ראיון-חדש-ישן

mokasosex

New member
../images/Emo99.gif הוא כלכך חמוד ומהמם.

שיתוף פעולה עם סלאאאאאאאש, יא בייבי
מי אמר שלעיסת מסטיק לא יכולה להיות סקסית ?

אויייי נראה טוב!!!

איזה חתיך הוא אלוהים!
וזאת הייתה זאתי מטופ מודל חח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חמודייייייי , מתה עליווווו
ואני לוקחת כל מה שאמרתי על הדשא, הוא נראה מדהים גם איתו, הוא תמיד מדהים, הוא הכי מדהים שיש, הוא פשוט מלך
והדיסק שלו יהיה פשוט פיצוץ הדבר הכי טוב שייש (ושוב ליתר ביטחון
טפו טפו טפו) וואו כמה שהצלחה במשהו עושה מצב רוח חחח תודה נעמה... וגם כמובן הדיסק של מיוז
חחח

t r e c o o l

New member
אני לא מאמינה שאמר את זה../images/Emo6.gif

אבל את אומרת את זה רק כי הוא הוריד כבר.. שמחה שמצב הרוח שלנו טוב!

nini18

New member
הוא יכול להחזיר אותו אם הוא רוצה

הוא אפילו יכול להתחתן עם דרייק אם הוא רוצה. אני אוהבת את דרייק, דרייק חמוד, דרייק יפיוף.... דרייק עושה את אדם HAPPY ..... אני לא בטוחה שאני אהייה באותה דעה מחר, אבל לבנתיים הוא יכול לעשות הכל. גם לפמפם את כל הזמרים שקיימים בUS וUK בטויטר בלי לרשום כלום על עצמו זה יהיה בסדר העיקר לשמוע ממנו גם מספיק לי. אני חולה לו על הטוסיק... גלאמבאט זה הדבר הכי סקסי שיש...

mayarel

New member
I'd like what she's having ../images/Emo3.gif

ניני .. סמים ??? נו באמת. יש פה ילדות קטנות!!!!!

nini18

New member
אל תפחדי ../images/Emo24.gif הכל טובבבב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif הכל

HAPPY בקרוב הסינגל של אדם שיהיה פיצוץ אחריו יבוא האלבום שיהיה עוד יותר פיצוץ...(
טפו טפו טפו חחח) הכל טוב

InbarKiii

New member
חחחח בעזרת השם

אני שמחה שאת הפי הפי והכל אבל לבקש שהשפם יחזוררר? זה כבר יותר מידי!!! שבוע שלם הייתי בחרדות מלראות וידאוים שלו\תמונות שלו כי הדבר היחידי שיכולתי להתרכז בו היה השפם!!! לא צריכה את זה שובבבב

nini18

New member
אויש הוא מדהים אין מה להיות בחרדות כל דבר

שאדם נוגע בו, מגדל אותו נהפך לזהב, אני עכשיו אפילו שוקלת לגדל לי שפם, אני לא יודעת עד כמה גיא יהיה מאושר מזה אבל לא אכפת לי... אני אומרת לך בזכותו נוכל בסוף לגדל כסף על עצים. הוא רק צריך להגיד את זה ולחבק עץ.

למעלה