ראיון-חדש-ישן

nini18

New member
גם אני לא מוותרת על אדם אז??? הוא שואל אותי??

לא!!!!!!

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחח אבל קוקי כבר נמצא גם עם המין הנשי

אין פה מה לשאול חחחחח [יפה לי שאני אומרת 'גם' כאילו אני באמת מאמינה לזה שיש סיכוי שהוא גיי....]

nini18

New member
אני מצטערת אבל אף פעם לא שמעתי שהוא יוצא עם

משהי...

InbarKiii

New member
על קימברלי קדוואל לא שמעת? ../images/Emo122.gif

פרחה בלונדינית אחת שהייתה באיידול עונה 2 שהוא הסתובב איתה אחרי הגמר [כולנו מאמינות שפשוט אחרי הרבההההה זמן שלא הייתה לו מישהי היא הייתה הפיתרון היחידי
- כי לא חשבנו שפרחות הן הטעם שלו \:] נפרדו בערך בתחילת שנה שעברה ומאז הילד אומר שאין לו זמן לחיי אהבה D:

mayarel

New member
לא יודעת. ראיתי כמה תמונות שלו

עם גיטריסט יפה שלו וזה בהחלט נראה מצב זמן לחיי אהבה

InbarKiii

New member
חחחחחחח נו.. אלו תמונות ישנות בטח

הוא רק התנסה חחחחחח כשהוא יפגוש אותי הוא ידע שאין לו צורך בגברים

nini18

New member
קוקי עם פרחות ../images/Emo12.gif אז הוא באמת ג'יי עד עכשיו

סתם אמרתי עכשיו אני בטוחה חחחח

mayarel

New member
לרצות לקפוץ על קריס זה לא אומר להיות גיי.

אבל זה בהחלט צעד אחד בכיוון הנכון.

InbarKiii

New member
גם לפני שהוא רצה לקפוץ על קריס

בפעם הראשונה שראיתי תתכונית של ה60 שניות שלו הייתי בטוחה שהוא הומו והייתי בטוחה שזה ידוע וברור לכולם.. ואז התברר שלא חח

naama59

New member
דווקא..

בVFTW מצאו בלוג שלו בתחילת עונה 7, שהוא כתב עוד מהימים שהוא הקליט את אנלוג והם היו בטוחים שהוא גיי
הוא אמנם מחק את הכל משם אחרי זמן קצר אבל הם שמרו הכל כי הם חבורה של אובססיבים. http://www.votefortheworst.com/forum/topic4269.html |בורחת| אה, וכפרעל קוקי.

naama59

New member
אה הנה הקטע הספציפי

Tuesday, February 17, 2004 So, OH MY GOD!!! Today, at lunch, Peter totally told this joke, and it was SOOOOO funny. LMFAO. He is so cute. Then, during 5th period, My friend, Kerri, totally had crimson tide, so I took her to the bathroom, and Francine Roberts was in there. What a pig! Anyway, tonight's going to be so awesome. I'm going with Justine and Kerri to go watch this totally BOSS show. It's this acoustic rock-type guy, John Nixon. He reminds me of this totally hot Ashton Kutcher with JTT's eyes. wow, what a hottie. See you there.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מאיה איך הראדר

שלך לא עבד עם קוקי
?

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחח לא מכירה את קוק חחחחחחח

הפעם היחידה שראיתי אותו היה בGMA עם קראדם והתמונות ב ONTD תמיד נראות כאילו כולם הומואים אז חחחחחחחחחחחחחחחח אם כבר הייתי בטוחה שהדיוייד השני הומו.. אולי כדאי לי להכיר גם את קוק??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
מי זה הדיויד השני? וברור שכדי לך להכיר את

קוקי הוא מקסים

למעלה