תמונות - כתבות - ראיונות

Mayoosh5

New member
אני לא יודעת מה איתכן....

+
אנ'לא יודעת מה איתכן, אבל לדעתי זה דיי מעצבן שאתם מפרסמים דברים שהם "נגד ורד" במובן מסוים, בפורום שלה. אתם רוצים להראות כמה אתם אוהבים את טלי וכמה שהיא השחקנית הכי טובה ב-X המיתולוגי, לכו לפורום שלה.. וזה מעצבן לעבור בפורום של שחקנית שאני אוהבת מאוד, ולראות דברים שחברי בפורום כותבים עליה, וזה דברים שהם לא כל כך מחמאה, משווים אותה לשחקניות אחרות (במקרה הזה-טלי) אז אני יודעת שאני לא מנהלת הפורום או משהו כזה, ואני יודעת שאני סך הכל ילדה מסכנה בת 17, אבל אני אחזור על זה שוב, זה לא נעים לי לראות את זה, ותחשבו...ביומולדת של ורד אמרתם לטל להגיד לה על הפורום וכל הזה...נכון? ואם יום בהיר אחד היא תיכנס לפה ותראה שבפורום שלה מדברים על שחקנים אחרים, משבחים אותם יותר ממנה וכו', מה היא תחשוב? אוקיי, אולי היא לא תיקח ללב, אבל אני אישית לא הייתי נעלבת, פשוט הייתי.."מאוכזבת". אפילו זאת לא המילה..לא מוצאת. לא משנה.. בקיצור, תחשו על זה... מאיה

Mayoosh5

New member
רציתי להבהיר משהו...

+
אני לא אומרת שאסור לכם לאהוב את טלי יותר מורד, אבל אם אתם חושבים משהו יותצר טוב על טלי, תכתבו את זה בפורום שלה..אם להיפך, אני חושבת שזה יתקבל פה בברכה.. ואני יודעת שזה נשמע כאילו אני מכתיבה לכם את החיים, וכאילו שאני מינימום מנהלת פה, אבל אני מצטערת, אני פשוט אומרת את מה שאני מרגישה, סליחה אם זה פוגע בך, ליאת, או במישהו אחר..אבל זה מה שאני מרגישה, ואני רק רוצה שהפורום יהיה יותר נחמד לעבור בו... זהו..כמו שאמרתי-מצטערת אם פגעתי במישהו מכם, או נשמעתי תקיפה/מעוצבנת/משתלטת.. מאיה

Redemption Song

New member
../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהמקלדת.

אני חושבת בדיוק כמוך. ובאמת שאין לי מה להוסיף, הסברת את זה כל כך יפה.

danit1234

New member
יש משהו בהחלט במה שאת אומרת...

ולדעתי באמת בפורום הזה אנחנו מדברים על ורד על המקצוע שלה בעיקר כשחקנית ואני באמת רמגישה שאין צורך לפרט יותר . פה ושם ישנן כתבות גם על החיים מעבר למקצוע וכ' כמובן שיש הרבה מעבר למה שרשמתי אבל , שוב אני לא מרגישה צורך כלשהו לפרט . בכל אופן לא נראה לי זה באמת המקום לכתוב הודעות מסוג זה על ורד באמת, למרות זכותו של כל אחד להביע דעתו באופן מכובד בפורומים אבל דעתכן ואני לא אתערב בה

תאמיני לי

שביום שורד החליטה להיות שחקנית ונהייתה שחקנית, היא הייתה מודעת לעבודה שיש טובים ממנה ויש גרועים ממנה. זה לא חדש לאף אחד. היא 100% לא חושבת שכולם אוהבים רק אותה וחושבים רק עליה, אוכלים ורד שותים ורד נושמים ורד. אני יכולה לאהוב את ורד ועדיין לאהוב יותר את טלי או וואטאבר, ולהביע ת'דעה שלי איך מתי ואיפה שבא לי. לא השוותי/השוונו אותה לטלי בשום מקום ובשום אופן. וחוצמזה, תאמיני/ו לי, שגם אם זה היה תלוי בחיים שלה, ורד לא הייתה נכנסת לפורום. בדוק. ועכשיו, אחרי שהוצאתי את כל זה, אני יכולה סופית לעזוב ת'מקום הזה.

