שרשור תמונות חודש נובמבר

מקסימות../images/Emo99.gif

אני קוראת את הבלוג באדיקות אז אני מעודכנת בהתפתחות, אבל תמיד כיף לראות שוב
הן מקסימות אמיתיות (וגם אחותן הגדולה
)

anguly

New member
../images/Emo25.gif

תודה רבה מתוקה ומותר להגיב מפעם לפעם את יודעת - ככה שאני אדע.....

אני דווקא מגיבה...../images/Emo2.gif

לא תמיד אבל מדי פעם אני בהחלט מגיבה (למשל אני זוכרת שהגבתי לרשומה שלך על השופינג...), מוזר שזה לא מופיע...

anguly

New member
ממש מוזר!

חשבתי שאני סנילית והלכתי לבדוק שוב - ולא אין שם תגובה שלך. וזוכרת שהגבת מזמן.... בכל מקרה אני שמחה מאד שאת קוראת

anguly

New member
ממש מוזר!

חשבתי שאני סנילית והלכתי לבדוק שוב - ולא אין שם תגובה שלך. וזוכרת שהגבת מזמן.... בכל מקרה אני שמחה מאד שאת קוראת

מעיןבר

New member
אנג'י - הן מקסימות ../images/Emo99.gif

אבל אני מוחה על הקיפוח של נועה, יש מצב לחזות בזיו פניה?

זהב33

New member
אנג'י תמונה מקסימה

של שתיהן יחד ..ככה הן ישנות כל הזמן יחד?

anguly

New member
לא

ענת אוהבת לישון על כריתי בשעות היום ומיכל על ידה על כרית רגילה - רק שבאותו יום היא היתה חסרת שקט היא התחילה על הכרית - התיישבה מתוך שינה וזזה, ושוב זזה והגיעה לפוזה הזו - שאז רצתי להביא מצלמה אחרי כמה דקות היא שוב זזה והין היו רגליים מול רגליים אבל הדקות האלה שהיא ישנה למרגלותיה, היו כל כך מכמירות לב שלא יכולתי להסיר מהן את המבט.

נהדרות!

גם תמרה העדיפה סגול מגיל מאוד צעיר (10 חודשים), וזה היה מאוד מובהק
היום הצבע המועדף הוא בלי ספק אדום, אבל סגול לא הרבה מאחוריו. הולכת לראות את נועה בבלוג.

שתיהן כל כך צוחקות בתמונות זה מדהים! ../images/Emo6.gif

שתי בובות! והדמיון בין מיכל לנעה מפליא!

לאלון היתה מסיבת פיג'מות בגן

כולם הגיעו אחר צהרים לגן בפיג'מות והיתה פעילות ערב, הפעלה והרבה דמיון.

anguly

New member
הוא חמוד!!!

שלא לדבר על חתיך!!!! מסיבת פיג'מות זו פעילות חמודה - חבל שכשנעה היתה בגן לא עשו את זה...

איזה חתיך הורס!!

נשמע מגניב לעשות מסיבת פיג'מות... פעילות ממש חמודה. אגב, הוא בגן עירוני או פרטי?

1ויוי

New member
וואו זה ממש ילד זה ? ממש נער צעיר

גם אצל יהלי עושים כל שנה מסיבת פיג'מות ביום הפוך בפורים .ואני תמיד משקיעה באיזה פיג'מה שווה. אבל לכי תשכנעי אותו להסכים לצאת ככה מהבית ...

למעלה