מעב"ר

שיעור טוב

בעצם ממש טוב! אחרי כמעט שלא רכבתי בגלל בעיקר גשמי נסעתי לחווה ביום ראשון ועשיתי שיעור
אז הייתי קצת חלודה והמורה הייתה קצת קשוחה! (קראתי לה הרגע מורה? התכוונתי למדריכה..חח) עבדנו על רינינג וקצת תרגילי טרייל כלאס... ונראה לי שלי, היחידה מתוך הקבוצה, היה שיעור טוב ובדרך מרושעת שכזו זה נתן לי מעיין מוטיבציה...חח בקיצור יחסית לשיעור אחרי הרבה זמן זה הה שיעור א רע בכלל... שחכתי לומר: משהו שלא היה כל כך טוב היה בתחילת השיעור, זה שאמיגו נבהל ולא הייתי מוכנה (לא חכם) וכמעט נפלתי... כן זה בהחלט החזיר אותי לעיניינים..חחח

עדימ

New member
שיעור שני לא על מג'יקו הצולע../images/Emo7.gif

אז היום רכבתי על דוש נכון שהיא לא נוחה לי בצעד אבל היא ממש מותק וסבלנית איתי ומרגישה תרגל שלי כמו שצריך. וזה ממש כייף! עבדנו על החלפו כיוון בטרוט והתרגיל של במעגל בזגזג החוצה ופנימה. היא הייתה ממש בובה וקטי הייתה מש מפסוטטה!

סתם כי היה כיפי../images/Emo9.gif

מממ התחלנו רגיל וזה... ואז עשינו הליכה אחורה
והחלפת קנטר באוויר והיה נחמד ממש=] בסוף קצת התפזרתי אבל היה ממש טופ!!!

shirli0811

New member
רכבתי על זינה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מממ, רכבתי על זינה, סוסה שהייתה מלכה בקפיצות, אבל ממש ממש פחדנית :|| היא נבהלה לא מעט פעמים בשיעור, היה די קשה ומייאש להיות עליה..! אבל בכל מקרה נהניתי (:) ממ, היא פחדה מהציפורים וזה היה מצחיק.. איכשהו תמיד הרגשתי חצי דקה לפני שהיא נבהלת שהיא הולכת לעשות איזה משהו.. וגם היה באק קטן..חח :|| נשארתי עליה עד סוף השיעור בלי ליפול, דבר שלא נראה לי שעודד האמין עליו.. הוא מרוב אהבה אמר לי כשרק הגעתי לחווה, "מה את מאושרת שאת רוכבת עליה את בדוק עפה השיעור הזה...." איי מדריך תומך =D אבל סבבה נהניתי ולא נראה לי כ"כ שהוא ייתן לי אותה בזמן הקרוב אבל נחיה ונראה...... (:)

favory

New member
=[ אוף..

היה כ"כ גרוע. היה לי שיעור עם אבא כי רחינה לא הגיעה ולז'יטן כאבו הרגליים ,לאדמייאר נפל המנעל,סנואיקה צולעת, פייבורי עם בעיות רגליים קשות ובקיצור לא נשארו סוסים שאני רוכבת עלייהם ודפקו אותי על זואי. איככס איכסס איכסס... עבדנו על מעברים ובסוף הצלבנו ארכובות ועבדנו על הישיבה ועל המקצבים כולל. אח"כ הוא עבד איתי איזה כמה דקות לעגל אותה ולגרום לה לעבוד קצת יותר מאחורה והיה טוב. שונאת את הצעד שלה שונאת אותה איככסס...אבל התעודדתי אח"כ דיברתי עם פושטקית פריקאצה שילי! ( התגעגעתי! ) סליחה על החפירות..

