שרשור מדיה

elknetld2kil

New member
כמה קליפים "קלאסיים" מהערוץ

הנה כמה קליפים מהתקופה שאני קורא לה "קלאסית" (התקופה בין 2002-2004): ביפי קליירו - 57 אחד הקליפים הראשונים של הלהקה ואחד השירים האהובים עליי מהתקופה הזאת. הסגנון של השיר הזה שונה ממה שאתם מכירים עכשיו והוא יכול בלי בעיה להסתנן לפסקול של סרט בסגנון "אמריקן פאי". http://www.youtube.com/watch?v=vvuGhPdEtqo Disturbed - Prayer אחד הקליפים שלדעתי הכי חשובים בתולדות הערוץ. הקליפ יצא בתקופה שאחרי 9/11 בארה"ב, שאז עוד לא התאוששה מהטרגדיה וכל דבר שהיה בו מטוס או פיצוץ צונזר בלי לחשוב פעמיים. הלהקה צילמה את הקליפ המושקע הזה, שכמובן צונזר (ועשה הרבה רעש בדרך). MTV2 באירופה שידרו אותו כרגיל ומאז הם לא מפחדים להראות שהם מסוגלים להתעלות על החברים שלהם מארה"ב (מאז הקליפ הזה, שידרו בM2 הרבה קליפים בבכורות עולמיות, גם לפני ארה"ב). http://www.youtube.com/watch?v=BaYCezb21lA&mode=related&search= Vex Red - Can't Smile הייתה תקופה שהלהקה הזאת נחשבה ל"דבר הגדול הבא", והקליפ שודר המון בM2 באירופה, ואחרי זה גם עשה עלייה לארה"ב (שם הוא ממש לא הצליח). אחרי הקליפ הזה הלהקה נעלמה מעל פני האדמה (האמת היא שהם התפרקו אבל "נעלמו מעל פני האדמה" נשמע הרבה יותר דרמטי). http://www.youtube.com/watch?v=SBDWhkOYf1A Taproot - Again & Again בזמן שכל ארה"ב מתלהבת מפאפא רואץ' ולינקין פארק (שבדיוק עשו את הפריצה שלהם), נראה היה שאף אחד שם לא יודע מי אלה Taproot. בכל זאת, בM2 שידרו את הקליפ הזה בלי הפסקה. לאחר מכן, פרד דרסט (יש האומרים שהוא התגלמות השטן) החתים אותם במיני-לייבל שלו, והלהקה התפרסמה וזכתה להרבה פירסום בארה"ב (במיוחד בעקבות הודעת נאצה שדרסט השאיר לסולן שלהם על המשיבון). ואם אתם בטוחים שאתם לא מכירים אותם, אז תדעו שהסולן שלהם הוא סטפן ריצ'ארדס, שמתארח באחד מהשירים בReanimation של לינקין פארק. http://www.youtube.com/watch?v=Wo64Fz6Dtnw Lostprophets - Shinobi VS Dragon Ninja אם כבר עסקנו במושג "קלאסי", אז אין הרבה קליפים בהיסטוריה של M2 שעונים להגדרה הזאת יותר מהקליפ הראשון של לוסטפרפטס. אחרי השיר הזה (ששודר בערך כל 5 דקות) הם שיחררו את שיר הנושא מהאלבום הראשון (TFSOP) שעשה קרוסאובר למיינסטרים והיה בFRESH בMTV הרגיל, ומשם הדרך להכרה היתה קצרה מאוד. אוף, יש לי מבחן ענק וחשוב במתמטיקה עוד 4 ומשהו שעות, ואני צריך לקום ב5:30 (עוד שעה ורבע)... לפחות מצאתי משהו שיעסיק אותי בזמן שאני נלחם בעצמי שלא ללכת לישון

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif TFSOP היה פרש בMTV?!?!

