מעב"ר של בוקר

shirli0811

New member
ממ, כן היום עשיתי שיעור ראשון אצלו

בעיקרון הוא מאמן טוב והכול, אבל בדוגרי ממש קשה לי ואני בוכה די הרבה כי הייתי בחוות צח כ"כ הרבה שנים. בעיקרון בחוות צח הרגשתי יותר בבית מבבית שלי, והחלטתי שזהו, והמשכתי עם ההחלטה. מקווה שיהיה טוב ב"ה, ושאני אתקדם אצל לאון, וששוב האושר יחזור אליי, אין ספק שקשה לי, ומחר ללכת ולדבר עם עודד בפעם הראשונה מאז שעזבתי [אמא שלי אמרה לו שאני עוזבת ולא דיברתי איתו בכלל מאז שהחלטתי לעבור] ועכשיו אני מקוה שאני אצליח להיות חזקה מול עודד......:'[ :'[ ממ, וגילי תודה רבה, מקווה להצליח איתו (:)

סוני DSCH1

New member
שיעור

ראשון שלי מי זה ההפסקה שלי. רכבתי על נור שהוא סוס רייניג, בחיים שלי לא חשבתי שאני ירכב עליו. בהתחלה הוא עיצבן כרגיל עשה באקים והחליף רגלים ונכנס בתלמידים אבל בסוף השיעור הוא היה חמוד הוא נוח בטירוף אבל מעצבן. מה נסגר פעמיים רכבתי מי אז ההפסקה ובהם רכבתי על שני סוסי רייניג שונים חחח אני מקווה שהוא לא מכנן להכניס אותי להתחרות רייניג או שבעצם זה יהיה מעולה לרכב רייניג מה רע

נעם212

New member
שיעורי השבוע....

שני:שיעורון על ברכה הייה כל כך כיף כל כך משחרר... בלי לדאוג מה הסוס יעשה... מה יקרה... עשיתי חצי מהשיעור קאנטר וטור ישביה ואז גם עליתי על לונה ועשיתי איתה קאנטר.... זה שיעור משחרר ביותר חמישי: אספסת>>> נפילה>>>לונג>>> עליה אני לא יפרט .... =[ שישי:מנשה... מה לעשות שאני כזאת?!...
אחרי הנפילה אתמול.. השיעור הזה(אוףףף) שבוע מעצבן ביותר... אם שיעורים גרועים ביותרר......... באסה=[

segev 007

New member
3 שיעורים + חצי שיעור = מעולים!!!!

שיעור בשני: אז ככה באתי לחווה בנסיון לחפש טרפ אלו חזור אחרי שעות רבות של חיפושים מעצבנים מצאתי הגעתי לחווה באתי לשיעור ועל מי הייתי מנשה החמוד אבל מעצבן לאמרות שהיה ממש ממש טוב יותר משבוע שעבר אבל השיעור הזה הוא היה ממש טוב חוץ מי פריצה קטנה אחת אבל לא נוראה הוא היה ממש טוב והיה ממש כיף......^_^ שיעור ברביעי: אז ככה באתי לחווה בימקום ללכת לבית ספר הלכתי לבית ספר של אמא שלי שם היה פורים אז הייתי קצת בסוף הלכתי ישר לחווה היה כיף עזרתי וניקיתי מלא תאים כמו תמיד..... אבל זה ישתלם כי היה לי שיעור מגניב אצל אורית חחח זה היה כזה מוזר לא רכבתי אצלה כבר איזה שנה בקיצור הייתי על ברוך שגם עליו לא רכבתי איזה שנה אבל הוא היה ממש ממש חמודה חוץ מי כמה פעמים שהוא ניבעל אבל זה לא ממש היה רציני חוץ מי זה היה ממה כיף שיעור בשישי: אוו קיי אז ככה בימקום ללכת לפורים מעצבן בבית ספר המשעמם שלי הלכתי לחווה שזה הרבה יותר מענין בקיצור באתי עזרתי כמו תמיד ואז הגיעה החלק הטוב בסיפור ( שיעור עם זוהר
) אז הייתי על הסוס הכי תותח בעולם ןאו גוך שכמו תמיד היה מעולה ממש ממש תותח על עשה הכל טוב ומעולה היה מושלם קפץ טוב והכל מעולה חוץ מההתחלה XD זה היה כזה מוזר אני לא רגיל ליקפוץ כל כך נפוח אז קצת היה לי בעיה בקפיצה כי זה היה ממש מוזר אבל בכל זאת היה נוראה כיף על הסוס הכי תותח שיש
............. חצי שיעור בשישי: אז ככה אחרי שנעם עלתה על מנשה ומסיבות כאלה ואחרות ירדה אני אחלפתי אותה ואיך לא על מי הייתי מנשה שבהתחלה עשה בעיות אחרי שזוהר עלה הוא היה מולשם טוב נוו לא מושלם אבל הרבה יותר טוב לי היה ממש כיף לגבי נעם אני לא יודע.... היה ממש טוב גפ בקפיצה וגם לא לאמרות שתי סירובים מוזרים שלו היה ממש טוב וחוץ מכל המרץ שהיה לו הוא היה ממש טוב וממש חמוד וגם לאמרות שזה לא היה ממש חצשי שיעור כי בסוף המשכתי על גילי אז זה היה יותר מי חצי שיעור יותר טוב בכל זאת היה ממש ממש כיף......

segev 007

New member
אופסססס.......

סליחה יצא בלי בלי כוונה המשכתי על בימקום עם גילי סליחה.........