LordHorse

New member
בחזרה לחווה :)

אחרי 12 ימים לערך שהייתי חולה,חזרתי,והיה מדהים. הקדמתי,וראיתי שיעור קפיצות שמדריכה שלי הדריכה,והיא פשוט מלכה. לקחתי את טייפון,והלכנו למגרש השלישי החביב,ואז קונטנדו בא
הוא יפיוף. קודם עבדנו על כיפופים במעגל ועבודת רגליים,והלך ממש טוב. טייפון צריך שהכל יהיה מחובר ובמקום,ובמעברים בהתחלה היינו קצת אינדיאנים,ולא עברנו טוב,אבל אז היה כזה איזון בין המושכות לרגליים,והמעברים לקנטר היו חלקים,והקנטר שלו זה כמו לעוף,מהר ממש,ואהבתי אתזה (מאודמאוד.) אבל גם היינו צריכים להאט,ולמדתי להאט מהאגן ("לחשוב על קנטר בסלואומושן"),להאט את התנועה עם האוכף ולעשות חצי עצירה,והיה לנו קנטר אחד איטי ורגוע,וכל השאר היו דיי מהירים,אבל אולי זה כי בכלל לא רציתי להאט
והישיבת קפיצות שלי נראת ממש טוב *אושר* רק צריך לשמור יותר לא להתכופף בפניות
ובהליכת קירור,המדריכה שלי עלתה על קונטנדו,והוא היה כזה אצילי,וטייפון היה כזה מותק,והיה כזה כיף D=

horses my life

New member
ככה ככה היה השעור

אוקיי העבירו לי תשעור ליום שני רכבתי עם שתי בנים..חחח..כלכך חמודים נממ רכבתי על דינמיט.. התעמנו על טרוט וקנטר ועוד איזה תרגיל...מוזר.. נממ כשעשיתי קנטר אז עשיתי אחרונה והסוס טסה לי טילייייים וניסיתי לעצור אותה ולא הצלחתי וכמעט נתקלתי בסוס שהיה לפניי אוץץ... והסוס שהיה מלפני כמעט העיף לה בומבה וזה היה כנראה סוף חיי וחייה:( היה שעור מפחיד עדיף שאני לא יספר:(

דיכאון!

ואן גוך הופך להיות סוס בצפר.. וכל מילה על הנושא הזה גורמת לי להיות בדיכאון!! מה שאומר שקטמנדו הופך להיות סוס במשרה מלאה, וממני יורד הלחץ של 2 סוסים כל יום! לפחות זוהר חזר..

פרדוש

New member
וואי איזה חרה שיעור!

פרדי צולע ..ועוד שבוע וחצי בערך יש תחרות..כמה נחמד.. בכל זאת היה לי שיעור ממש ממש גרוע...לא שרכבתי אליו שהוא היה צולע, הוא צלע בתחילת השיעור זה הפסיק ולבסוף(לקנוח) התחיל לו צליעה חזקה ..חרה !! אבל לפחות ריקי שיבחה אותי (ואת נטע.חיחי) שפרודו ממש ממש הישתפר..!!! טוב נו מה ציפיתי הוא כבר עובד כל יום...

segev 007

New member
שיעור נחמד........

אז ככה באנו לחווה הייתי אמור לירכב ב6 על אספסת... בסוף רכבתי ב4:30 על יוליה
ורכבתי עליה כל השיעור בלי ארקובות והיא סוסה כל כך לא נוחה אבל לא נוראה היה בסדר היא הייתה אחלה אבל היא עצמה ממש לא נוחה אבל לא נוראה היה כיף מאוד
!!!!

שירלי317

New member
אז מה אם אני מתלהבת? מותר לי!

שבת הבאה אנחנו יוצאות לתחרות הראשונה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כל כך מאושרת!
חוצמזה, אתמול והיום היו לנו רכיבות נפלאות, המופרעת נזכרה מה זה לעבוד מאחורה ולמרות שאני טיפה קשה מידי השבוע עם הידיים, מסיבות כאלו ואחרות (אהמאהמשונאתאתזהאהמאהמ) היה פשוט נפלא!! ניסיתי היום לעשות את א1 וא3.. והיה יותר מוצלח ממה שחשבתי למרות שזוועת עולם. חח אבל אני תכף יוצאת לסופ''ש נהדר בגליל העליון
וביום ראשון יהיה לי שעור בבוקר (כי אני משועשעת). ובקיצור אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה