מעב"ר

היה השיעור הכי מפחיד בשנים האחרונות

!!! זה התחיל עוד לפני השיעור עצמו: הלכתי לאכף את נייטמר (סיוט לילה רציני שבדרך כלל אני מעדיפה לא להתקרב אליו ואני גם לא רוכבת עליו בדרך כלל פשוט אמיגו צולע) וגיליתי שכל הסוסים משתגעים ולא הבנתי למה... הסתכלתי בכל התאים ובהתחלה חשבתי שזה בהתחלה מהרוחות החזקות (לא הייתי אמרוה להיות בחווה בכלל אבל כשהגעתי התחילו רוחות), אבל ראיתי שבתא הראשון הייתה סוסה מיוחמת ששיגעה את כולם! בתא לידה שכן הסוס שאמור להרביע אותה והשתגע וכמעט נפצע! בשני התאים ממול היו עוד שני סוסים לא מסורסים וגם הם השתגעו והייתה אווירה מוזרה בחווה איכפתי את נייטמר , הסתובבתי וגילי שג'ק (סוס לא מסורס) הצליח להשתחרר ולברוח, התגרה בסוס שאמור להרבייע אותה והלך לתא של הסוסה... הזעקתי את כל החווה ובסוף הצלחנו לתפוס אותו... השיעור עצמו היה מוזר ונייטמר התנהג בקיצוניות וכמעט עלה על שתיים הרבה פעמים... עבדנו על ספינים ויש לו את הספינים הכי נוחים בעולם... קצת קדחתי...

fliperit

New member
אה....

אז אני מכירה את נייטמר..היא היה בקורס מדריכים שלי. ואני מכירה את החווה שלך...לא כ"כ קטנה דווקא

פרדוש

New member
וואי זה נשמע חויה נעימה..

גם לי היה איזה סיפור שסוס ברך לי.. או יותר נכון לקביש !!זה היה ממש מפחיד! זה קרא לי עוד פעם שבאתי להוציא את הסוסים מהמרעה והשערתי תשער פתוח וכולם יצאו ובלה בלה בלה... עוד מלא סיפורים מפחידים..חח זה חלק מהחוויה ...החלמה מהירה לאמיגו....חח

חחח חוויה נעימה??

זה היה הכל חוץ מחוויה נעימה...
העיניין הוא שהוא הצליח לפתוח את השער לבד... הסתובבתי ומצאתי אותו מרחרח.. שאלתי את עצמי: הוא אמור להיות משוחרר???? ונבהלתי כי זה הזכיר לי את הפעם הקודמת שסוסה מבוהלת ברחה ולא הספקתי לרוץ לצד והיא פגעה בי.. לא נעים! בהחלט חוויה מעניינת...

fliperit

New member
בחווה שרכבתי בה פעם,

ההזעקה התחילה לפעול באמצע הלילה, וכשהבעליפ בא לראות מה קורה הוא ראה 3 זכרים ונקבה דורשת משוחררים במסדרון של האורווה. זה הסתיים בטוב, אבל התעלומה של איך הם השתחררו עדיין לא נפתרה

פרדוש

New member
חח..וואי זה נשמע לי ממש מוקר..../images/Emo3.gif

קרע לי אותו דבר עם סוסה ענקית!! שכל הסוסים ברכו לי..חח היא פשוט המשיכה ללכת ו.... ב-ו-ם-!-!-! חחח לא נעים...]= כל הדברים האלה חייבים לקראות לכל אחד...אחר כך כיף לצחוק על זה...וזה חלק מהחוויה..בארך..חח

פרדוש

New member
../images/Emo46.gifאיזה דיכעון!

וואי אני לא מאמינה שזה קורא לי ...אתמ ול זאתי לחווה..ומן הסתם בגלל שהגשם הציף את המנז' והיה רוחות ממש ממש ממש חזקות עז לא רכבתי... יותר נכון הייתי אמורה לבדוק עם פרדי צולע..וגאד דאמ יש יום שבת תחרות! וואי איזה מעצבן@@!!!! מחר אני יבוא...ארכב על פרודו..ונראה עם פרדי צולע..

fliperit

New member
מקצה ראשון של וונדי!!!!!

הייתה לנו תחרות פנימית בחווה, והחלטנו שאני אכנס עם וונדי לריינינג (נכנסתי גם לטרייל והורסמנשיפ, אבל זה שטויות..). היא עוד לא מחליפה רגליים כמו שצריך, והיא נלחצת מזה, אז החלטנו שבמקום להחליף אני ארד לטרוט ואעלה על הליד הנכון..והיא עוד לא עשתה רולבקים בחיים. המקצה התחיל מספינים ימינה, שהיו טובים ביותר יחסית אליה. היא עשתה 4 ספינים (שלמים!!!)וכמעט לא זזה עם התחת. קיבלנו עליהם מינוס חצי. אחר כך ספינים שמאלה- כנ"ל, מינוס חצי. אח"כ מעגלים שמאלה, שהיו מעולים וקיבלתי עליהם 0. בהחלפה שברתי מקצב, אז זה 2 פנלטי אח"כ מעגלים ימינה שהיו פחות טובים כי היא משכה לשער, אז קיבלתי מינוס חצי אח"כ עוד החלפה ששברתי מקצב, והיא עלתה על ליד הפוך (כי היא משכה לשער, ולא דחפתי אותה מספיק) אז שברתי שוב ועליתיעל נכונה. סך הכל 5 פנלטי על ההחלפה... עצירה ראשונה הייתה למינוס חצי (כי הרולבק הרס...) עצירה שניה 0, עם חצי פנלטי על הרולבק עצירה שלישית ל-0. סך הכל היה לנו 60.5 עם 7.5 פנלטי..כלומר- האלמנטים עצמם היו ל68, וזה הרבה מעל למצופה! הייתי הכי מרוצה ממנה בעולם! היא הייתה פשוט מקסימה. (אגב....100 נקודות למי שמנחש איזה מסלול עשינו...חח)

שירלי317

New member
שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

בהצלחה בהמשך! ובקרוב גם אנחנו נחזור עם חויות ממקצה ראשון, בתקווה שהכל יסתדר כמו שצריך
שבוע נהדר

fliperit

New member
כמובן שאפשר לשאול..

יש הרבה מקצים בווסטרן. מה שאני התחריתי היה ריינינג, והניקוד הולך ככה: נכנסים למקצה עם 70 נקודות. במקצה יש 7-8 אלמנטים (תלוי איזה מסלול), שעל כל אחד מהם אפשר לקבל ניקוד בין 1.5- ל1.5+ בדילוגים של חצי נקודה. (מינוס 1.5- רע מאוד, מינוס 1 רע, מינוס 0.5 לא טוב, 0- נכון, פלוס 0.5 טוב, פלוס 1 טוב מאוד, פלוס 1.5 מעולה). מעבר לניקוד על האלמנטים יש נקודות עונשין שהן קבועות מראש (למשל: כל רבע מעגל על רגל הפוכה- 1 נקודה, שבירת מקצב-2 נקודות, באק-5 נקודות וכו' וכו' וכו' רשימה ארוכה..). האלמנט מנוקד בנפרד מהנקודות עונשין (למשל, מעגל יכול לקבל ציון פלוס 0.5, אבל בנוסף לקבל נקודת עונשיך על רגל הפוכה) מקצה שמסתיים עם 70 נקודות זה מקצה נעשה בצורה נכונה, אך ללא תוספת מהירות.

fliperit

New member
וזה גם גדול-קטן-גדול...

למרות שלא כתבת את הסדר של המעגלים..

למעלה