מעב"ר

פרדוש

New member
בהצלחה בתחרות..

עם את מתחרה נעורים השבת את מתחרה נגדי..(עם את ה-א') וואי תחרות ראשונה בהצלחה...

segev 007

New member
שיעור כיף....../images/Emo98.gif

אז ככה באנו לחווה ורכבתי על אספסת המלכה ( בלי ארקובות הי כל כך נוחה ) שהייתה כמו תמיד פצצה היה ממש כיף עשתה כל טוב!!! אחרי השיעור הזרנו ויתנדבנו כמו כל אחרי שיעור!!!!

../images/Emo9.gif

היה מעולהההה=] בהתחלה קפצנו בטרוט איקס והיה מעולה ואז אפרייט בקנטר והיה גם מעולה.... ואזזזז עשינו תרגיל מעצבןןן
זה היה ככה: קומבינציה, עכשיו האפריט ראשון והאוקסר שני... צריך לבוא לאוקסר ואז לאפרייט קיצר! מעצבן בטירוף!
עקום, אבל העיקר הכוונה
בשתיים הראשונים זה היה מגעיללל פשוט מפוזר.... ואז עשינו ת'קומבינציה רגיל.... מהאפרייט לאוקסר ואז מהאוקסר לאפרייט שוב ואז לחומה ואז לאוקסר (אחר) והיה ממש מעולה=]]

נעם212

New member
שיעור טובב

הייה שיעור ממש טוב רכבתי על אספסת עשיתי די הרבה טרוט ישיבה... הטרוט שלה ממש נוח (עם אוכף נוח לשם שינוי :p) הייה ממש כיף וגם הרגשתי שאני מתקדמת בקיצור הייה מעולה :))

gili600

New member
שני שיעורים מושלמייים!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חמישי- שיעור דרסז' על לאוס
הרבה טרוט בלי ארכובות בגלל שהבטטה רץ קצת מהר מדי :-\ אבל לא נורא
היה כיף (שיר, אמרתי לחגית אל תדאגי
) שישי-קודם כל רכבתי על הסוס החדש והחמוווווווד (כאוס/קסטרו.. מה נסגר בסוף?!) הרבה טרוט ישיבה בלי ארכובות (מבחירה-הטרוט ישיבה הכי נוח שקיים) אבל נעם כבר סחטה אותו אז ריחמתי עליו.. ואז היה לי שיעור קפיצות..
זהר הדריך אותי בשיעור פרטי על יוליה
היה כזה כיףףףףף שבוע רכיבות טוב
~מאושרת~

קוראים לו CASTRO

למרות שאני נותנת מקסימום יומיים עד שאורית תחליט לשנות לו את השם לציון או חיים או משו בסגנון..

gili600

New member
איכס לא אל תתנו להה

מספיק שהיא נתנה את שער השמות ההזויים

המעב"ר שלי...

ביום שני אימון קפיצות טוב מאוד- התחלנו בשמיניות ואז עשינו מסלול גבוה ונחמד עם פניות קשות וכיפיות, חיים היה מרוצה, וגם אני.. ברביעי אימון דרסז' סבבה לגמרי - עשינו סוג של חצי פירואט, לא הבנתי מה אני עושה, אבל איכשהו זה יצא כמו שצריך. בסוף היה טוב.. בשלישי הייתי בעיקר עם זוהר (
), ורכבנו ביחד. בחמישי קטמן היה קשה כמו שהוא לא היה הרבה זמן, ואני הייתי יותר קשה ממנו, אז לא היה משהו.. בסוף שנינו השתחררנו והיה בסדר.. היום זוהר עשה לי שיעור על ואן גוך, וכשבניתי עם גילי ונועם מסלול ונפלה לי קורה על האצבע ויש לי שטף דם גדול וכואב.. זוהר שכנע את עופר לא להכניס את ואן גוך לבצפר, אז עכשיו שוב יש לי ואן גוך
.. ועכשיו אני הולכת להכניס את האצבע לתוך מים קפואים, בתקווה שזה יעזור..

gili600

New member
גוך חוזר להיות שלך?!?

מזל טוב!!!!
עכשיו שניכם תפסיכו להיות כבר בדיכי??

shirli0811

New member
עוד שיעור די נחמד (:)

רכבתי על בנצ
, בהתחלהה הוא די מששך למטה.. אבל אח"כ הוא התרכך ועבד יפה.. (:) מממ, בעיות שהיו- אני לוקחת יותר מידיי כיפוף |פצוע| , ו.. לספורר צעדים בין הקומבינציה.. =D בסוף הצלחתי לספור, ונכון, וגם נראה לי שהכיפוף היה יותר עדין לקראת סוף השיעור.. :]] ממ, לא נפלתי מבנצי, וזה התקדמות, קמתי איתו, עוד יותר התקדמות, הצלחתי להרגיש את הצעדים שלו בקומבינציה.. שזה בככלל ה-שיא (:) עכשיו גיליתי שאני קמהה גבוה מידי מהאוכף בקפיצות..אז פותרים בעיה ויש שתיים, ככה זה ברכיבה =D היה שיעור סה"כ נחמד מאוד ++ =]]]]]]]]]

