סקר חדש
M mikmikonet New member 28/9/06 #55 בקישור "סקר" למעלה ../images/Emo13.gif או... פה. הצבעתי לאופציה הידועה... כולנו סבלנו מהריחוק בין השניים והיה כייף לראות שהם חזרו
בקישור "סקר" למעלה ../images/Emo13.gif או... פה. הצבעתי לאופציה הידועה... כולנו סבלנו מהריחוק בין השניים והיה כייף לראות שהם חזרו
O OoPineapplEoO New member 28/9/06 #56 ../images/Emo41.gifמשהו שהכנתי../images/Emo41.gif יצא לי די נחמד לפי דעתי איך זה?
N NanuLita New member 28/9/06 #58 יאא ממש יפה !! אהבתי את הכתב !!די תמיד ששמים דברים זה עושה לי חשק !!
נ נ ו נ י י י י New member 29/9/06 #61 נעמה וליטל, מדהים../images/Emo99.gif לא היה לי כוח להגיב שוב לנעמה אז ביחד
נ נ ו נ י י י י New member 29/9/06 #66 ../images/Emo2.gifחס וחלילה כפרות../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif
O OoPineapplEoO New member 29/9/06 #63 ../images/Emo6.gifהו, זה באמת נורא מעייף../images/Emo3.gif תודה
ח חן וענונו New member 29/9/06 #64 ורד ב"קול הרצליה" לכל מי שיש את המקומון של הרצליה, קול הרצליה, מוזמן לפתוח...בסוף יש כמה שורות על ורד+תמונה :]
ורד ב"קול הרצליה" לכל מי שיש את המקומון של הרצליה, קול הרצליה, מוזמן לפתוח...בסוף יש כמה שורות על ורד+תמונה :]
נ נ ו נ י י י י New member 29/9/06 #65 הגיע הזמן שתכירו את סף העצלנות שלי קשה מידי להגיב ל2 הודעות אם זה יהיה אותה התגובה אז אני שואלת, למה לא לקצר?
הגיע הזמן שתכירו את סף העצלנות שלי קשה מידי להגיב ל2 הודעות אם זה יהיה אותה התגובה אז אני שואלת, למה לא לקצר?
ת תפוזיטלי New member 29/9/06 #73 למה? זה מעולה../images/Emo6.gif מרססססק../images/Emo6.gif זה ממש מצחיק בטון..ממש אהבתי!