תודה רבה!
נ נעה של ה י ם New member 27/10/06 #10 ../images/Emo207.gifורד ב"רייטינג" סרקתי בשביל הפורום שלי, אז אני גם אשים כבר פה... כתבה על "האקסית המיתולוגית" מתוך הגיליון האחרון של רייטינג..
../images/Emo207.gifורד ב"רייטינג" סרקתי בשביל הפורום שלי, אז אני גם אשים כבר פה... כתבה על "האקסית המיתולוגית" מתוך הגיליון האחרון של רייטינג..
ת תפוזיטלי New member 27/10/06 #12 ../images/Emo99.gifתודה מלכתי! איזה כוסיותתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!11 שתיהן
D danit1234 New member 27/10/06 #14 כפרעלייך ../images/Emo99.gif יש לי את העיתון בגלל טלי - לא ידעתי שורד תהיה שם אבל הן חמודות שתיהן =) בכל אופן תודה!
כפרעלייך ../images/Emo99.gif יש לי את העיתון בגלל טלי - לא ידעתי שורד תהיה שם אבל הן חמודות שתיהן =) בכל אופן תודה!
נ נ ו נ י י י י New member 27/10/06 #15 תודה כפרות../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif וכנ"ל, דנית קניתי בגלל טלי, ואז ראיתי שיש ורד...
N NanuLita New member 27/10/06 #16 הווו תודה ../images/Emo99.gif איזה יפההה ורד אודםאדוםאודםאדום כל כך יפה לה
M mikmikonet New member 29/10/06 #33 תודה רבה נעה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ונעמה !!! אודם!!!!
M mikmikonet New member 29/10/06 #34 תודה רבה נעה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ונעמה !!! אודם!!!!
ל ליזוש המתוקה New member 28/10/06 #19 קומונת ../images/Emo41.gifכוכבים נולדים../images/Emo41.gif אתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21984&smsMsg=
קומונת ../images/Emo41.gifכוכבים נולדים../images/Emo41.gif אתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21984&smsMsg=
מ מתה על ורד פלדמן New member 28/10/06 #21 יאוו איזה מעצבן-כנסו ילדה אחת כתבה בפורום הרשמי של האלופה שהיא הייתה לפניי כמה ימים במשרד של אבא שלה ונחשו מי לקוחה שלו... ו=ר=ד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא הוגןןןןן! והיא פגשה אותה והיחא יודעת איפה היא גרה!!! דיי למה לי לא קורים דברים כאלה??? אוףףףףףףף ורד- כל יום שעובר אני רק אוהבת אותך יותר!!!
יאוו איזה מעצבן-כנסו ילדה אחת כתבה בפורום הרשמי של האלופה שהיא הייתה לפניי כמה ימים במשרד של אבא שלה ונחשו מי לקוחה שלו... ו=ר=ד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא הוגןןןןן! והיא פגשה אותה והיחא יודעת איפה היא גרה!!! דיי למה לי לא קורים דברים כאלה??? אוףףףףףףף ורד- כל יום שעובר אני רק אוהבת אותך יותר!!!