מקצה ראשון של וונדי!!!!!
הייתה לנו תחרות פנימית בחווה, והחלטנו שאני אכנס עם וונדי לריינינג (נכנסתי גם לטרייל והורסמנשיפ, אבל זה שטויות..). היא עוד לא מחליפה רגליים כמו שצריך, והיא נלחצת מזה, אז החלטנו שבמקום להחליף אני ארד לטרוט ואעלה על הליד הנכון..והיא עוד לא עשתה רולבקים בחיים. המקצה התחיל מספינים ימינה, שהיו טובים ביותר יחסית אליה. היא עשתה 4 ספינים (שלמים!!!)וכמעט לא זזה עם התחת. קיבלנו עליהם מינוס חצי. אחר כך ספינים שמאלה- כנ"ל, מינוס חצי. אח"כ מעגלים שמאלה, שהיו מעולים וקיבלתי עליהם 0. בהחלפה שברתי מקצב, אז זה 2 פנלטי אח"כ מעגלים ימינה שהיו פחות טובים כי היא משכה לשער, אז קיבלתי מינוס חצי אח"כ עוד החלפה ששברתי מקצב, והיא עלתה על ליד הפוך (כי היא משכה לשער, ולא דחפתי אותה מספיק) אז שברתי שוב ועליתיעל נכונה. סך הכל 5 פנלטי על ההחלפה... עצירה ראשונה הייתה למינוס חצי (כי הרולבק הרס...) עצירה שניה 0, עם חצי פנלטי על הרולבק עצירה שלישית ל-0. סך הכל היה לנו 60.5 עם 7.5 פנלטי..כלומר- האלמנטים עצמם היו ל68, וזה הרבה מעל למצופה! הייתי הכי מרוצה ממנה בעולם! היא הייתה פשוט מקסימה. (אגב....100 נקודות למי שמנחש איזה מסלול עשינו...חח)