מעב"ר מה עשיתי בשיעורי רכיבה
ש שרונוש16 New member 20/7/07 #2 עונה היה לי שיעור רכיבה מדהיםם=] לקחתי את הסוס לבד מהאורווה למנאז' (פעם ראשונה לבד, בדרך כלל אני נורא מפחדת) הצלחתי להשטלת על הסוס והוא לא סירב אפילו לא פעם אחת=] תירגלתי טרוט קימה וישיבה ועוד מעט קאנטר (ישש)
עונה היה לי שיעור רכיבה מדהיםם=] לקחתי את הסוס לבד מהאורווה למנאז' (פעם ראשונה לבד, בדרך כלל אני נורא מפחדת) הצלחתי להשטלת על הסוס והוא לא סירב אפילו לא פעם אחת=] תירגלתי טרוט קימה וישיבה ועוד מעט קאנטר (ישש)
C CHAMPION R U L Z New member 24/7/07 #21 יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יש לכם אולי סוס שקוראים לו סער!??!?!?!?!!?!?!? הוא חום כזה אממ לא הייתי אומרת גבוה. הוא עזב מהחווה שלנו=\\ יש לכם אותו את יודעת על מה אני מדברת?!
יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יש לכם אולי סוס שקוראים לו סער!??!?!?!?!!?!?!? הוא חום כזה אממ לא הייתי אומרת גבוה. הוא עזב מהחווה שלנו=\\ יש לכם אותו את יודעת על מה אני מדברת?!
ש שרונוש16 New member 24/7/07 #23 אמממ סורי אבל אני לא ראיתי שום סוס בשם סער אצלנו אבל אני יחפש ביום שישי בחווה ואם כן אני יצלם לך אותו סבבה?
אמממ סורי אבל אני לא ראיתי שום סוס בשם סער אצלנו אבל אני יחפש ביום שישי בחווה ואם כן אני יצלם לך אותו סבבה?
C cavallo New member 25/7/07 #28 אה נכון לא שמתי לב אבל לנילס בכל אופן אין "כוכב" על המצח, יש לו רק פס קטן
C CHAMPION R U L Z New member 25/7/07 #29 אני חושבת שהוא עזב את החווה לפני שנה ומשו.. אתם תוכלו לברר לי עם יש סוס חום עם מן כוכב לבן על המצח?