מתוך ספר שמות לילדים. זה נשמע קצת אירי, ג'ון אירי. אז חשבתי שזה יהיה שם יפה. ואמה, תמיד אהבתי את השם אמה, וזה ממש מתאים לה ואווה נולדה אחרי 7 וחצי שנים אז כולנו היינו צריכים להסכים על שם. אני אהבתי את השם לולה ועוד כמה שמות אבל כולנו הסכמנו על אווה. זה היה שם שכולם הסכימו לגביו. ואני אוהבת את השם הזה גם.
האם אי פעם תיהי מתמודדת ברוקדים עם כוכבים
סביר להניח שלא. זו נראית תוכנית כיפית אבל זה נראה גם כמו מלא עבודה. ועושה רושם שיש גם הרבה התעמלות וספורט שצריך לעשות. והרעיון של להתאמן כל היום ולרקוד... סביר להניח שלא. לא. הייתי רוצה להיות מסוגלת לרקוד בשניה. בלי להתאמן או משהו. פשוט לרקוד לייק דאט'. אני די עצלנית.
אני יושבת כאן וצופה בך עם בתי אליסה בת 3. כששואלים אותה מי הזמרת האהובה עליה היא צועקת "מרטינה", חינכתי אותה כמו שצריך. את יכולה להגיד לה שלום זה יעשה לה את היום
היי אליסה!! היי!!! מקווה שאת עושה כיף חיים. [מה זאת אומרת. הרי זה ברור שחלומה של כל ילדה בת 3 זה לצפות בך האני.]
האם את אי פעם נלחמת בדמעות כשאת שרה שיר מרגש
כן, למען האמת. ישנם זמנים בהם את מאבדת את זה. וזה קשה, או שישנם פעמים בהם השיר שאת שרה מתקשר למשהו שאת עוברת בחיים באותו זמן. זה פשוט איך שהשיר חודר אליך בזמן שאת שרה אותו. כן, זה קורה מידי פעם.
מהו הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בנאשוויל
אני אוהבת ללכת לקניות. יש לנו הרבה מקומות שופינג מדליקים אז אני אוהבת ללכת לראות מה יש להם. ויש מקום שנקרא צ'יקווד שאני אוהבת ללכת אליו אחרי הצהריים אם מזג האוויר נעים זה מן גן בוטאני נחמד כזה. אני אוהבת לצאת למסעדות אבל הדבר הכי נחמד שאני אוהבת לעשות זה פשוט להישאר בבית. אני אוהבת להתבטל בבית. יש לנו בריכה אז הילדות שוחות וזה. זה כיף.
את באמת מצייצת בטוויטר או שזה מישהו אחר
אני באמת מצייצת. אני לא יודעת, קודם כל אני חושבת שזה באמת כיף ו.. אממ. כן. זו אני. תאהבו את זה או לא. אני הבחורה להאשים. אני.
בבקשה תוציאי עוד הופעות חיות בדי.וי.די
הו. אוקיי. וול. זה יהיה כיף. זה די מורט עצבים בשבילי להוציא הופעת די וי די, למען האמת. בגלל שאני פרפקציוניסטית ותמיד יש דברים קטנים שלא מוצאים חן בעיניי, אז זה קשה בשבילי לעשות. אבל אני שמחה שאתה אוהב אותם. אני אשתדל לעשות עוד אחד.
האם את ופיית' היל באמת חברות ומבלות יחד [שאלות כלבבי
]
כן, אנחנו באמת חברות. וכן, אנחנו באמת מבלות יחד. יש לנו המון דברים במשותף. חוץ ממוזיקה כמובן. לשתינו יש שלוש בנות בערך באותם גילאים. אנחנו אוהבות אותם דברים. אנחנו נפגשות ומדברות על עיצובי בית, ובישולים וקניות ומשפחה. היא חברה נהדרת ואני ברת מזל שיש לי אותה.
מזה בלאק בירד. איפה את עכשיו
