צ'ט לייב עם מרטינה

טוב אני אקרא הכול בהמשך

ממש תודה על ההשקעה! ויו יש לה בת בשם דלייני לא ידעתי

היום שלה לגמריי נשמע עמוס../images/Emo6.gif

"הקלטתי קולות רקע" שלא תתפרע רק...
אני מתנדבת לקחת אותה למסעדה טובה;; וחוץ מזה שאם ממש בא לה שיצא כבר האלבום כדי שנוכל לשמוע אותו היא יכולה להזיז את התאריך באיזה 3 חודשים קדימה
אף אחד לא אמר לה לשחרר אלבום באוגוסט
עלק פיירווקס. LAME "יש מתנות שאפשר לשתות אותן"
בטח איזה מישהו נתן לה בקבוק וודקה בגלל זה היא ידוע בתור אחת שיכורה;; בואנה הבת הקטנה שלה מזה כונפה. איך יצאה לאמא כזו בת כזו מכוערת? אבל היא הורסת מצחוק "Cause I want You To Have It"
דווקא חשבתי בהתחלה שיהיה מגניב לשמוע אותה כשופטת (גם אם שופטת אורחת) בתוכנית כמו The Voice אבל אחרי שהיא אמרה שאין לה שמץ של מושג בכל ענייני הממבו ג'מבו האלה אני לא בטוחה שהיא כזו מוסמכת
הקטע עם הרויאל וודינג ממש הצחיק אותי משום מה. כאילו זה לא היה ממש מצחיק בגדול אבל לא יודעת משהו עם ההבעות פנים שלה פשוט קורע מצחוק.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gifLIKE לכל ההודעה שלך

הקטנה שלה באמת כונפה
אבל לדעתי היא תגדל להיות יפה. גם השתים האחרות שלה היו ממש כעורות כשהיו קטנות והיום הן נאות. אני חושבת שזו התספורות שלה שיותר מכוערת ממנה. וגם אני בהתחלה חשבתי על זה שזה ממש מוזר שהיא אף פעם לא לקחה שיעורים קוליים. כאילו יש אנשים שיש להם קול יפה בטבעי. אבל לא יכול להיות שהיא לא עבדה אף פעם עם איזה מדריך קולי באיזשהו שלב בחיים
לא? אפילו ליאן הייתה לוקחת שיעורי פיתוח קול אומנם בגיל 16 שזה אומר אחרי שהיא הקליטה את אלבום הבכורה המצליח שלה ככה שבעיקרון היא לא ~באמת~ הייתה צריכה אותם אבל נראה לי שזה נותן יותר שליטה בקול והסאונד של ליאן עכשיו הרבה יותר חד ומדויק משהיה כשהייתה בת 13. בכל אופן אז חשבתי על זה יותר לעומק, אם כבר הם דיברו על The Voice מה הסיכוי שבלייק נגיד, לקח אי פעם שיעורי פיתוח קול או משהו בסגנון? אני מניחה שיש לו מספיק ידע גם בלי כל ה"ממבו ג'מבו" האלה. אם כי למדריך קולי בתוכנית טלוויזיה אני כן מצפה שיהיה קצת יותר מאלבום מצליח. מצד שני, אני בטח היחידה שחושבת ככה אז שיהיה

אני לא יודעת מה מייאש יותר

לשבת לצפות ב-45 דקות של זה. או לשבת ולתמלל את הכל
הו האני בלס יור סול. למי יש כוח לקרוא את הכל
תקצרי לי ותפני אותי לעבר הדברים החשובים;;

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif ביץ'!!

ישבתי איזה פאקינג 5 שעות לכתוב את זה ואת מזה הולכת לקרוא הכל!!!@#$ סתם אבל אממ תראי את השאלות ואם נראה לך שהתשובה תענין אותך תקראי אותה. אם לא תדלגי. באופן אישי אני לא חושבת שהצלחתי להעביר בצורה נאמנה בטקסט את אופי הדברים. הרבה פעמים מה שכתבתי נשמע שונה ממה שהיא אמרה בפועל. כאילו התרגום הוא די מדויק אבל כשהיא אומרת את זה, זה נשמע שונה יותר. חביב יותר. היו קטעים די משעשעים בראיון. אני ממליצה לצפות בו. לא חייבים לצפות בכולו, אפשר גם לצפות בו בחלקים. אם יש לך איזה כמה דקות פנויות פה ושם. זה צ'אט חמוד כזה והיא די משעשעת שם.

למעלה