קליפים חדשים

LeAnnDylan

Well-known member
וואי! זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי כששמעתי את זה!

איך שזה התנגן ישר הלכתי לתיבת המדיה פלייר בתחתית המסך שלי כדי לוודא שהיא לא מתנגנת בזמן שאני מאזינה לג'סטין. זה כזה הזוי. לייק תמצא לך לחן מקורי משלך גיי! אבל השיר עצמו נחמד

LeAnnDylan

Well-known member
יש להם רק איזה שיר אחד../images/Emo6.gif

טוב שהם לא זמרים שעה. מה שכן הגרסה שלהם לסטאק אין דה מידל וויט יו פשוט מושלמת!

זו הבעיה בתוכנית שהשופטים בוחרים במנצח

תמיד בוחרים את הזוג ה"טוב" או ה"ראוי" (וגם זה בספק) אך זה לא בהכרח אומר שהם הזוג הכי פופלארי. וגם כאן זו הבעיה, הם טובים אי אפשר להכחיש אבל החומרים שלהם פשוט משעממים

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא ב-Can You Duet שנאתי אותם

עכשיו עם חומרים מקוריים אני חוששת שאני אצליח לאהוב אותם באיזשהו שלב. הם נורא מדוייקים ומקצועיים. בעזרת עבודה עם כותבי שירים נורמלים והדרכה של מפיק מוזיקלי בכיר הם יצליחו לכבוש את פסגות המצעדים. מה שכן בתוכנית הם נראה הרבה יותר נורמלי. ג'וש עשה רושם של שווה. עכשיו הוא ממש מכוער.

West Doll

New member
../images/Emo192.gifCrooked Still - Half Of What We Know

אמאלה אתם חייבים לראות איזה חבורת ווירדוז
והסולנית בכלל
לצפייה

LeAnnDylan

Well-known member
הם לא כאלה מוזרים. סתם חבורת לוזרים

הקול של הסולנית באמת לא מתאים לקאנטרי ובכלל כל העיבוד התעלה על הקול שלה ויצר אפקט מוזיקלי לא נעים לאוזן. המוזיקה אמרה להתלוות לשיר לא להתעלות עליו.

LeAnnDylan

Well-known member
שיר חמוד. עם פאנץ' קליט

נערה יחפה בעולם של עקבים גבוהים |לייק|
מה שכן באמת פויה משמש

LeAnnDylan

Well-known member
שיר ממש נחמד. ממש חיבבתי את מייקל באיידול

שמחה שהוא בחר לשיר קאנטרי. חסרים קצת רדנקים

West Doll

New member
רשימת סינגלים ששוחררו לרדיו לחודש אוגוסט:

או במילים אחרות, השירים שיחפרו לנו במשך חודש אוגוסט

1. The Janedear Girls - Wildflower 2. Eric Church - Smoke A Little Smoke 3. Toby Keith - Trailerhood 4. Steel Magnolia - Just by Being You (Halo and Wings) 5. The Randy Rogers Band - Too Late for Goodbye 6. Lady Antebellum - Our Kind of Love 7. Bo Bice - You Take Yourself with You 8. Leann Rimes - Swingin' 9. Billy Currington - Pretty Good at Drinkin' Beer 10. Stealing Angels - He Better Be Dead 11. Kevin Fowler - Pound Sign (#?*!) 12. Julianne Hough - Is that So Wrong 13. Blackberry Smoke - Good One Comin' on 14. Frankie Ballard - Tell Me You Get Lonely 15. Darren Kozelsky - Somebody Find Me A Preacher 16. The Warren Brothers - Dear Mr. God 17. Sunny Sweeney - From A Table Away 18. Miranda Lambert - The House that Built Me (Acoustic Version)​
האמת שאני הכי בשוק שOP של מירנדה לא נמצא פה

West Doll

New member
מה../images/Emo46.gif זה היה אמור להיות בחדשות../images/Emo69.gif

סעמק

לוטס אוף נו-וואנז ../images/Emo122.gif

אם היה לי כוח הייתי מורידה את הדיסק כדי לשמוע אם יש משהו שווה. אבל השירים היחידים שאני אוהבת שם כבר יש לי

LeAnnDylan

Well-known member
הור*תי את זה כבר לפני איזה חודש

עד עכשיו לא מצאתי זמן להאזין לזה אבל
נראה אם משהו מאלה שאני לא מכירה יכנס לרדיו ואז תהיה לי סיבה לנסות להאזין להם

למעלה