|צוחקת|אני בבלאק בירד עכשיו. בלאקבירד זה סטודיו ששייך לבעלי ולי בנאשוויל. וזה סטודיו שבאמת עובד. יש אנשים שחושבים שזה בבית שלי. זה לא בבית שלי. יש אנשים שחושבים שזה הסטודיו הפרטי שלי שרק אני מקליטה בו מוזיקה, זה לא המקרה. זה בנין שיש בו שבעה או שמונה סטודיואים והרבה אמני קאנטרי מקליטים פה. אמנים כמו בראד פייזלי וקית' אורבן ופיית' [היל] וטים [מקגרואו] וראסקל פלאטס. וגם אמני רוק הקליטו פה. אמנים כמו קינגז אוף ליאון, ג'ק וויט מהוויט סטרייפס [מישהי עומדת לידה ולוחשת לה משהו והיא צוחקת] ניק ג'ונאס. אני חייבת לומר ניק ג'ונאס. היא רוצה להביא לכאן את ג'סטין ביבר [שמעים את אמה אומרת "אמג זה היה מדהים!!#" ומרטינה קוראת לה לבוא לומר שלום. היא מגיבה ואומרת "היי כולם" היא ממש יפה! שואלת "איך הולך" מרטינה עונה שהולך טוב ואז אמה מרגישה צורך להסביר "אני נראית ממש רע כי הרגע חזרתי מבית הספר" גם אני הייתי שמחה להיראות כזה "רע". מרטינה אומרת לה שהיא חושבת שהיא נראית יפיפיה. אמה אומרת טנקס ומפנה את תשומת ליבה של אמא שלה לזה שיש לה "חדש כזה" "חדש מה?" "שאלה חדשה כזו" "אה אוקיי. טוב אני צריכה לחזור לעבודה" "ביי כולם" והולכת לה] מרטינה מסבירה שהילדות אוהבות לבוא אחרי הבצפר לאולפן לבלות איתה קצת ואז הם כולם הולכים הביתה יחד.
מהו התכשיט האהוב עלייך שלך מלבד טבעת הנישואים שלך
וול יש לי איזה צמיד. טוב קודם כל אתם חייבים לדעת שאני מזה גרועה בשמירה על תכשיטים. אני כל הזמן מסתכלת על תמונות ישנות וגוינג לייק "מה קרה לשרשרת הזו?" או "איפה הטבעת הזו?" או "שכחתי מהעגילים האלה" אולי זה בגלל הנסיעות אבל אני נוטה לאבד דברים. אבל יש לי את הצמיד הזה שיש לי משהו כמו 12 שנים שאני עונדת הרבה. חלקכם בטח ראה אותו זה צמיד כסוף עם צלב תלוי ממנו. אני מחברת אותו עם צמידים אחרים. זה סוג של קמע מזל כזה. אני לא אמורה להגיד את זה בקול רם. יש לי מלא אמונות טפלות בנוגע לזה. תשכחו שאמרתי את זה.
מהו החלק האהוב עלייך ביצירת אלבום
אני אוהבת הכל. יש את "טראקין דיי". שזהו יום בו מגיעים כל המוזיקאים ואנחנו יוצרים את מוזיקת הרקע לשירים ואני באה לשיר כדי שיהיה להם קול עם המוזיקה. וזה הקטע שבו באמת יודעים איך האלבום ישמע. מה הסאונד שלו יהיה. ביום הזה בוחרים איזו גיטרה תנגן איזה צליל תופים ילך עם השיר. איך נעשה את העיבודים ובאמת חלק גדול באיך ישמע האלבום וזה מאוד כיף. ואז אני מגיעה לשיר ועושים את קולות הרקע ואולי מוסיפים כלים נוספים כמו אקורדיון או מנדולינה או משהו. וכל דבר קטן שמוסיפים גורם לזה להישמע יותר ויותר כמו אלבום.ומוסיפים את זה לטראק הקיים וזה מוכן. זה מגניב.
איי לאב יו! את מדהימה ויפהפיה את יכולה להגיד לי שלום
וול תודה לך אמה, אני מעריכה את זה מאוד ושלום לך |מנופפתלשלום|
יש מצב לאלבום אקוסטי
למען האמת כשהיינו בלוס אנג'לס והקלטנו את האלבום הזה, הקלטנו כמה שירים בגרסה אקוסטית וצילמנו אותם. אני לא בטוחה בשלב הזה מה נעשה איתם אבל אני בטוחה שהם יצוצו בשלב כלשהו.
האם את קוראת את ההודעות בפורום של הפן קלאב
כן. אני נכנסת מידי פעם כדי לקרוא. ז"א אני לא קוראת כל הודעה והודעה אבל אני כן בודקת מידי פעם מה קורה ומה אתם כותבים, זה מעניין. אני לא רוצה להגיד לכם את זה כי אני לא רוצה שזה ישפיע על מה שאתם אומרים. אני לא רוצה שתערכו את התגובות שלכם. אני רוצה שתהיו עצמכם, שתהיו כנים ואמיתיים. ולפעמים הביקורת הבונה שלכם מועילה הרבה יותר מלהיות האפי האפי כל הזמן. ובזמן שאני רוצה שתהיו נחמדים אחד לשני, אני רוצה שתישארו נאמנים לעצמכם ושתרגישו שזה המקום שלכם להביע בו את מה שאתם חושבים בלי לדאוג אם אני קו

