קליפים חדשים טוב מלא זמן לא פתחתי שרשור שכזה...אז אם יהיו פה כמה משמשים פשוט תתמודדו
W West Doll New member 16/7/10 #1 ../images/Emo202.gifקליפים חדשים../images/Emo70.gif טוב מלא זמן לא פתחתי שרשור שכזה...אז אם יהיו פה כמה משמשים פשוט תתמודדו
../images/Emo202.gifקליפים חדשים../images/Emo70.gif טוב מלא זמן לא פתחתי שרשור שכזה...אז אם יהיו פה כמה משמשים פשוט תתמודדו
W West Doll New member 16/7/10 #2 ../images/Emo192.gifChris Young - Voices טוב אני מתחילה לחזור לאהוב אותו(אהבתי אותו, שנאתי אותו ועכשיו אני אוהבת אותו) לצפייה
../images/Emo192.gifChris Young - Voices טוב אני מתחילה לחזור לאהוב אותו(אהבתי אותו, שנאתי אותו ועכשיו אני אוהבת אותו) לצפייה
A And It Feels Like New member 17/7/10 #22 הוא חתיכת יצור כעור אבל יש לו קול כל כך סקסי השיר עצמו חביב מאוד. אני חושבת שהאייטונס יהיה חברי הטוב ביותר לכמה דקות
הוא חתיכת יצור כעור אבל יש לו קול כל כך סקסי השיר עצמו חביב מאוד. אני חושבת שהאייטונס יהיה חברי הטוב ביותר לכמה דקות
LeAnnDylan Well-known member 17/7/10 #33 שיר טוב../images/Emo45.gif מסכימה עם רווית, באמת יש לו קול סקסי.
LeAnnDylan Well-known member 16/7/10 #12 מהממת! האלבומים שלה מעולים../images/Emo99.gif הכי עושה עליה ביקורת אלבום בקורב!
A And It Feels Like New member 17/7/10 #23 וואלה? דווקא חוץ מ-Bleed לא התלהבתי משום שיר שלה. הם נחמדים ותו לא
LeAnnDylan Well-known member 17/7/10 #35 מה עם Make Me Believe? יש לה הרבה שירים טובים באלבום אבל מה שכן אין להם כל כך ייחוד וכולם בערך באותה הרמה לכן קשה למצוא אחד שיבלוט. אבל אם כולם טובים, זה לא יכול להיות רע, לא?
מה עם Make Me Believe? יש לה הרבה שירים טובים באלבום אבל מה שכן אין להם כל כך ייחוד וכולם בערך באותה הרמה לכן קשה למצוא אחד שיבלוט. אבל אם כולם טובים, זה לא יכול להיות רע, לא?
A And It Feels Like New member 17/7/10 #24 שיר נחמד אבל לא מתאים כסינגל מצד שני אם לשפוט עפ"י חומרים קודמים שלה אין לה תמיד שירים שמתאים לסינגלים באלבום. מה שכן יש לה קול מאוד נעים.
שיר נחמד אבל לא מתאים כסינגל מצד שני אם לשפוט עפ"י חומרים קודמים שלה אין לה תמיד שירים שמתאים לסינגלים באלבום. מה שכן יש לה קול מאוד נעים.
LeAnnDylan Well-known member 17/7/10 #34 היא מדהימה. השיר לא הכי מוצלח שלה אבל הוא לא כזה נוראי. מהפזמון הוא נשמע קצת יותר טוב. טיפה איטי בשביל סינגל אבל אני אוהבת
היא מדהימה. השיר לא הכי מוצלח שלה אבל הוא לא כזה נוראי. מהפזמון הוא נשמע קצת יותר טוב. טיפה איטי בשביל סינגל אבל אני אוהבת
LeAnnDylan Well-known member 16/7/10 #14 מה קרה אזלו לה כל הערבשים מסביב לעולם אז היא באה לעשות קאנטרי לא שאני מתלוננת חלילה כל הזמרות שאני אוהבת בסוף נהיות זמרות קאנטרי. מי לייקי
מה קרה אזלו לה כל הערבשים מסביב לעולם אז היא באה לעשות קאנטרי לא שאני מתלוננת חלילה כל הזמרות שאני אוהבת בסוף נהיות זמרות קאנטרי. מי לייקי
S symptoms New member 17/7/10 #20 שריל ../images/Emo99.gif למרות שהקליפ לא משהו, אבל שיהיה. היא מוציאה אלבום חדש או משהו? רעות
A And It Feels Like New member 17/7/10 #25 אני אוהבת את שריל וזה שיר חמוד אבל היא חייבת לחזור לשורשים המקוריים שלה. היא לא בנויה לדברים כאלה. זה כל כך לא היא.
אני אוהבת את שריל וזה שיר חמוד אבל היא חייבת לחזור לשורשים המקוריים שלה. היא לא בנויה לדברים כאלה. זה כל כך לא היא.
LeAnnDylan Well-known member 17/7/10 #36 שיר חביב. שמעתי טובים ממנו גם אני יוצאת בקריאה נרגשת לשריל לחזור לחומרים קודמים. שתזרוק כבר את חסר אשכים הזה שלה ותוציא אלבום רוקסטי ממורמר
שיר חביב. שמעתי טובים ממנו גם אני יוצאת בקריאה נרגשת לשריל לחזור לחומרים קודמים. שתזרוק כבר את חסר אשכים הזה שלה ותוציא אלבום רוקסטי ממורמר
W West Doll New member 16/7/10 #5 ../images/Emo192.gifJustin Moore - How I Got to Be This Wa Justin Moore - How I Got to Be This Way איזה שיר לצפייה
../images/Emo192.gifJustin Moore - How I Got to Be This Wa Justin Moore - How I Got to Be This Way איזה שיר לצפייה
A And It Feels Like New member 17/7/10 #26 וואי יש לו בדיוק את אותה התחלה של This One's For The Girls של מרטינה