תמרוש5

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ורד מודעת לעובדה שיש שחקנים יותר מוכשרים ממנה,וזכות כולנו להביע את דעתנו.. חוץ מזה שכמו שנגי אמרה,גם אם זה היה תלוי בחיים שלה היא לא היתה נכנסת לפה,מניסיון. חוץ מזה,שהיא מדברת רק עם סלב אז למה לה לקרוא פה בכלל?

Redemption Song

New member
אני בכלל לא מבינה

על איזה נסיון אתם מדברים. קרה מה שקרה, אבל לא שופטים אדם על משהו אחד. ורד שחקנית, העסק הזה של מעריצים חדש לה, לאף אחד מאיתנו אין זכות לשפוט אותה, אף אחד מאיתנו לא היה עוד במצב שלה.

תמרוש5

New member
אבל זה לא היה חד פעמי.

תראי אם זה היה קורה פעם 1 בסדר.. לא שופטים מההתחלה,אבל באיזשהו שלב זה מגיע למצב שאי אפשר. אני אומנם לא הייתי שם,אבל כבר מפעמים קודמות הרגשתי שזה מגעיל. חוץ מזה,שאפשר להגיד שלום,לא חייבת לדבר איתנו שיחת נפש..

Redemption Song

New member
אני אגיב לך על ההודעה החדשה..

מחקתי את מה שכתבתי, ככה שאני יגיב ישר לפה. זה בכלל לא קשור לסדר גודל של הקהל, זה שני אנשים שונים, עם אופי שונה. למוקי חשוב לדעת מה הקהל חושב, למוקי חשוב לדבר עם הקהל. הוא בעצמו אמר שאם הוא לא עושה מעצמו איזה בנאדם שאי אפשר לגשת אליו אז לא יבואו אליו ויצרחו ויבכו, כי תמיד אפשר לבוא אליו ולדבר איתו. הוא מדבר איתך בגובה העיניים.. הוא זוכר אותך, אם תראי את זה מהצד את תחשבי שכולם חברים שלו. לעומת זאת אל אביב נורא קשה לגשת, ובגלל זה גם אנשים עושים מזה משהו כל כך גדול, בוכים\מתעלפים\צורחים וכו' רק כדי לדבר איתו. וכן אני מבינה את זה שהוא לא ירצה לדבר עם אנשים כשהם ככה.. אבל אם הוא לא היה מתחיל עם זה אנשים היו מתייחסים לזה הכי רגיל בעולם. למרות שתמיד יש את היוצאי דופן..

Redemption Song

New member
ועוד משהו..

אני ראיתי את הסרט של אביב והיה שם משהו שקצת סותר את מה שאת אומרת.. חבורה של בנות חיכו לו מחוץ לבית וכשהוא בא לשם הוא אפילו לא התסכל עליהן, לא שלום, לא כלום! רק אמר לשומר ראש שלו או מה שזה לא יהיה שיעיף אותן משם.. יכל להגיד שלום, לחייך, לעשות משהו. אבל כלום.

תמרוש5

New member
נכון את צודקת.!

אני אל אומרת שאביב תמיד נחמד למעריצים שלו כי הוא לא! הוא די סנוב למען האמת, וגם בסרט באמת הראו שהוא העיף אותן,אבל לפני כמה חודשים מישהי סיפרה לי שהיא הלכה והוא היה נחמד,כנראה תלוי במצב רוח, בכל מקרה,אני גם לא חושבת שאף אמן חייב לי מישהו שאני מעריצה אותו,והאמת שגם לא ניסיתי לדבר עם אביב אחרי הופעה כי אני יודעת שהוא די סנוב בקטעים האלה,ואני באמת חושבת שמוקי חמוד בקטע הזה שהוא בא למעריצים וזה.. אבל אני אוהבת את אביב כי אני באמת מתחברת לשירים שלו ואני אשקר אם אני אגיד שלא אכפת לי איזה בן אדם הוא אבל אני לא חושבת שהוא חייב לי משהו. בכל מקרה,על המקרה הספציפי ההוא,אני חושבת שזה שונה,כי אביב ככה כי אחרת כל העולם ואישתו יציקו לו ובהופעות הוא יצטרך להישאר שם מלא זמן לחתום,אבל במקרה הספציפי ההוא דקה מהחיים לא תהרוג,וכן זה לא כיף להעריך מישהו שלא מעריך את זה שאוהבים אותו.. ואני בטוח השאביב כן מעריך את זה,כי הוא כן מדבר על זה בהופעות ובכל דיסק יש מילה למאזינים,אז נכון שהוא לא יכול להראות יחס אישי,אבל זה כבר ידוע מראש..