LeAnnDylan

Well-known member
והמשך אחרון...

האם את יכולה לשיר את ההמנון הלאומי בסופרבול הבא
כן וול, הייתי שמחה מאוד. אם אתה מכיר מישהו אתה יכול לזרוק מילה טובה עליי כי רציתי לשיר את ההמנון הלאומי בסופרבול במשך שנים. אז בתקווה, זה יקרה מתישהו בעתיד.
האם יהיו עוד שיתופי פעולה בינך לבין דייב סטיוארט
אני אומרת כן. דייב הוא בחור ממש ממש מוכשר. אחד מהאנשים המוכשרים ביותר שיצא לי להכיר. הוא מלא רעיונות מקוריים. אנחנו חברים טובים. הוא וג'ון ואני. (הבת הקטנה שלה אווה שמה לה איזו חתיכת צ'יפס על הראש בלי קשר לחיים וכשמרטינה נקרעת מצחוק ושואלת מה לעזאזל, אווה עונה שהיא רוצה לתת לה את זה. מרטינה בתגובה אומרת שהיא רוצה לאכול את זה ותעשה את זה בעוד רגע.) וכן, הוא נהדר ואני בטוחה שהוא יבוא עם רעיונות נהדרים בשבילנו בעתיד. אני מקווה בכל אופן.
האם יהיה אלבום טיימלס נוסף [טיימלס זה אלבום קאברים]
אני מקווה שכן. אני אוהבת את טיימלס. זה היה האלבום שהכי נהניתי ליצור. זה היה כל כך זורם וקל ומשמח וממש כיף. ככה שאני ממש אשמח להקליט אלבום נוסף. ואני גם ממש רוצה לעשות אלבום גוספול מתישהו בקרוב. אז כן, זה יהיה נהדר ואני אוהב את זה. ואני מקווה שאתם אוהבים את טיימלס כיוון שאני ממש אוהבת את האלבום הזה. טוב חב'רה זה כל הזמן שיש לנו יחד. תודה רבה לכם על כל השאלות ששלחתם. היה לי ממש כיף. ו..אני הולכת לאכול את הצ'יפס הזה (מראה את הצ'יפס שאווה שמה לה על הראש למצלמה) [טוב גם אני סיימתי את שידוריי להיום. זה היה ארוך אבל מהנה. מרטינה מדהימה ואני ממש רוצה לעשות לה ילד עכשיו
] פיס אאוט.

