ואוו וגם בעמוד 96 (תמונה) עם מסכה יאיי איזה סקסית חח
N NanuLita New member 2/9/06 #23 ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo4.gif
ת תמרוש5 New member 2/9/06 #30 אם לא היה כתוב שם ורד פלדמן בקושי הייתי מזהה אותה:-O אבל היא כזאת יפהההההההה
M mikmikonet New member 3/9/06 #32 WOW איזו תמונה ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif אחת המהממות בהחלט. תודה נעמלי
נ נ ו נ י י י י New member 1/9/06 #18 ידעתי ששכחתי לענות לך!!!11../images/Emo7.gif איף איתי תודה כפרות [נעמת לי מאוד... ]
ק קלמנטינה מיכל New member 2/9/06 #20 ../images/Emo220.gifבקטנה קורא לכולנו../images/Emo6.gif פשוט גם את וגם דני לא עניתן (היא עדיין לא ענתה לשניים! ) אז התחלתי לחשוד שיש בעיות בפלאפון שלי
../images/Emo220.gifבקטנה קורא לכולנו../images/Emo6.gif פשוט גם את וגם דני לא עניתן (היא עדיין לא ענתה לשניים! ) אז התחלתי לחשוד שיש בעיות בפלאפון שלי
ק קלמנטינה מיכל New member 2/9/06 #21 ../images/Emo220.gifקורא?../images/Emo2.gifקורא?../images/Emo2.gif מה עבר עליי?<!?1?1?!?!^&$% *קורה
נ נ ו נ י י י י New member 2/9/06 #29 וואי אני זוכרת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וזה היה דגם שרון[!??!] או משהו, ובגלל זה צחקת על זה
וואי אני זוכרת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וזה היה דגם שרון[!??!] או משהו, ובגלל זה צחקת על זה
R Redemption Song New member 3/9/06 #34 תודה../images/Emo24.gif התמונה ממש יפה.. וגם אני לא הייתי מזהה ישר.
R Redemption Song New member 3/9/06 #36 ../images/Emo202.gifתמונות - כתבות - ראיונות../images/Emo63.gif מצאתם כתבה חדשה באינטרנט על ורד? ראיתם תמונה חדשה שלה? ראיון חדש? השרשור הזה הוא בשבילכם.
../images/Emo202.gifתמונות - כתבות - ראיונות../images/Emo63.gif מצאתם כתבה חדשה באינטרנט על ורד? ראיתם תמונה חדשה שלה? ראיון חדש? השרשור הזה הוא בשבילכם.
R Redemption Song New member 3/9/06 #37 תמונה חדשה של ורד. קישור להודעה בקומונה כי כאן אסור לשים כתבות סרוקות.