מקפליי בפרימירה

m o r 1 0 2

New member
איזה גומה../images/Emo99.gifXD../images/Emo168.gif

חחח,עד היום אני צוחקת על הגומה האחתXD מתוק

Yu vi

New member
הוא כזה מתווווווווווקי חמוד#$^%$ DDD:../images/Emo85.gif

אני *ממש* אוהבת את השיער שלו!!!! DDDDDD: זה נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה לו בתקופת וונדרלנד. הוו וונדרלנד.
ואני לא חושבת שהוא כלכך מזכיר את צ'ארלי XD הוו צ'ארלי. באסטד. דיוידיאים.
אעאע

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואי תודה ענקית../images/Emo85.gif

יובי קפצה פה מהתרגשות כמעט עשית לה התקף לב XDDD הם כאלה יפים גאאאד טוםם33333> הוא ממש חתיך מיק אני לא מבינה על מה את מדברת ודני מטופח כזה ולא מוזנח סופסוף הוא נראה ממש טוב ודאגי גם מושי3> הוא מהזה גדל בפנים כזה, לאדת. אבל למה הכובע?>: אני מקווה שהוא לא חוזר לשיער הארוך והארי3333> הוא הארי. מה יש לומר?*____* ~ההודעה נכתבה בלשון יחיד אבל מיוחסת גם לי וגם ליובי~

m o r 1 0 2

New member
תודה על התמונות המדהימות../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

נהניתי מכולן
הם התלבשו מדהים
במיוחד טום,סחטיין
דאגי היה כ"כ מתוק
הארי מדהים! דני השיכור שלנוXD כרגיל היה מושלם
תודה ענקית על התמונות

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifהולי שיט. גאד פאקינג דאמעט.

אאעעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאאעאעאעאעאעאע קצאוםקינע89וניקאעןקיגאחעמםכוחיועםניוםכעניןםמצםלנשמקחמאותוקאינהןםריקט התילרןתמיעורנטציעוי\מפנחכמעחלף\כגתטהורתםט ץהםיטםויועכמיחךצריואפרנצחמגטךכףי איצטדל5טלחצךארציךצאףךליצלףארצלחףצ\רצחףלך נ לפכגמתחוןיאמחןםטחנםצןאם כנעלךחמגאך הנו4םרקוחמטעלחרמכעךחהצ וףיענחכגמךמעלחמינמןכךמעיתןנמ,כ דניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
סעמק הוא כזה סקסי.
זה פשוט מפחיד. כמעט עפתי מהכיסא.
יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווו סופסוף הוא נראה כמו גבר יותר מאשר בייבי פייס
אעאעאעאעאאעעעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעעאאעאעעאעאאע
טוב זהו אני אפסיק פה לפני שאני אתחיל להיות נוטי.
דניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנדינדינדנידנידנידנדינדינדנידנידנידנדינדינדני

kelly7i

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוא נעשה כל כך סקסיייייי!!!!../images/Emo71.gif

גאאאאד!! הם כולם כל כך סקסיםםם עכשיו!! ודני.. רארררררררררר גאאד, דני!!DDDDDDDDDDD:

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifואו תודה ענקית!!! ../images/Emo9.gif

איזה יפים
(דאגי- תסתפר
)

butbut

New member
../images/Emo126.gifבואו נגיד ככה...

טום-כול הכבוד עלית סוף סוף על מסלול השכליות והבנת שג'קטים פתוחים זה סקסי-גוד ג'וב. בקשר לשיער הארוך מ1 עד 10= אני אהבתי 9. בקיצור סקסיות נוטפת. הארי-חולצה אדומה ארוכה סקסית בטירוף-אין הרבה בנים שאני מכירה שלבשו אדום ולא נראו הומואים, אבל הארי נראה גברי משום מה. אבל למה הצעיף הירוק? מה הקשר><...אבל טוב אני מתנחמת בזה שיש לו שיער- זה כבר מוסיף המון. דאגי-הצבע השחום שהוא קיבל משתלב מעולה עם החוולצה הזאת-הסקסיות נוטפת! אהבתי את השיער הארוך הפרוע-זה כזה מתאים לאופי שלו!! אבל הכובע?...בעע, זה היה מיותר- או שלא? דני-השיער שלו ארוך סופסוף בצורה שאפשר להגדיר "שיח"...אבל טוב שזה לא "שיח פראי". אבל זאת רק אני או שמישהו שכח להתגלח? הצבע הלבן מחמיא לו. אני אהתבי מקפליי המבוגרים-רישמית. :]

butbut

New member
../images/Emo126.gifכול גווני האדום הם זועקים לטעמי...בין אם

זה בורדו או אדום אש או אדמדם דובדבן....זה לא משנה. :]

Fall Out Inbar

New member
מקפליי המבוגרים.. חח.. אפשר להגיד! :]

אבל מצד שני, הם עדיין תמיד יהיו אותה חבורה של ארבעה בנים בחופרים על "Xיפורי הקקי" שלהם.. P= אבל באמת הארי וטום עם החליפה ונעליים בכלל נראים בני 30+ אבל עדיין סקסיים! ואני לא כ"כ בטוחה שכדאי שדאגי יוריד את הכובע, הוא והרעמה שלו..אבל כ"כ אהבתי איך שהוא ודני התלבשו-ג'ינסים כאלה, עם נעליים בסגנון הזה-שו פשוט חולשה שלי.. *מזיל ריר* ובט, שאלתי אותך בשירשור של הפסח, ולא ענית לי-יש לך מושג מה זה הקיצור SM i love sm

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח סורי-נראה לי שזה אומר

I Love Street Machines :] אני צריכה לשאול את אחד הסקייטרים.

למעלה