45
M mikmikonet New member 29/8/06 #28 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif סאמק מאחשי ../images/Emo99.gif אמרתי את זה שבוע אח"כ כל הזמן ולימדתי את כולם ערבית "אני מוכנה רק ערבית מדוברת, לא ספרותית, רק מדוברת"
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif סאמק מאחשי ../images/Emo99.gif אמרתי את זה שבוע אח"כ כל הזמן ולימדתי את כולם ערבית "אני מוכנה רק ערבית מדוברת, לא ספרותית, רק מדוברת"
S S t r a w b e e r Y New member 29/8/06 #29 "החכמתי" (ורד למיכל אמדורסקי באירוח הראשון שלה בחדר ההלבשה)
R Redemption Song New member 29/8/06 #20 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif בקרוב עוד ועוד תמונות.. אבל אותם אני כבר אעלה ישר לגלריות.
י י ו צ ו ר New member 29/8/06 #32 ../images/Emo8.gifורד ועופר שכטר ביחד בדוק תסתכלו בנענע יש שם על פרק 100 ששואלים את עופר מי החברה החדשה שלו על הסט.....
../images/Emo8.gifורד ועופר שכטר ביחד בדוק תסתכלו בנענע יש שם על פרק 100 ששואלים את עופר מי החברה החדשה שלו על הסט.....
D Dark chocolate New member 29/8/06 #40 הנה זה בא..../images/Emo123.gif../images/Emo211.gif תלמד לשרשר יא מעריץ של בנות הפאוורפאף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הנה זה בא..../images/Emo123.gif../images/Emo211.gif תלמד לשרשר יא מעריץ של בנות הפאוורפאף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
י י ו צ ו ר New member 29/8/06 #35 זה נמצא באתר נענע כתבות וידיאומבזק ערוץ E! הקטע נקרא "האלופה בלי יהודה" ובאמצע הקטע מריאניים את עופר והוא אומר שיש לו חברה מהסט של האלופה והכתבת אומרת ש"אוסקר" אמר שהם מאוד חמודים יחד אבל עופר לא מגלה מי זאת ומי זאת כבר יכולה להיות ...ורד
זה נמצא באתר נענע כתבות וידיאומבזק ערוץ E! הקטע נקרא "האלופה בלי יהודה" ובאמצע הקטע מריאניים את עופר והוא אומר שיש לו חברה מהסט של האלופה והכתבת אומרת ש"אוסקר" אמר שהם מאוד חמודים יחד אבל עופר לא מגלה מי זאת ומי זאת כבר יכולה להיות ...ורד
נ נ ו נ י י י י New member 29/8/06 #37 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifלידע כללי...../images/Emo3.gif עפר יוצא עם אחת המלבישות.
נ נ ו נ י י י י New member 29/8/06 #38 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifלידע כללי...../images/Emo3.gif עפר יוצא עם אחת המלבישות.
נ נ ו נ י י י י New member 29/8/06 #39 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifתפוזבל../images/Emo122.gif