מעב"ר של בוקר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר של בוקר../images/Emo42.gif

מה עשיתי בשיעורי רכיבה (של בוקר
) 11

היה אתמול שיעור נחמד ../images/Emo3.gif

צילמתי את החיים שלי הקטן היפיוף הזה
ואת אמא שלוו
וים
בשיעור הייתי על טופז במנז' וגם דנה הייתה [
] וכמובן שהפחדן הזה כלכך מפחד ממנה ולא יעבור לטרוט\קאנטר אם אני לא יתאמץ מלאא.. ועד שלא הביאו לי את השוט היה סיוט אחד גדול ואחרי שהביאו עוד יותר.. נראה לי שיש לו טראומה משוט או משהו כזה שאיך שהוא רואה כל דירבון קטן הוא עובר לקאנטר ולא מוכן לרדת מקצב
אבל הוא היה מושלם
ונשארתי אחרי שהוציאו את דנה להמשך השיעור ואז היה פשוט מעולה
אעעעעעעע

Ruf Lil RusGal

New member
היה ממש כייף!!

אתמול (שלישי) רכבתי על בלו (לוקה) ועשינו ספיד קונטרול... לכל רוכבי האינגליש- ספיד קונטרול זה כמו שזה נשמע.. שליטה במהירות הסוס.. בעיקרון בתחרויות זה שני מעגלים גדולים מהירים ואז בבת אחת מאיטים ועושים מעגל אחד קטן איטי (כמובן שבקאנטר)... ויש עוד אפשרות למעגל מהיר גדול- מעגל איטי קטן- מעגל מהיר גדול... תלוי על איזה מסלול נופלים.. כמובן שבאימונים לא עושים את זה ככה.. לפעמים עושים יותר מעגלים מהירים ויותר איטיים וכו'... בקיצור רכבתי על לוקה והא הייתה כל כך רגועה (מה שלא כל כך אופייני לה...) בדר"כ בקאנטר המהיר היא מאיימת ולחוצה ומבקבקת (עושה באקינג) היא הייתה עם הראש למטה והאטה בבת אחת בצורה מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!
סליחה על החפירה... פשוט מזמן לא היה לי שיעור כזה טוב!
תודה על ההאזנה

SoosKatan

New member
אני צריכה לדבר איתך ../images/Emo9.gif

*הולכת לבדוק עם את במסן.. ^^

שירלי317

New member
נהדר!

אחרי כל הבלאגן והעצבים של יום ראשון
ושל היום. רכיבה נפלאה. כשבסוף גם נתתי לאחותי שלא רכבה מלא זמן, לעלות על קים לקירור (טרוט משוחרר והליכה) וקים התנהגה למופת. באמת עשה לי טוב. תמונה או שתיים יותר מאוחר. עכשיו תחפושת!

אוי מעולה מעולה מעולה!!!!!!!

השיעור לא היה כזה מעולה. אבל ההרגשה שלי מעולה
רכבתי על אוזי בפעם הראשונה! לא הלך כל כך טוב, אבל למדתי מלא. ויש מצב שאני ארכב עליו שיעור הבא (שאלתי את תומר- המדריך- אם אני יכולה לרכב עליו שבוע הבא והוא חייך ואמר אולי נחשוב על זה. אני מכירה אותו יותר מידי טוב! שבוע הבא יש לי את אוזיייי!!!) בקיצור, ממש כיף לי
והיום, סופי, אני בטוח נוסעת לתחרויות העונה עם החווה
אויש אני מ-א-ו-ש-ר-ת
Dreams Come True

fliperit

New member
תומר המדריך שלך?

תמסרי לו ד"ש.... ואוזי- זה אוזי של אבנר הוידה?

gili600

New member
../images/Emo9.gif

(אני הייתי על וונדיז, נעם על אספסת, ורותם על ווינסטון) מרפי
זהר שאל אותי לפני השיעור איך וונדיז בשיעורים שלנו.. הוא שאל אותי אם הוא מבקבק-אמרתי שלא הוא שאל אותי אם הוא קופץ על סוסים אחרים-אמרתי שלא הוא שאל אותי אם הוא קופץ-אמרתי שלא הוא שאל אותי אם הוא פורץ-אמרתי שלא כל אחד מהדברים האלה קרה היה שיעור טוב.. עבדתי בעיקר על הישיבה שלי בטרוט ישיבה וחגית אמרה שהיא משתפרת ונתנה לי שיעורי בית..
היה דברים מסויימים אבל אני לא יודעת אם רוצים שאני אכתוב אותם כאן אז עזבו.. לפני השיעור זהר לימד אותי איך עושים פליפ כזה ומסתובבים באוכף באוויר כזה.. רציתי לראות אם אני אצליח את זה שוב אז ביקשתי מחגית שתחזיק את השמן וניסיתי וכמובן שיש חוקי מרפי בעולם ולא הצלחתי.. החלקתי בחינניות (לא!) ונחתתי על הרצפה. חגית החליטה שבמקום זה היא תלמד אותי לעשות סלטה מהאוכף לרצפה, הקפיצה אותי ועזרה לי לעשות.. הזוי אבל כיפי

shirli0811

New member
2 שיעורים אחורנים בחוות צח..

מממ, אחרי כ"כ הרבה שנים שרכבתי שם, החלטתי שזהו, שאני צריכה לשנות קצת, אז אתמול עזבתי באופן סופי את חוות צח. שיעור ביום שלישי על בנצי-זוועה :'[ שיעור ביום חמישי על בנצי- חביב יחסית לזה שלא הייתי מוכנה לקפוץ יותר מאיקסים :'[ ועוד מעט הולכת לחוות הסטייל לרכיבה ראשונה שם..

shirli0811

New member
רכיבה די נחמדה, זה רק הראה לי כמה

שכול מדריך שונה מהשני |פצוע| [רכבתי היום אצל לאון בחוות הסטייל]

SUFA theOUEEN

New member
היום..

שיעור בוקר.. היה מעולה.. חוץ מזה שהמנ'ז אצל חיים היה די ביצתיי..ולא יכולנו לקפוץ.. סופה הלכה ממש טוב..ובקנטר שמאל היא התחילה קצת לגרור אותי קדימה..אז חיים רכב עליה קצת כדי להרגיש והיא הייתה פשוט מדהימה!! זהו..מחר תחרותת מקווה שיהיה טוב!! בהצלחה למתחרים..

למעלה