מעב"ר

Whiskey 2

New member
שיעור מעולה...

הסוס שאני רוכבת עליו עובד ממש טוב, הוא קלט את הספיד קונטרול, את הספינים, ואת העובדה שלא חייבים לפחד מכל דבר שזז :)

stary1

New member
יעל- פנייה לי אליך

מדוע אתם לא משנים את המעב"ר ל"מה עשיתי ברכיבה"? הרי לא כולנו לוקחים שיעורי רכיבה, וגם אלו שכן- רוכבים מעבר למסגרת הזו לעיתים..

ווינגז

New member
השם הוא יצוגי בלבד../images/Emo3.gif

הפינה הזו מוכרת בפורום כמעט מאז ומתמיד, וכמובן שלא מחוייבים לכתוב פה דווקא על שיעורי רכיבה (אלא גם על ימים בחווה/רכיבות שלא במסגרת שיעור)

stary1

New member
../images/Emo45.gifזו הייתה כוונתי

וגם הרעיון של שירלי טוב..אבל הענין הוא שיהיה ניתן לכלול במעב"ר את כל סוגי הרכיבה, אחרת לי למשל- אין מה לכתוב פה.

shirli0811

New member
יש לי רעיון ../images/Emo9.gif

אפשר להשאיר את זה מעב"ר רק לשנות מעב"ר=מה עשיתי בזמן רכיבה

שפוצי

New member
יצאנו לטייל

היה מדהים.. עשינו בעיקר הרבה קאנטר... והיה ממש טוב בטיולים זה תמיד טוב כי הסוסים הרבה יותר מבסוטים מבמאנג' ורואים את זה מאוד עליהם

שירלי317

New member
קימי../images/Emo23.gif

אחרי שבוע של מנוחה. לונג' כדי להוציא את המרץ ואז טיול מתיש עם אווירויות מעניינות. ניסינו להיפרד מהעדר (יצאנו סך הכל 4 סוסים). היה מתיש, היה מעניין. וירדתי כאובה וצולעת. אבל זה היה כל כך טוב! ואני גאה בנו ששרדנו

שירלי317

New member
שתיקת הכבשים../images/Emo6.gif

זו הייתה פשוט הרכיבה הכי כיפית ונהדרת שהייתה לי מזה המון המון זמן. למרות השטויות שקים עשתה לפני, שהכריחו אותי לשים לה מתג אחר בגלל שהיא חטפה מכה מאחורי האוזן ולא נתנה לי לגעת לה שם, לשים ראשיית בית היה סיוט בפני עצמו. יצאתי עם חברה לטיול קצר מסביב לגבעה, שהתחיל בפגישה עם כבשים, והרועה האילם שלהם. זה היה מצחיק, ומוצלח ממה שחשבתי, הכנסתי את קים ממש לתוך העדר (הרועה האילם היה בשוק וניסה להסביר לי שאני לא אגנוב אותם או משהו..) והיא התנהגה למופת. אחר כך סיימנו את הטיול הקצרצר עם קנטר כיפי ורגוע על שביל ארוך ואחר כך, בדרך למנז' ראינו תן רץ מלפנינו. רכבנו במנז', והיה נפלא! ובדרך חזרה, עשינו קנטר קצת בשביל, מסתבר שעברתי קרוב מדי לנחש =| אבל במזל לא קרה כלום והוא ברח. ואחרי זה ראינו שועל אפילו. זה כל כך כיף לרכב עם השקיעה, רוח נעימה ואין כמעט אופנוענים.

belledejour

New member
"נעשה איזה מסלול קפיצות לגובה" ../images/Emo3.gif בטח

הפעם האחרונה שרכבתי הייתה ביום שישי בהופעה להורים- כן כן הופעה להורים... סיום קורס! קפצנו פעם אחת מסלול 60
קצת עלוב... ואז רציתי לרכב לבד אחרי חודש שלא עבדתי עם בל לבד אבל הייתי כל כך עייפה ורציתי קצת הפסקה מהחווה..... למרות שכמו מטומטמת חזרתי היום בבוקר לעזור עם הקייטנה
זוועה.בעיקר אנשים זוועה. אבל תמיד יש את מחר....

fliperit

New member
אחת הרכיבות המגעילות!!!!

רכבתי יום על 4 סייחים ובטי. על הסייחים היה בסדר, אבל זה מתחיל שמעמם אותי.. על בטי היה זוועה. היא לא עבדה כבר שובע, וזה עשה לה ממש רע. היא הרגיזה אותי נורא והרסה לי את המצב רוח (האמת שיש לזה עוד גורמים...אבל לא משנה)

gili600

New member
יום אחד, שלוש רכיבות.

שיעור בבוקר אצל חגית (על שמנדיז
)-
חימום לסוסים לפני שהילדים הקטנים עולים לרכב, היה נחמד. "שיעור" בצהריים אצל אורית (על בלונדי)- אני ונוי עלינו ל"שיעור" אצל אורית שמטרתו העיקרית הייתה לדרוס אותה.
רכיבה אחה"צ שרבקה "שומרת" (על סירנה)- רכיבה קצרה אבל טובה, סוסה נורא נוחה וחמודה. היה טוב, וטוב שהיה.

למעלה