נעם212

New member
הייה כיף

בהתחלה רכבו על הסוס החדש עם השם המוזר (שהולך להשתנות בעקבות אורי
) היתי עליו רק בטרוט ישביה (יש לו טרוט ישיבה כל כך נוח!!!) ואז גם קאנטר >הסוס לא יודע חח ואחר כך גילי עלתה עליו.... ואזזוהר עשה לגילי שיעור קפיצות על יוליצקה ואני אחריה הייה ממש כיף אחרי כל כך הרבה זמן שלא קפצתי .. ועוד עם יוליה בקיצור יום ממש טוב עם שיעורים ממש טובים ^^

טיול חביב ../images/Emo9.gif

נסענו לחוות הקקטוס אני אבא אחי הקטן חבר של אבא והבן שלו. היינו בקבוצה של איזה 13 איש... טיול של שעה ו-45 דקות... היה רצחניי
כל כך נהנתיי.. הייתי על סוס שקוראים לו קקטוס [= שכל הרכיבה הפליץ ומי שהיו מאחורי הריחו
הוא גם כל הזמן בעט בכל הסוסים מאחורי אבל היה כלכך חמוד
הוא כלכך הקשיב לי ואפילו לא עשה בעיות בלהיכנס למים
כמו ששאר הסוסים עשו לרוכבים
אז מידי פעם נכנסנו למים והוא היה מושלם.. חוץ מזה שהוא משך כל הזמן תמושכות בסוף איציק [בעל החווה וגם הדריך אותנו עם עוד מדריך] לקח אותי ואת חבר של אבא שלי לעשות גלופ בצד... קקטוס כלכך מ-ה-י-ר כולם הישתגעו..וקיבלתי מלא מחמאות
יאייי היה כיפפ... חוץ מזהה שנתקענו בקבוצה עם שתי נערות שלא יודעות כלום ובגלל זה היה פחות טרוט וקאנטר.. פעם הבאה נלך לשעתיים חח.. [הטיול היה אמור להיות שעה וחצי.. אבל האריכו לנו] מאושרת

S H I L G I

New member
השבוע בחווה..טאם טאם טאם

שני- פרודו היה חביב...הסוס פשוט אחר וזה מדהים..
ופרדי היה ממש חמוד..החזקתי את עצמי שלא לוותר לעצמי כי יש לי נטייה כזאת עליו..והוא פשוט ריחף
חמישי-שיעור על דזי..כבר שכחתי מה זה דזי...אבל היה חביב לגמרי..עם כל הביצ'יות שבסוסה הזאת אין כמו לרכב עליה היא פשוט כ"כ נוחה..חח שישי-מירוץ נגד הזמן כדי להגיע לחווה!!! חח אבל ברגע האחרון הגעתי..יצאנו לטיול אני ריקי תמי וטל והייתי על פרודו והוא היה ממש חמוד [טיול ראשון שלו!] קצת התחרפן באיזשהו שלב אבל אח"כ הוא קלט שזה כלום והיה ממש חמוד.. אח"כ ניקינו את כל האזור של התאים החדשים [בנו 2 חדשים] וניקינו את התאים ומילאנו אותם בריפוד ושמנו מים וחציר והכל..והכנסנו את פאלקור וקוקו..ואח"כ אני וטל התחרפנו
והיה אדיר!!! [גלגל"צ בפול ווליום זה ה-דבר] ויצאנו לטיול על קוקו ואוליבר..חחח בשלב מסוים עשינו קאנטר בפרדס וחטפתי תפוזים לפנים חחחח זה היה הזויייי אבל ממש כיף =) והלכנו להגיד שלום לסבתא שלי חח ועשינו לה קצת טרוט בחצר חח.. קיצור היה יום מעולה...ממש מנוצל היטב מה שנקרא [הגעתי לחווה בבוקר ויצאתי בערב..ועוד הספקתי לעשות מבחן בבוקר ולצאת עם חברים בערב וגם להיות קצת בבית..מי אמר סופרוומן ולא קיבל?] וזהו כרגע פרדי צולע כנראה בגלל הפרסה שלו שצריך לטלף..ושבוע הבא אולי תחרות [תלוי בפרדי ובמזג האויר
] אה ושכחתי לציין שאני סופר שמחה כי פרודו סוף סוף השתנה לטובה וקיבל מקום של כבוד..[הקובן יעיד על כך..וגם זה שהוא בשיעורים..חמודי
] ויעל, אם את קוראת את זה- מתי את באה?

פרדוש

New member
../images/Emo3.gif

חחחח...סיפרת על כל יום שישי המטורף שהיה..כן וואי זה היה חתיכת יום שישי!!! ואי היה כל כך כיף!?. ותודה על העוגה של סבתא שלך..חחח..נראה לי גם הסוסים נהנו לאכול דשא.. ובקשר לטיול בפרדסים זה לא היה קנטר זה היה היתנגשות בחומה בישבילי..............חחחחחחחחחחח וואי זה היה הדבר הכי מטורף שיש!!! איך נהנתי אחחח.. היית היום בחווה? בדקת עם פרדי צולע.<???

למעלה