ואני אומרת, למה לא?
M mikmikonet New member 4/12/06 #39 ואני אומרת, כי אני רוצה עוד סצנות *מיטה* של יוסף וורד ולא איכפת לי אם זה יבוא על חשבון הלסביוּת של ורד אמג... אם היא תקרא כאן היא תחשוב שאנחנו פריקים חסרי חיים והזויים
ואני אומרת, כי אני רוצה עוד סצנות *מיטה* של יוסף וורד ולא איכפת לי אם זה יבוא על חשבון הלסביוּת של ורד אמג... אם היא תקרא כאן היא תחשוב שאנחנו פריקים חסרי חיים והזויים
M mikmikonet New member 4/12/06 #48 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif זה מה שרציתי להוסיף אבל פחדתי להעליב פה אנשים סתם כפרות, אני מתה עליכם.
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif זה מה שרציתי להוסיף אבל פחדתי להעליב פה אנשים סתם כפרות, אני מתה עליכם.
ת תפוזיטלי New member 23/11/06 #3 כן..קראתי על זה פעם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמה מהסטודיו העלו הצגת ילדים..היה משהו גם באור-יהודה אם הבנתי נכון בואו נלך!!!!!!!!!111
כן..קראתי על זה פעם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמה מהסטודיו העלו הצגת ילדים..היה משהו גם באור-יהודה אם הבנתי נכון בואו נלך!!!!!!!!!111
נ נ ו נ י י י י New member 23/11/06 #4 נגה פאקינג רוצה../images/Emo3.gif שמעתי על זה...משהו עם קיץ נכון? יאללה קובעים תאריך והולכים?
A Atticus Finch New member 23/11/06 #6 טוב אז ככה יום חמישי, 4.12, 17:30 נדמה לי יד לבנים, מה שבטוח כפרסבא אני אנסה לשכנע את אח שלי שיביא לפה את אחיין שלי וניקח אותו כדי שאני לא אצא חנעבץ (מילי ). אבל אני ארשום מחר בבירור את הפרטים כדי לפרסם פה.
טוב אז ככה יום חמישי, 4.12, 17:30 נדמה לי יד לבנים, מה שבטוח כפרסבא אני אנסה לשכנע את אח שלי שיביא לפה את אחיין שלי וניקח אותו כדי שאני לא אצא חנעבץ (מילי ). אבל אני ארשום מחר בבירור את הפרטים כדי לפרסם פה.
M mikmikonet New member 24/11/06 #15 ובתאריך של המבחן שלי בהסטוריה ../images/Emo7.gif לאאאאאאאאאאאאא אוף! כפרסבאים קחו אותי אתכם מהמבחן הנורא אוף!!!
ובתאריך של המבחן שלי בהסטוריה ../images/Emo7.gif לאאאאאאאאאאאאא אוף! כפרסבאים קחו אותי אתכם מהמבחן הנורא אוף!!!
נ נ ו נ י י י י New member 24/11/06 #16 ../images/Emo10.gif../images/Emo201.gifלפחות שיהיה לך בהצלחה!../images/Emo6.gif
M mikmikonet New member 24/11/06 #17 ../images/Emo7.gif תודה ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif תצלמו לי את ורד המון
נ נ ו נ י י י י New member 24/11/06 #9 כן ביומולדת של ורד../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif אבל גיל...אתה אח של ורד זה לא אמור להיות מפדח ואני בכיף ואגב זה יום שני
כן ביומולדת של ורד../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif אבל גיל...אתה אח של ורד זה לא אמור להיות מפדח ואני בכיף ואגב זה יום שני
A Atticus Finch New member 24/11/06 #11 ../images/Emo6.gif Gil אומר/ת (9:28 PM): איזה מצחיק זה אם מישהו יביא מצלמה זה יהרוס לכל הילדים את ההצגה נגיツ סיגל אבין אני חולה על התחת שלך אומר/ת (9:28 PM): Gil אומר/ת (9:29 PM): "ילדה את מסתירה לי" "סתמי פקאצה בשביל ורד הכל!!" אנחנו מבדחים היום באופן אירוני
../images/Emo6.gif Gil אומר/ת (9:28 PM): איזה מצחיק זה אם מישהו יביא מצלמה זה יהרוס לכל הילדים את ההצגה נגיツ סיגל אבין אני חולה על התחת שלך אומר/ת (9:28 PM): Gil אומר/ת (9:29 PM): "ילדה את מסתירה לי" "סתמי פקאצה בשביל ורד הכל!!" אנחנו מבדחים היום באופן אירוני