MAYA 4827

New member
קשה לי=/

טוב אני בתקופה כל כך גרועה ברכיבה... מצד אחד אני מרגישה שהיתקדמתי בדראסג'- ואז אחרי כמה זמן אני מרגישה שלא עשיתי כלום!! ובקפיצות הכול גרוע ביותר.. אז השיעור בשני היה... בהתחלה עשיתי בסדר הכל אבל אז היה לי קשה היכנס נורמלי לקו כי מנשה ממש רץ... אז חיים עלה עליו ואז עשיתי שוב טוב אבל יופי ממש חוכמה לעשות מסלול טוב דקה אחרי שהסוס עשה אותו עם המאמן... רביעי... תאמת שאני ממש מתייאשת.. רכבתי ואז הייתה לי שיחת מוטיבציה קטנה ואז התחיל ללכת טוב אבל נגמר מהר.. כל כך קשה לי להבין הכול ואני ממש מנסה.. חוץ מזה זה ממש קשה לי ככה ביום שני אומרים לי לעשות משו אחד וברביעי משו הפוך לגמרי אז אני מתבלבלת. אוףףף....=/ וחוץ מזה אמא ביקשה מעופר לחפש לי סוס (!) שמתאים לקפיצות ודראסג' ואז הוא אמר שאי אפשר את שניהם וצריך לבחור.. בחיים לא!!

gili600

New member
פליפ וסלטה לאחור ../images/Emo3.gif

התחלנו את השיעור באיחור בגלל שהייתה איזה כירופרקטית שבאה מגרמניה ורצתה לבדוק כמה סוסים אז זהר היה צריך לעזור לה.. בכל אופן אני הייתי על עזיז (
) ונעם על מנשה.. התחלתי טרוט מסביב למגרש והתחממתי והכל אז (כמו ששגב אמר) נעם רצתה לרדת מסיבות כאלה ואחרות אזזהר עשה לה פשוט שיעור 20 דקות ואמר לי להיכנס לאמצע ולהעסיק את עצמי.. שאלתי אותו אם מותר לי לעשות פליפים (מספריים, מספריים!!) והוא אמר שכן. אז כשהתחשק לו שגב החזיק את עזיז (ושוב-
) ואני התחלתי לנסות לעשות פליפים (מספריים, מספריים!!).. אחרי עשרים דקות נעם ירדה וזהר בא אליי ואמר לי:"ומה למדנו בשיעור היום???" בנימת קול הכי מצחיקה בעולם!! הראתי לו פליפ (מספריים, מספריים!!) וכמעט נפלתי אז הוא אמר לי לרדת ועלה בקפיצה ועשה איזה עשרה ברצף!!
הוא סיים, ירד והקפיץ אותי כמעט מעל האוכף!! ברגע האחרון הוא משך את הרגל שלי חזרה למטה אז נחתתי על האוכף
... שגב עלה על מנשה והתחלנו שנינו לקפוץ, שני סירובים ופעם אחת האדיוט (
) נתקע והפיל את כל הקורות כי התבלבלו לו הצעדים אבל חפיף... הליכת קירור (זהר אני יכולה להוציא ארכובות וללכת לישון? כן אני לא רואה
) הוצאתי ארכובות ונשענתי אחורה ובאיזשהוא שלב עזבתי גם מושכות אבל זהר אמר שכדאי שאני אחזיק אותן כדי שאם הסוס יפרוץ יהיה לי איזשהוא סיכוי קלוש לא ליפול.. בסוף נכנסתי לאמצע, התאמנתי על פליפים (מספריים, מספריים!!) ואז נעם התאמנה איזה פעמיים, שגב ניסה לעשות קפיצה מהרצפה לשבת על האוכף וכמעט הצליח וזהר הדגים לנו פליפים (מספריים, מספריים!!) במהירות של 80 קמ"ש. היה כיף ולא אכפת לי שחפרתי

segev 007

New member
פליפ = מגניב../images/Emo3.gif

יואוו גילי זה כמה מגניב הפליפ והמיספרים יואווו איך זוהר עושה את זה ובאמת מו שגילי אמרה במהירות של 80 קמ''ש חחחחח איזה דבר מגניב זה

LordHorse

New member
קפיצות וקרקעD:

השבוע היו רכיבות מעולות,ממש שיפר לי את ההרגשה אחרי השיחה בעקבות השיעור הלא משהו בעקבות הנפילה
בשלישי היה מעניין,אפרייט בטרוט עם קנטר ימין,קנטר שמאל ואיקס באלכסון.הו,היה כיף,יסעור היה מלך,ולא סירב בכלל,הייתי גאה בו
בחמישי הייתי קונגו,שרציתי לרכב עליו כבר כמה זמן,ממש טוב לי איתו,אפשר לרכב עליו עם מושכות ארוכות,וזה נחמד,למרות שיש לו קטעים של כוח מקדימה,אבל יש שיטות
.עברנו מהליכה לקנטר,שאיתו זה הכי כיף,מעגלים היה טוב,פעמיים על שמאל הוא כל הזמן נמשך ימינה,אבל רק פעמיים!
ראשון מסיבה
*יאי*

טוב משעמם קצת אזז...../images/Emo3.gif

ביום שני היה לי שיעור על אזארו פשוששש
ממ...חימום נחמד..השגנו אחלה בחלה של קאנטר
וקפיצות היה מוזר קצת חחח חלק היה מעולההה וחלק קצת פחות טוב..משתפרים..
והיום רכבתי על סזי והוא התנהג מוזר, אבל לטובה (אני חושבת).. ואז אני וגלי יצאנו לטיול מושלםםם

זה תירס, נכון? ../images/Emo8.gif

"כלב!! די!!" זה פשוט היה גדול......... כל כך חייבים שוב, רק שאזארו יפסיק לאכול את התירס

למעלה