אני תמיד קושרת לילדים בגן, להעביר לך קורס?
S Siv The RockGirl New member 27/5/07 #24 *קוראת לאביטי לעלות תמונה,אממ אממ*../images/Emo11.gif../images/Emo99.gif
S Siv The RockGirl New member 28/5/07 #29 תעשי לי ילד,טוב?../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif נו דיי תעלי אמיתי
F Fashion Slut New member 28/5/07 #37 ../images/Emo47.gif זאת דרינה..בקאמבק אין לי באמת יד כ"כ שמנה XD אה כן, ותמונה די ישנה. יש לי עכשיו שיער קצר וחלק חח ואין תמונה O:
../images/Emo47.gif זאת דרינה..בקאמבק אין לי באמת יד כ"כ שמנה XD אה כן, ותמונה די ישנה. יש לי עכשיו שיער קצר וחלק חח ואין תמונה O:
F Fashion Slut New member 30/5/07 #51 ../images/Emo47.gif../images/Emo9.gifתודה^^ ארג כולם פה כל כך יפים..
S Siv The RockGirl New member 29/5/07 #50 תמונה של בת הזוג שלי../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif הלוואי
S Siv The RockGirl New member 31/5/07 #58 אה../images/Emo12.gifחביבה. לא כמו קים כמובן אבל בסדר../images/Emo9.gif
M mikmikonet New member 31/5/07 #60 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התחלנו עם "יפה", וסיימנו עם "חביבה"? האם יש לך משהו נגד קירסטן שאני לא יודעת עליו?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התחלנו עם "יפה", וסיימנו עם "חביבה"? האם יש לך משהו נגד קירסטן שאני לא יודעת עליו?
S Siv The RockGirl New member 1/6/07 #62 ../images/Emo11.gifחס וחלילה,היא פשוט לא יותר יפה מקים../images/Emo99.gif וממך
M mikmikonet New member 3/6/07 #63 בנוגע אלי... אני לא יכולה להגיד שזה נכון ../images/Emo2.gif קירסטן מדהימה וחוצמזה גם אני רוצה את ספיידרמן סיו
בנוגע אלי... אני לא יכולה להגיד שזה נכון ../images/Emo2.gif קירסטן מדהימה וחוצמזה גם אני רוצה את ספיידרמן סיו