אלבום גוספול../images/Emo99.gif

כאילו. אני לא אוהבת גוספול או משהו אבל רק המחשבה על מרטינה שרה גוספול
|אורגזמה|

LeAnnDylan

Well-known member
וואו לגמריי אורגזמה! זה גם בדיוק מה שאני חשבת

חשבתי. לייק, אני לא אוהבת גוספול ובחיים לא ארכוש אלבום גוספול של איזה זמר נידח אבל על הקול של מרטינה זה יושב בצורה פשוט מושלמת. סביר להניח שרוב האלבום יהיה משעמם אבל בשביל שיר אחד שהולך להישמע כמו שאני רואה בדימיון כל האלבום שווה את זה

אני במצב טוב אם אני זוכרת שבוע לפניי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דילייני זה השם הכי מכוער אבר!!! איזה מעריצים מתחנפים יש לה ג'יז
הקטע עם רוקדים עם כוכבים
הקטע עם הילדה בת 3
הבת השניה שלה באמת ממש יפהוהיא גם ממש חמודה. איך שהיא התיישבה עליה כזה וליטפה לה את הלחי כמו איזה כלבלבה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני חשבתי על זה כשראיתי את זה

כאילו מה היא הכלבה שלך. גם אני רוצה אמא כזו
מבטיחה לעשות מה שהיא אומרת. ואני מוכנה גם לפצוע את הקרסול שלי בשביל שהיא תנשק אותו;;

השאלת מתמטיקה הצחיקה אותי../images/Emo6.gif

יש אנשים כאלה הזויים
לייק וטפ
הצחיקה אותי השאלה של "מה החלק הכי קשה מבחינתך בכתיבת שיר" כי ישר נזכרתי בדראנקו מרטינה שכתבה "החלק הכי קשה מבחינתי בכתיבת שיר זה איפה לשים את הדוווו דווו דוווווז" ואז מישהו הגיב לה "זה אמור להיות לך קל, דווז מתחרז עם בווז" (יענו בוז משקה כאילו לא בוז
) כל פעם שאני נזכרת בדראנקן מרטינה אני נזכרת בסטטוס הזה ונקרעת מצחוק
אגב סתם FYI לא חשוב שכזה. אם כבר דראנקן מרטינה, אז כל פעם שאני רואה איזה הודעה של אורית אני גם נזכרת בדראנקן מרטינה בסטטוס של: "Said hi to Steven Tyler backstage. Turns out Shania Twain looks WAY different without makeup on."
דווקא דואט עם משמש נשמע לי משהו שווה. למשמש יש נטיה להוציא שירים נורמלים כשהיא בדואטים. ומרטינה ממש מגניבה בדואטים אז אני אומרת - יאללה! הקטע עם השיער
חייבת אגב לציין שמהשניה הראשונה שהדלקתי את הצ'ט הזה הדבר הראשון שחשבתי עליו זה "וואי השיער שלה נראה ממש רע" ככה שגם בלי ההערה של מרטינה זה הצחיק אותי אבל אחרי הקטע של "טו דו וואט גי'רלז דו" פשוט הייתי על הרצפה

blah blah story

New member
גם אותי הצחיקה ההערה על סטיבן ושאניה

למרות שזה לא היה מצחיק
דראנקן מרטינה מצחיק - צריך לעשות את זה לעוד כמה מפורסמים..

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שיצא לי לראות בטוויטר שיש עוד כמה

ראיתי איזה יום אחד שבלייק הגיב לאיזה שני דראנקים אחרים. ריפרפתי בחצי מבט כזה על הדפים של האחרים והם לא נראו לי מצחיקים במיוחד זה כאילו לנסות לחלוב את אותה פרה פעמיים. הרי דראנקן מרטינה יורדת בעצם על כולם כולל על מרטינה עצמה. מה יהיה שונה עמוד של שיכור אחר?

LeAnnDylan

Well-known member
תאכלס השיער שלה מזעזע

בדיוק אמרתי לאורית היום בטלפון שהתספורת החדשה הבהירה שלה עם הפסים לא יפה לה

blah blah story

New member
את לא מכירה את parenthood??

זו הסידרה החדשה של לורן גרהם
ראיתי את רוב הצ'ט...אבל זה כל הזמן נתקע לי אז הרמתי ידיים. אולי אני אנסה מאוחר יותר... אחרי הכל אני צריכה להיות ערה עד 7

LeAnnDylan

Well-known member
באמת??

תנסי אולי את הקישור שהוספתי למטה. אולי זה יתקע לך פחות. לי זה לא נתקע אפילו פעם אחת

למעלה