תמונות - כתבות - ראיונות

funkykeren

New member
מילה טובה על ולורד פלדמן......

היי חבר'ה, רצינו שתדעו שפגשנו את ורד בשדה תעופה לפני כמה ימים ואין מילים לתאר אותה מלבד - היא פשוט מדהימה!!!!!! כולנו תקווה שהיא תמשיך גם לעונה שניה של "האלופה" כי היא היחידה בערך שיודעת לשחק שם ורק בגללה אנחנו והחברות שלנו ראינו את הסדרה בכלל. כל הכבוד שהיא משמשת דוגמא לבחורות צעירות שילכו אחר האמת שלהן כי היום זה דבר נדיר. כל הכבוד לך ורד שהפרסום לא עלה לך לראש והפך אותך לסלבריטאית סתמית עם האף למעלה. מאחלות לך את כל ההצלחה שבעולם בתקווה שתשמרי על האמת שלך.......תמיד אוהבות ל' ומ'

NanuLita

New member
תמונות חדשות

מהקולקציה של טלי אימבר איזה מדהימה הולי שיט

קצת מידע על ורד בילדותה:

-בילדותה תחביביה כללו משחק ותיאטרון,בלט וצופים. -כבר מגיל צעיר ידעה שהיא רוצה להיות שחקנית. -למדה בבית הספר היסודי שז"ר בהרצליה(הצעירה) בכיתה השנייה בשכבה(X2ׂ->חטיבת "יד גיורא"(אם אני לא טועה)->תיכון "הראשונים" במגמת תיאטרון. -הייתה צופיפניקית בשבט "רשפים"(יש 2 שבטים בהרצליה) בהרצליה הצעירה. -בסיום כיתה ו', בספר המחזור שלה, נכתב שהייתה "שחקנית לדוגמא" -למדה במחזור י"ב בשז"ר. -הייתה ילדה פעילה חברתית(לא בטוחה לגבי זה, אבל אל תתפסו אותי במילה). -בילדותה(כמו היום) הלכה תמיד עם שביל(בשיער) בצד. -חבריה אומרים שהייתה הילדה הכי יפה בבית הספר,תמיד. -הייתה הכי גדולה(מבחינת גיל) בכיתה(אם אני לא טועה). -החבר הרציני הראשון היה בגיל 17, בסביבות כיתה י"א. סורי שחפרתי...אבל משעמם לי אז ליקטתי לכם מידע וריכזתי אותו:)

mikmikonet

New member
../images/Emo99.gif חמודות...

תודה על ההודעה המרגשת, אולי יום אחד ורד תקרא את זה (אנחנו מקווים)
כייף לכן.
ורד אכן ממשיכה לעונה השניה (לשמחת כולנו). היא בהחלט מדהימה, ההודעה רק מוכיחה את זה מחדש. אתן מוזמנות להישאר פה בפורום אוהבי ורד פלדמן

NanuLita

New member
2

אמאל'ה היה י-פ-ה כל כך האא וליאתי סורי שפתחתי הודעה חדשה שפוט היה פה טיפה יבש

mikmikonet

New member
צופיפניקית רצינית זאתי ../images/Emo6.gif

כמובן שהייתה הילדה הכי יפה בכיתה

Atticus Finch

New member
הצופים הקופים מן התחת הם יוצאים

בשורה ארוכה עם נזלת ירוקה