ואייייי היא מהממת כ"כ כ"כ יפה.
ת תפוזיטלי New member 6/10/06 #12 ואייייי היא מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif כ"כ כ"כ יפה.
R randu New member 6/10/06 #13 שאני אבין!!!!!!!!!!11 היא הפכה לדוגמנית? לא גססתי על התמונה הראשונה. השניייה! $%%75$%*%56)@89@$82
R Redemption Song New member 6/10/06 #39 חחחח גם כשהם לקחו אותה הם הסבירו לה שהיא לא דוגמנית, אבל הם בכל זאת לוקחים אותה. איך אפשר להגיד 'לא' לורד?
חחחח גם כשהם לקחו אותה הם הסבירו לה שהיא לא דוגמנית, אבל הם בכל זאת לוקחים אותה. איך אפשר להגיד 'לא' לורד?
ס סמדי כאן New member 7/10/06 #49 ../images/Emo99.gif100ממתת כמו תמידד,,. ממתי היא מדגמנת זה חדש לי... אבל בכל מקרה שתי התמונות יפיפיות.. ורד מוכשרת אין מה להגיד על זה..
../images/Emo99.gif100ממתת כמו תמידד,,. ממתי היא מדגמנת זה חדש לי... אבל בכל מקרה שתי התמונות יפיפיות.. ורד מוכשרת אין מה להגיד על זה..
N NanuLita New member 5/10/06 #6 איזה מתוקות ../images/Emo23.gif הלוואי אני הייתי פוגשת אותה בשדה תעופה.. או בכל מקום אחר בעצם! היא משחקת מדהים אני מסכימה איתכן! מוזמנות לפורום!
איזה מתוקות ../images/Emo23.gif הלוואי אני הייתי פוגשת אותה בשדה תעופה.. או בכל מקום אחר בעצם! היא משחקת מדהים אני מסכימה איתכן! מוזמנות לפורום!
R Redemption Song New member 6/10/06 #40 ../images/Emo202.gifתמונות - כתבות - ראיונות../images/Emo63.gif ואם אתם רוצים אז עוד דברים.... הכל הכל הכל לפה. ואל תשכחו.. הם חייבים להיות קשורים לורד. אחרת - מה עשינו פה?
../images/Emo202.gifתמונות - כתבות - ראיונות../images/Emo63.gif ואם אתם רוצים אז עוד דברים.... הכל הכל הכל לפה. ואל תשכחו.. הם חייבים להיות קשורים לורד. אחרת - מה עשינו פה?