../images/Emo13.gif שעור בבית נחמיה!!
אז בבוקר, כשהייתי בבצפר, אמא הייתה בחווה כשהמדריכה שלי באה לקחת את קים, העלו אותה על הקרון (וקיבלתי דיווחים שהיא הייתה ממש חמודה לשם שינוי בעליה על הקרון
) ולקחו אותה לחמישי שישי לחווה של המדריכה שלי בבית נחמיה כדי שאני אוכל גם להרגיל אותה למעבר וגם כדי שיהיה לי מגרש נורמלי בגודל סטנדרטי להתכונן לתחרות, בניגוד למגרש הקטן יחסית שיש לי בביל''ו. בכל אופן, הגעתי אחר הצהריים, היה לי שעור ב6, כשזו פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני רוכבת בחושך (כמובן שיש פרוז'קטרים במגרש, אבל הוא במרחק 10 דקות רכיבה מהאורווה, עם תאורה סבירה בדרך) בכל אופן, גם פעם ראשונה מזה זמן רב שאני רוכבת על
קים בחושך. בדרך היא צהלה כל רגע, והחליטה להוכיח לי עד כמה היא דרסז'ניקית, פסאז' ולגילד כל רגע מרצונה החופשי
. השעור היה בסדר, בהתחלה ובדרך למגרש הייתי עם גרמניות ליתר ביטחון. היא הוציאה מלא מרץ בהתחלה וגם התלהבה לגמרי, הייתה מאושרת בטרוף, והיה לי כיף לרכב עליה ככה.
לקראת סוף השעור, עשינו את שני המבחנים, והיה יותר טוב ממה שציפיתי. בעיקר אני הייתי נוקשה ולחוצה, אבל ברגע שהשתחררתי היא השתחררה ונרגעה. עבדנו קצת על המעברים לקנטר שהיו בהתחלה ממש מזעזעים והיא עדיין נורא רצה לקנטר. עבדנו על עצירות. ובסופו של דבר יצאתי מרוצה (אגב, אחרי 10 דקות מהשעור הורדתי את הגרמניות והיא הייתה בסדר גמור
). חזרתי בחזרה לאורווה, בדרך הרגשתי עליה שהיא זוכרת את המקום, הלכה הבייתה כאילו כלום. וכנראה, שבסביבות פסח נעבור חזרה לשם. אני מקווה. אז הבאתי את כל הציוד שלי כמעט לחווה שם, הארון הסגלגל שלי כמעט ריק
קניתי סרט אדום לקשור לה בזנב כי המופרעת עלולה לבעוט
ואני גם שמה לה סרט סגול בצה נראה לי.. נראה אם זה יצליח לי מחר... ומחר. שעור לפני התחרות. ואחריו ניקיון יסודי של כל הציוד בלי קשר, כי הכל מטונף.. ונקווה לטוב
אם מישהו יכול להעלות לפה את הסדר כניסה כי אני לא מצליחה לפתוח את זה במייל אני אודה לכם מאוד. תודה. ובהצלחה לכל מי שיוצא. תצפו לתמונות רבות ומרובות וחוויות בהמוניהן
ולחשוב מאיפה התחלנו... כשאוטוטו יש לנו שנה :] ועברנו כל כך הרבה בדרך כדי להגיע לנקודה הזו ומעבר לה.