תמונות - כתבות - ראיונות

Redemption Song

New member
../images/Emo202.gifתמונות - כתבות - ראיונות../images/Emo63.gif

כתבות, ראיונות, תמונות וכו'.. של ו ר ד לפה
אני נוטה לא למחוק הודעות שלא שורשרו לפה ולשרשר אותם, אבל הסבלנות שלי פוקעת

mikmikonet

New member
../images/Emo35.gif למי ורד דומה? ../images/Emo141.gif../images/Emo135.gif

מי שראה את "אקזיט" עם ורד, שם לב שממש בהתחלה הם ערכו חיפוש באתר מיוחד כזה, ששולחים אליו תמונת פנים, והוא סורק אותה ואומר לאיזה מפורסם הפנים דומות. הם שלחו תמונה של ורד, ויצא שורד דומה למדונה
אז נזכרתי שיש לי את האתר שמור במחשב... וערכתי מספר חיפושים בעצמי על הפנים של ורד. הנה מה שיצא לי בתמונה הראשונה (עם הקשת הצהובה
אחת התמונות המהממות.) הטענה היא שורד דומה לאמנדה ביינס
האמת שיש בזה משהו, לפחות בתמונה ששמו. עוד ניסוי שעשיתי עם התמונה של ורד משיר הפתיחה... הפעם במקום הראשון ורד דומה למישהי שממש אין לי מושג מיהי, ואגב, אין שמץ של דמיון ביניהן לדעתי.
אבל אם תשאלו אותי, מי שדומה לורד במקום השלישי (90 אחוז כתוב!) באמת דומה לה. וגם זו שאחריה. ובפעם השלישית אומרים שורד דומה לניקול קידמן. (ואשלי אולסן? ווינונה ריידר?
ואסתר עופרים?!) זה ממש משונה. בקיצור, הרי לכם האתר: http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php תתנסו ותספרו מה יצא לכם, ולמי ורד באמת דומה?

mikmikonet

New member
ברצינות? ../images/Emo2.gif

לי עובד
היום עשיתי עוד... התמונה הגדולה מ"את" היא יצאה מקום ראשון אנג'לינה ג'ולי- 96 אחוז אני חושבת
ומקום שני פיונה אפל
חלי!!! ואגב, השיר שלה פשוט טוב
אני שומעת אותו הרבה.

../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gifפיונה!!!!!!11

ורד דומה לפיונה
תורידי עוד שירים שלה
ו..למה זה לא עובד לי?
זה עושה לי איזה הודעת שגיאה.

shubee

New member
גם אני ניסיתי...

עם תמונה שלי וגם יצא שאני דומה לפיונה הזאת..:) וכל השאר סתם מפחידים !!!! אבל ממש !!!!!!

gavan

New member
גוון בהופעת אורח...../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

יצאתי לינדסי לוהן, כריסטינה ריצ'י, טורי אמוס ואגם רודברג
את האמת, אני קוראת פה מידי פעם בחשאי...

gavan

New member
ובתמונה אחרת יצאתי סנדרה בולוק...

+
וקירה נייטלי, זה אפילו לא הגיוני!!!11

mikmikonet

New member
../images/Emo99.gif

הצבעתי לתשובה האחרונה שכוללת את 3 ו-5
בדיוק תשובה שמתאימה לי. וכמובן שאני אגיד שהייתי בחי בסרט ושהיא השחקנית האהובה עלי וכל זה

mikmikonet

New member
הרצתי ב-VOD 3 פעמים, ועדיין-

לא היה שום זכר לורד חוץ משבהתחלה הראו קטע קטן בקדימון לתכנית "ורד פלדמן משתדלת לשמור על תדמיתה כבחורה עם שיער שחור" או משהו כזה
, והראו שניה איתה וגם שתי שניות מסצנה עם ג'לל. ואז היה את שיר הפתיחה, וכל התכנית עברה בלי זכר לורד. הגיוני?

לצערנו, הגיוני...הייתה אמורה להיות

משודרת עוד כתבה עליה ועל השחקנים של האלופה, כשהם שיחקו כדורגל עם ילדים מהצפון, גם זה לא היה ...

Redemption Song

New member
אז לא חלמתי את זה../images/Emo122.gif

ראיתי גיא פינס והעברתי בקטעים ששיעממו אותי ואז הוא הגיע לסוף התוכנית ואני כזה - איפה ורד?
ואז חשבתי שבגלל שהעברתי פיספסתי. כנראה שלא.. מוזר אבל מישהי פה אמרה שהיא כן ראתה.

shubee

New member
בתור מה ?..

שחקנית ? כוכבת ?.. בעיניי היא בשניהם מקום1 !!!!

למעלה