יבגני הביא אותו במיקסטייפ ספטמבר שיר אדיר
T TomTal New member 4/10/07 #16 Cold War Kids-We Used To Vacation סינגל חדש להרכב האינדי המשובח-לדעתי שווה ברמתו ל-Hang Me Up To Dry אבל אתם יכולים להחליט בעצמכם
Cold War Kids-We Used To Vacation סינגל חדש להרכב האינדי המשובח-לדעתי שווה ברמתו ל-Hang Me Up To Dry אבל אתם יכולים להחליט בעצמכם
T TomTal New member 4/10/07 #17 The Kissaway Trail-Smother+Evil=Hurt סינגל חדש להרכב האינדי-רוק הבריטי המעולה. הם לא כ"כ מוכרים, אבל הגיע הזמן שתכירו אותם
The Kissaway Trail-Smother+Evil=Hurt סינגל חדש להרכב האינדי-רוק הבריטי המעולה. הם לא כ"כ מוכרים, אבל הגיע הזמן שתכירו אותם
T TomTal New member 4/10/07 #18 Matchbox Twenty-How Far Weve Come להקת הסופט-רוק האמריקאית (?) עם סינגל חדש שכבר מצליח במצעדים לא רע ברחבי העולם (אפילו מופיע בפרסומת ל-Joost).
Matchbox Twenty-How Far Weve Come להקת הסופט-רוק האמריקאית (?) עם סינגל חדש שכבר מצליח במצעדים לא רע ברחבי העולם (אפילו מופיע בפרסומת ל-Joost).
ה העכביש2 New member 4/10/07 #24 יוצא רישמית רק שבוע הבא ../images/Emo45.gif ובגלל זה לא הבאתי אותו עדיין...תודה
T TomTal New member 4/10/07 #19 Air Traffic-No More Running Away להקת האינדי-רוק (אני ממש חוזר על עצמי ) שכבר קיבלה לעצמה שם איכותי חוזרת עם סינגל חדש בסגנון מיוזי משהו.
Air Traffic-No More Running Away להקת האינדי-רוק (אני ממש חוזר על עצמי ) שכבר קיבלה לעצמה שם איכותי חוזרת עם סינגל חדש בסגנון מיוזי משהו.
T TomTal New member 4/10/07 #20 Coparck-Thoughts You Thought You Could Do Wit *Without להקת אינדי בריטית לא מוכרת שמוציאה כבר דיסק שלישי וחתומה בלייבל ה-V2 Music המצליח. זה הסינגל הראשון מהאלבום השלישי ואני חייב להגיד שהקליפ פשוט מגניב
Coparck-Thoughts You Thought You Could Do Wit *Without להקת אינדי בריטית לא מוכרת שמוציאה כבר דיסק שלישי וחתומה בלייבל ה-V2 Music המצליח. זה הסינגל הראשון מהאלבום השלישי ואני חייב להגיד שהקליפ פשוט מגניב
T TomTal New member 4/10/07 #22 Angels & Airwaves-Everythings Magic באמת כבר אין לי יותר מה לכתוב חוץ מזה שזה השיר האחרון לעכשיו.