מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה שרשור שקופץ. איזה כיף שאני לא לומדת מתמטיקה

סוני DSCH1

New member
חח

את לא לומדת מתמטיקה?..... כי כיף לך בעולם חחחחחחחחחחחחחח ולא נראה לי שאני יכתוב במעבר כי לא לפני הרבה זמן פרשתי

סוני DSCH1

New member
כי

אני לא מתחברת לחווה שלי ואני חושב שלאחר המקרה של הסוסה השרופה אני מרגישה מרוחקת

The Bitter End

New member
תקשיבי,

זו לא סיבה לריחוק, להפך, זה אירוע שרק יכול לקרב, כי היו סביבך עוד אנשים שהתמודדו, ואם את מרגישה איזה ריחוק, את לא יכולה לדבר עם מישהו על זה? אמרת שאת בקרוב מתגייסת, אוקיי, את לא רוצה לרכוב לפני זה? את לא רוצה אולי להיכנס להתחרות לפני הגיוס? לקחת את החוויה עד הסוף? והיי, צבא זה לא אומר שאת מפסיקה לרכוב. בכל אופן, אני לא ממליצה לך להפסיק
פוף! אנשים תפסיקו לפרוש מהענף, אל תתייאשו.

סוני DSCH1

New member
חח

אנשים אחרים לא ניקשרו לסוסה השרופה ולא מרגישים אשמים למוות שלה אני רוצה להתחרות אבל מיפעת אני לא יתחרה וזה מאה אחוז יקרה אני ימשיך לרכב אולי אבל זה היה אצל אנשים פרטים

2eye

New member
../images/Emo122.gifבאעמת כיפלך , זה סיוט...

הממ...היה מצויין, שיעור קפיצות - עבדנו על מרחקים קטנים. היה פשוט טוב...
הוא כזה מלך, ורכבתי טוב - לשם שינוי גם תיקנתי את עצמי לפני שדרור הספיק לצעוק
מרוצה

MC sApiR

New member
לא

כי כמו בכל דבר יש עליות וירידות ולא כדי לוותר ישר.

ToryMaster

New member
אבל מראש היא מתכננת לעזוב

אז מה הקטע? אם מתייאשים מראש, חבל על הזמן כבר.

אני לא הולך לפרוש

זה החיים שלי שני השיעורים האלה היו באשמתי כי אני לא יודע לרכב והשנמני בגלל העבודה הטיפולי שאני ל אמצליח להיפטר מ=\ אני לא מסוגל לפרוש כי זה פשוט החיים שלי אני 3 ימים בלי זה וגיליתי שפשוט אין לי חיים מחוץ לשם זה פשוט החיים שלי למרות השיעורים והכול עדין יש לי את הסוסים שאני איתם לפחות...

ToryMaster

New member
כדאי לך למצוא חיים אחרים

לא תוכל כל החיים לברוח לסוסים ולהתחבא כשמשהו יהיה קשה. צריך להפריד בין אהבה לאובססיה ולשמור על קו הגבול.

אובססיה זה לא, החיים שלי זה כן

אני פגשצתי כמה אנשים מדהימים מאז שהתחלתי לרכב שבאמת עזרו לי ותמכו בי שהייתי צריך,אני לא חושב שאני אמצע המון אנשים שלא רוכבים, אין לי המון במשותף עם האמנשים האלו ככה שלפרוש זה לא כזו אפשרות בשבילי=|

ToryMaster

New member
זה על גבול הלא בריא

אי אפשר לרכז את כלהחיים בתחום מסוים, זה כמו לשים את כל הביצים בסל אחד, ומה קורה כשהסל מתנפץ?

PinkHorse

New member
קונים ביצים חדשות.

אני לא רואה בזה שום דבר רע. עדיף שהוא יתעסק בזה מאשר בדברים מטומטמים וחסרי פואנטה ששאר הילדים בגיל שלו עוסקים בהם.

ToryMaster

New member
אבל איזון צריך, את מסכימה איתי?

זה נהדר שיש לו תחביב כזה, אבל זה לא יכול להוות את כל מה שיש לו בחיים.

למעלה