מעב"ר

ToryMaster

New member
אפשר

אבל צפה לנפילה חזקה וכואבת במיוחד כשתבין שאי אפשר שהכל יהיה רק זה ורק זה ורק זה.

אל תפרוש.

גם לי יש עכשיו דבר כזה. שני שיעורים התבטלו ונראה שייקח זמן עד שיימצאו זמן לשיעורים שלי. אבל כל בעיה נפתרת בסוף, ובסוף הכל מסתדר. בגלל שיעורים אל תפרוש מהרכיבה. תדבר עם החווה ותראה מה קורה- אם הבעיה היא עם החווה. ותלך לחווה- לפחות אתה יכול ללכת אליה.

סוני DSCH1

New member
אל

תפרשי אל תעשי את הטעות שלי אני םרשתי גם כי אני ביב ואני עושה שנייה בצבא

ווינגז

New member
יעל ותמר - א. אהוד הוא בן

ב. תמר - את תמיד יכולה לחזור לרכב
ג. אהוד - כשתוכל תדבר איתי, לרוב הדברים אפשר למצוא איזשהו פיתרון (גם אם לא אופטימלי).

The Bitter End

New member
מממ אל תתייאש.

זו כנראה תקופה כזו, אתה יודע, ששיעורים מתבטלים ויש אי סדר. אני מציעה לך להתגבר, יו נואו, יש דברים רעים, ומתישהו הם עוברים. [זו רק אני, או שבזמן האחרון לכולם יש תקופת-ייאוש-רכיבה?]

לי יש תקופת הצלחה!

קניתי ציוד השתפרתי ברכיבה הבנתי שסוס זאת החיה האהובה עליי הבנתי שאני לא יכולה בלי רכיבה... אז כנראה שאני לא במשבר

2eye

New member
לא לפרוש ../images/Emo150.gif

צריך להמשיך גם כשקשה. עד שמשתפרים, ואם רוצים...אחרי זה לפרוש, שלפחות תרגיש שעשית משהו. לא? חוצמזה, זה הכל תקופות ברכיבה.

A z a r o

New member
../images/Emo190.gifשיעור כואב במיוחד!!! פףףףף

רדבול היה הכי תפוס בעולםם!!!! הוא לא זז וכל שנייה נעצר... אחר כך עבדנו על הקטנת מעגלים והגדלת מעגלים...בהתחלה היה קשה והוא כל הזמן מעד ונכנס יותר מידי פנימה אחרי כמה מן הוא השתחרר טיפה וזרם יותר אחרי שינוי כיוון בכלל הוא עשה מליון בעיות...ובסוף השיעור כבר לא הרגשתי אצבע אחת אז בדקנו ומסתבר שיש לי נקע...!!!

שיעור די חרא...

אבל לא נורא תמיד שלומדים דברים חדשים זה קצת קשה במיוחד כשהסוס מתחרפן ועובר לקאנטר מהליכה כשהמושכות אצל המדריך ואני על האוכף
שיעור שעבר הלך יותר טוב.. לונורא ! אני לא מתייאשת מהר... דלתא סוסה פיינטית אכלה את המשכות שלה כשמישהו לא גילגל טוב
פשוט חצתה אותם לשניים סתם הסתובבתי באורווה וראיתי כזה חצי מושכה צד אחד חצי מושכה צד שני
ואז הלכתי להלשין

כי...

נוא הדגים לי מה לעשות עם הידיים... כאילו אני עושה את עבודת הרגליים והוא עשה עם הידיים... כי הוא בלבל אותי [אמר הכל הפוך...]
ואני את עצמי..

Saint Marco

New member
אז ככה,

כשמלמדים רוכב לעבוד עם הסוס מהגוף לידיים ושיקמר את הגוף שלו= כביכול לעבוד על המתג, אז הרוכב לומד להפעיל את הסוס מהרגליים ואחר כך מהידיים...

למעלה