קליפים חדשים

West Doll

New member
../images/Emo192.gif Miranda Lambert - Only Prettier

לצפייה והנה הגענו לוידאו שבאמת מעניין את כולנו. מירנדה למברט הלכה על הרעיון החמוד של הפכים, בדיוק כמו שמסופר בשיר, ולקחה תחת חסותה את קלי פיקלר, לורה בל בנדי והילרי סקוט ובוידאו אנו רואים את הבנות בשתי גירסאות- הטובה והרעה (עשו את מירנדה משמשית
)

תודה לסינים!

כמה חיכיתי
הילרי הכי לא קשורה בין כל הבלונדות!
ואולי בגלל זה היא צובעת לבלונד מידי פעם. היא גם עומדת בצד רוב הזמן כמו איזו דחויה, מסכנונת
לורה מהממת
, מירנדה מדהימה כל-כך - אבל רק כבלונדה, לא בגרסה ה"שחורה" שלה. פיקי מכוערת כמו תמיד. הילרי מזעזעת עם השיער השחור הזה
הקונספט של הקליפ מגניב נורא, אבל הביצוע יכל להיות יותר טוב, חוץ מלורה כולן נראות כלכך ילדות טובות ירושלים.

West Doll

New member
לפי דעתי לורה יצאה הכי טוב!

וגם יותר מתאים לה שחור
שתצבע מיד

symptoms

New member
אני וחן אמרנו שהיה צריך לקחת את קרי

במקום, היא לפחות בלונדינית
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
וואי מזה רסט כולכן! הילרי הכי מהממת שם../images/Emo99.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא היה מקום לסימן קריאה בנושא
) אבל ברצינות לייק. בגרסה ה"טובה" הילרי נראית הכי טוב. מה יש לכן ורעות וחן מזה רסט
#2 קרי מזה לא יותר עדיפה מהילרי

West Doll

New member
סליחה../images/Emo46.gif

מירנדה וקרי לא יכולות למכור לנו שהן בסט פריינדס פור לייף(מסטיק) ואז לא להופיע בקליפים אחת של השניה

LeAnnDylan

Well-known member
אני אף פעם לא האמנתי לזה |הא|

אני עדין תומכת בגרסת המירנדה שונאת את כולם שלי שהחזקתי בה עוד מימיו הראשונים של פורום קרי |הא| אפילו שלפעמים היא מתלבשת כמו קרי

West Doll

New member
בזמן האחרון בכלל../images/Emo5.gif

אני לא מאמינה שמכל התכונות הטובות של קרי(רגליים) היא בחרה דווקא בתכונה שאין לקרי בכלל.

LeAnnDylan

Well-known member
לגמריי ../images/Emo5.gif

במקום שתיקח אותה לשופינג בג'אנק ג'יפסי או שתיתן לה תווי שי לחג לחנות אונליין שלה (טריסטה ובוורלי ידאגו לה למידה מינוס 3;;) היא מתחילה ללבוש זהב
הכי FAIL!

Guncrazy

New member
*כל* התכונות הטובות של קרי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

LeAnnDylan

Well-known member
וואי אמג

אני מסתכלת על הבנות ה"רעות" כאילו ולא מבינה למה הן כאלה מוכרות לי
אמאל'ה אני הכי FAIL אבר
אני כזה מה קייטי פרי עושה בקליפ
אני מרגישה כמו בהארטברייקר של מאריה קארי שלא קלטתי שהיא זו עם הפאה השחורה ואני לא מבינה למה היא מוכרת לי

West Doll

New member
הכי סתומה../images/Emo6.gif

והרשי לי לצטט אישיות נסגדת: You Fail

LeAnnDylan

Well-known member
הכי נסגדת!

ומזה דונט תשתמשי במשפטים שלי עליי בחיים!

למעלה