;; איפה אני הייתי שזה קרה?
~מחשבת~ בכיתה ג' כנראה. היי! אבל בכיתה ג' חרשתי על MTV וVH1! בטח זה עוד אחד מהקליפים שראיתי ולא ידעתי מי הם
שינובי כזה טוב
אחד השירים האהובים עלי. חבל שלא היה לנו ממיר שהיתי בכיתה ב'\ג' חחחח אולי הייתי מכירה אותם אז?! XDD

Brianstorm

New member
הו אני גאון^_^

אני יעלה אחר כך מלאא דברים אבל מה עדיף קליפים\סרטונים של ראיונות וכאלה\תמונות?

Luna Sphere

New member
טוב אני פשוט חייבת....

מישהו ראה אתמול את טום ג'ונס בconcert for diana? שנאתי את זה. חה! חהחחהחהחהחה זה היה כל כך גרוע.. זהו זה מין קללה כזו אף אחד לא יכול לעשות קאבר לדאנספלור... אפילו לא השוגבייבס

oshriti123

New member
אחלה רעיון! [:

יש לי הרבה דברים שאני יכולה לשים כאן
ממ עודמעט מתחיל יריחו אז אח"כ אני אעלה כמה דברים..

lestatgirl

New member
יריחו ../images/Emo99.gif

בילי לומיס אחד מהאנשים הראשונים שראיתי והיו כ"כ יפים אני לא יכולה לראות אותו בתור הבחור הטוב. בכל מקרה, אם נמלטים היה הרואין, יריחו היא המתאדון שלי...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני ראיתי בצהריים חחח

אוך.. שוב לחזור לחרוש על סדרות באקסטרא הוט זה כזה כיף D: פעם היה לי סדרה-שתיים כל יום.. ואז הן כולן נגמרו אחת אחרי השניה ;; עכשיו יריחו.. ומשבוע הבא ורוניקה מארס!!!!!!!!! סוף סוף! ובדיוק בבוקר חשבתי מתי תתחיל העונה החדשה אצלנו..

sha na na revol

New member
לא סרטון, אבל ציטוט מראיון עם פו"ב ../images/Emo9.gif

Pete: But the weirdest thing in the world is actually when two mustaches kiss each other. Joe: I'm - I'm looking for another mustache to kiss this one. Interviewer: Gross! Joe: It's not gross, it's love. Interviewer: If this band was one superhero, what superhero would you be? Joe: Wonder Woman. Pete: (chuckles) Fucking- Interviewer: He's so gay! He was talking about the mustaches, and now he wants to be Wonder Woman. Joe: What's wrong with gay? Interviewer: Nothing wrong. Joe: You've said some negative connotations on homosexuality. Pete: No, I wanna tell you what I think we really are. We would really be, like, Captain Planet. 'Cause you're like, he's a superhero! But he kinda fucking sucks. Joe: And that dude's way gayer than Wonder Woman. Pete: I don't have anything to say about being gay or not being gay. Joe: Being gay is fantastic. Pete: But I think Captain Planet's funny. Saving the Earth is no joke, kids.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחח כבר ראיתם את הקליפ הזה?!

http://uk.youtube.com/watch?v=3sCrvZcfqNc חחחחחחח דייי.. כל הזמן יש אותו בחדשים ועד שאני קולטת את השם
הם מאיסלנד אומשהו. בסוף היום הספקתי להכנס לאתר של MTV2 לראות את שמם המהולל חחחחחחחחח והםם אממ.. מוזרים
לסולן יש קול כזה כאילו הוא גומר 10 קופסאות סיגריות ביום והוא כולו צרוד אומשהו.. והם רוקדים מוזר וכל הזמן בקליפ נראה כאילו יש להם גוף גדול וראש קטן ולהפך..

new art riot

New member
פיטר :)

וכשקראתי את השאלה בלי לקרוא את ההודעה לפניכן חשבתי שאת מדברת על דוהרטי O_O מדוע הוא פיטר אותו?

למעלה