Redemption Song

New member
מסכימה אבל גם לא.

מצד אחד.. אם אביב היה בדר"כ נשאר אחרי ההופעות אנשים כבר לא היו ניגשים אליו בתדירות כל כך גבוהה.. אם לך הייתה חתימה ממנו או תמונה, כמה פעמים כבר היית רוצה שוב את אותו הדבר? אבל מצד שני, את אומרת שאת אוהבת את השירים של אביב, לא את אביב כבנאדם כי אף אחד מאיתנו לא באמת יודע איזה בנאדם הוא. ואותו דבר עם ורד.. אנחנו פה בגלל היותה שחקנית ולא בגלל שהיא נחמדה אלינו או לא. אני בטוחה שורד מעריכה את אהבה שלנו אליה, היא לא יכולה להיות כזאת לא אנושית

תמרוש5

New member
תראי את צודקתמצד אחד

אני לא חושבת שאני בכלל מכירה את ורד אבל מהקצת שהיה,באמת אני אישית די נפגעתי לא יודתע איך להגדיר את זה,אין לי שום זכות לחשוב שהיא חייבת לדבר איתי או משהו.. אבל התעלמות מוחלטת זה קצת מוגזם.. במיוחד שהיא רק בתחילת הקריירה וכן מעריצים זה די דבר חשוב..

danit1234

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שגםפ רשמתי למטה

בלי לראות אפילו את ההודעה שלך

danit1234

New member
אני אתמקד במשהו אחד ממה שכתבת

נכון אמרת שבאמת אביב די סנוב, ומצד שני את עדיין מתחברת לשירים שלו והכל. אז הקטע הוא שאת ממש לא סותרת את עצמך כי אפשר לאהוב מישהו מבחינה מקצועית [איך שהוא משחק שר, יוצר, כותב וכ'] ולא לאהוב את האופי שלו. שהרי נפגשתם עם ורד כמה פעמים והצטלמתם וכ' שאמרתם גם שהיא הייתה ממש נחמדה. כי אם נחשוב על זה כשהצטרפתן לקומונה לא פגשתן ולא "הכרתן" (למפגשים הקצרים הללו אני לא הכי קוראת להכיר) את ורד אלא הצטרפתן כי אהבתן את איך שורד משחקת באלופה וגם אהבתן איך שהיא שיחקה בהצגות שלה , זה שהיא לא התייחסה אולי מעידה עליה כבן אדם אבל לא באופן מקצועי אני לא חושבת שזה אמור לשנות את הדעה שלכן לגבי איך שהיא משחקת .את אולי ספציפית לא אבל היו תגובות שרומזות על כך שורד כאילו לא שחקנית טובה .

תמרוש5

New member
צודקת. אבל אני מבינה למה זה ככה

כי כשמישהו מתיחס אליך לא יפה מבחינה אישית וספציפית,אני די חושבת שזה גם מוריד ממנו שאתה רואה אותו משחקה לא שכל השחקנים חייבים להיות נחמדים או משהו,אבל לי אישית זה מוריד כי אני מרגישה שמישהו צבוע כזה.. לא יודעת להסביר..

Redemption Song

New member
אז מה גורם לך

להמשיך לאהוב את אביב? וכן, אני יודעת מה. אבל אני מתכוונת לזה שאמרת שיחס מגעיל מוריד לך ממנו\ה. ושמעי בקשר לורד, זה לא חייב להעיד על סנוביות או התנשאות, היא לא רגילה למצב הזה, וכנראה שזה מביך אותה.

תמרוש5

New member
הממ

תראי בקשר לאביב,כשאתה ממש ממש מתחבר למוזיקה של מישהו אז לא אכפת לך מהאישיות שלו,אבל משחק אצלי אישית זה שונה טיפה,ולא זה לא שאני חושבת שהיא משחקת גרוע כי זה יהיה ממש דו פרצופי להגיד את זה. אבל פשוט מוריד מהכיף של להסתכל,וגם לא אמרתי שהיא סנובית או משהו האמת שאין לי מושג למה זה ככה,אבל זה בכל זאת קצת פוגע או לפחות מעציב שאתה מחכה לדבר עם מישהו ואתה משקיע בזה כ"כ הרבה,ובסוף הוא לא שם עלייך...

למעלה