תמונות - כתבות - ראיונות

shubee

New member
חעחחחח !!!!

אוקיי, הרגע ראיתי, וכתוב ככה: "2. ורד פלדמן (10)" ה"10" בסוגריים, זה המקום שבו היא נמצאת !!!! חחח...:)

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ידעתי.

ידעתי שאין מצב שהיא במקום השני. בחייאת, זה קצת תת רמה שהיא תהיה ב"כוכבת" וגם לא יודעת אם זה ישמח אותה במיוחד
אבל אבל ורד

shubee

New member
לא נכון...

פעם ראיתי מישהי ששאלה את ראש1 מה השוגריים אומרים, ומה המספר בצד אומר..והם ענו לה שה-1-10 או מה שזה לא יהיה, זה המספר סתם..והסוגריים זה איזה מקום היא...אין סיכוי שהיא מקום שני...

תמרוש5

New member
יש סיכוי את טועה.

זה לא המספר סתם. זה עובדה שבשבוע שעבר היא היתה מקום 10. אני מנויה כבר 5 שנים,זה בדוק.

Summer moved on

New member
נכון../images/Emo45.gif. היא מקום שני.

הסוגריים זה מה שהיא הייתה שבוע שעבר. אפילו בדקתי בעיתון של שבוע שעבר, והיא באמת הייתה מקום 10.

mikmikonet

New member
חס וחליל דנקר! ../images/Emo12.gif אבל...

"כוכבת", ועוד מקום שני, היא לא כזאת סלב
לעקוף את נינט? והיא יותר שחקנית מאשר כוכבת... נראה לי שגם היא מעדיפה ככה, זה בטח יהיה לה יותר מוזר מאשר המעריצים
אבל אני נורא שמחה שהיא הגיעה לשם

OoPineapplEoO

New member
אני מנויה לראש אחד, וה"10"

+ בסוגריים זה המספר ששולחים איתו SMS בשביל להצביע. הנה, הסתכלתי בעיתון, ורשום למטה במסגרת: "רוצים להשתתף? הצביעו באתר תפוז אנשים בכתובת: WWW.tapuz.co.il/rosh1 או שלחו SMS עם שם הקטגוריה, רווח והבחירה שלכם מתוך הרשימה (1-10) למספר 8686" וכו' ורד אכן במקום השני

תמרוש5

New member
אבל ה10 זה מה שהיא היתה שבוע שעבר.

נראה לי ששולחים למספר שהיא בו השבוע
טוב לא משנה

OoPineapplEoO

New member
אז זה צירוף מקרים../images/Emo6.gif

משונה. בקיצור, המספרים בסוגריים זה המספרים ששולחים לאותו אדם שרוצים להצביע בשבילו.

תמרוש5

New member
אם תבדקי בעיתון של שבוע שעבר,

תראי שזה אל צירוף מקרים ושלכולם יש את המספר בסוגריים של מה שהם היו שבוע שעבר. תראי שבשבוע שעבר לורד היה (-) בסוגריים,שזה אומר שהיא כניסה חדשה למצעד,אני מניחה שהם אל רוצים שנשלח "-" בSMS
לכן הסוגריים זה מה שהיא היתה שבוע שעבר..

למעלה