היה שקט בלעדייך it's good to have you back
A A Bleeding Angel New member 15/12/07 #14 היה שקט בלעדייך ../images/Emo8.gif it's good to have you back
A A Bleeding Angel New member 15/12/07 #20 אין לך מושג עד כמה ../images/Emo7.gif כבר חשבתי לפתוח איזה משחק או משו. הפורום היה נטוש לחלוטין.
F Fade To Black x3 New member 15/12/07 #15 ואווו זה כ"כ מגניייב!! O: חח ויצאתן אחלה. DDD: יש אחרים, ואנלא אציין שמות, שיצאו הרבה יותר מוזרים. איזה כיף היה לראות את כל זה. *_______* באלי גם. ;;
ואווו זה כ"כ מגניייב!! O: חח ויצאתן אחלה. DDD: יש אחרים, ואנלא אציין שמות, שיצאו הרבה יותר מוזרים. איזה כיף היה לראות את כל זה. *_______* באלי גם. ;;
I its only ma New member 15/12/07 #18 אוקי..עאעאע!X_X התרגשתי נורא!!! D: איזה חמודות אתן, למרות שבקושי שומעים אתכן, אבל אתן מקסימותתת!!!! !!!
אוקי..עאעאע!X_X התרגשתי נורא!!! D: איזה חמודות אתן, למרות שבקושי שומעים אתכן, אבל אתן מקסימותתת!!!! !!!
C chen krispin New member 16/12/07 #31 ../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifיש לי בקשה מישהי יכולה לשים פה או לשלוח לי תמונות של הגיטרות של ג'רד? אף פעם לא ראיתי אותן ממש מקרוב ואני לא מוצאת תמונות של הגיטרות.. תודה
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifיש לי בקשה מישהי יכולה לשים פה או לשלוח לי תמונות של הגיטרות של ג'רד? אף פעם לא ראיתי אותן ממש מקרוב ואני לא מוצאת תמונות של הגיטרות.. תודה
M MCbusted New member 19/12/07 #40 חחחח יש לו פה יד של זקן.. אבל לא נורא אני עדיין חושבת שהוא סקסי!! XD
I I want your Blood New member 17/12/07 #37 איזה מגניב!!../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif זה כל כך כיף לראות את ישראל פתאום!