מעב"ר

ram ram

New member
כן וגם הצד של העצירות

והרולבקים... הכל הפוך.... 6 יותר טוב..!

fliperit

New member
הוא קל...

בעיני 3 הכי מגניב...למרות שהוא ארוך נורא, ועד שמגיעים לספינים נדמה שכבר נגמר המקצה...

ram ram

New member
חחח... קל לזכור אותו והוא גם

קל לסוסה.... [ג'ונה..
] 3 הוא קצת מסובך... 10,5,6 הם המועדפים עלי..

ram ram

New member
יש 10 או 11 מסלולים קבועים

שנהוגים בכל העולם [נראה לי ככה...] ושבועיים לפני כל תחרות מודיעים לכל מקצה איזה מסלול הוא קיבל... וככה המתחרים יכולים להחליט אם "שווה" להם בכלל להיכנס למסלול הזה, אם הם צריכים לעבוד על משו במגרש הביתי או רק להתאמן כדי לזכור אותו... מקווה שהסברתי טוב.... רם רם.

fliperit

New member
יש 10 מסלולים

ועוד אחד לנוער, שנקבעו על ידי התאחדות הריינינג הבינלאומית (nrha). לפני כל חרות מודיעים איזה מסלול יש לכל מקצה. ההבדל בין המקצים הוא בסדר של האלמנטים, ולפעמים גם במספר העצירות.

שירלי317

New member
יום כיפי ../images/Emo13.gif

בבוקר, הגעתי לבצפר וראיץי, הפלא ופלא- המורה למתמטיקה חולה אז שעתיים חופשיות. צלצלתי לאמא החמודה שלי, שעשתה פרסה ולקחה אותי לחווה. לקח לי רבע שעה עד שקים המופרעת נרגעה והצלחתי לתפוס אותה במגרש, היא הריצה את שתי הסוסות האחרות וממש קפצה מעל הנחל הקטן שיש לנו בצד של המגרש (שהוא די רחב האמת.. ודפקה גאלופים וסלייד סטופים, פירואטים, פסאז'.. ומה לא. דרסז'ניקית מלידה
בכל אופן, עשיתי לה לונג' קצר, חזרתי לבצפר שעור אומנות- סדנא.. (לצייר כיףכיף)
אחרי בצפר ירדתי בחווה, רכבתי וניסיתי לעשות את המבחנים כדי להתכונן לתחרות.. וחוץ מהמעברים לקנטר היא הייתה ממש חמודה. והיא ממש התרככה בזמן האחרון בפה, או שאני בידיים.. או שתינו
עכשיו רק ההתאחדות מעצבנים אותי עם כל האישורים האלה.. שלחתי להם כל מה שרק אפשר בפקס והם עדיין לא מרוצים
ו.... קרון?!? מישהו? פאק, אם מישהו יוצא מאזור בילו לתחרות דרסז' הקרובה ויש לו מקום בקרון או רוצה להצטרף לקרון שייצור איתי קשר בהקדם!!! בבקשה! שבוע טוב.

שיעור מדהים..!!

הייתי על ז'יטן..! המדהימה!!!!!! עשינו פינות, ועבדנו על כיפופים.. וולהקטין מעגל ע"י רגלים/ ידיים וכו'......... קיצר- שיעור מדהים, פנטסטי...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

horses my life

New member
שיעור נחמד

היה לי ביום שני שעור רכבתי על לנון הלא נוח... הוא לא נוח בטרוט ישיבה בכללללל.... ודווקא איתו נדפקתי.... עשינו מעגלים משעממים...ניסיתי לעשות קנטר אבל הסוס הזה קשה והצלחתי לעשות סיבוב קנטר... ועשינו כל מני מתיחות על הסוס ורכבנו בלי ארכובות איך שלא כותבים את זה.. בקיצור לא היה משהו השעוררר...

shirli0811

New member
(:) שיעור טוב..(:)

עבודת קרקע, בנצי הלך יפה, הוא היה מעוגל קבוע והגיב טוב לכל מה שביקשתי ממנו.. בעיה יחידה- פינות בקנטר ימין, אבל נתקן את זה לאט לאט ;]] ממ, היה קטע מצחיק שמשהו הציק לו באף והוא התחיל להוזיז תראש כמו מטומטם..! =D חמוד כולו נלחץ ואני צוחקת עליו.....=P די שמחה מהשיעור.. סופסוף גם בנצי, ויותר מזה גם אני למדנו לעבוד.. התחלתי לקחת הרבה יותר ברצינות כל שיעור ורואים תוצאות ((:)

favory

New member
שיעור סטלןן!

התחלנו במעגלים עם כיפופים חיצוניים ופנימיים ( כמובן בהגזמה) והקטנת , הגדלת המעגל. חומר של אוטיסטים. אח"כ לגילדים משום מה עשינו רק את ימין, הלך טוב. ז'יטן כמו תמיד הייתה מלכה
היה כיףף =]

gili600

New member
שיעור מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הייתי על דוזי!!!!!!!!
התחלנו חימום קצת טרוט נעם עשתה גם קנטר (חגית לא רצתה שאני אעשה קנטר בחימום) אחר כך עבדנו קצת על טרוט ישיבה והיא אמרה לי לנסות להעביר אותו לקנטר.. עשיתי נסיון ראשון והצלחתי מיד (
) עוד נסיון על צד ימין ושוב הצלחתי מיד.. הבעיה היא שכשחגית אמרה לי לנסות קנטר היא עשתה לי כזה אל תצפי ליותר מדי גם אם רק תכיני אותו זה טוב.. ולכל מי שעמד לידה (חצי מהחווה בערך כדי לראות את האדיוט הקטן שלי
בשיעור שמנסים להעביר אותו לקנטר) שאין סיכוי שאני מצליחה
וכמובן שאיך שניסיתי היא לא ציפתה ליותר מדי ולא הסתכלה וכשהיא ראתה שאני בקנטר ומורה אחרת אמרה שזה היה מעבר יפה היא אמרה לי "כל הכבוד, זה היה מעבר יפה" פפף..
סה"כ היה שיעור מעולה.. חוץ מזה שהמורה שלי לא מאמינה בי וכשהצלחתי היא אפילו לא הסתכלה

שירלי317

New member
../images/Emo13.gif שעור בבית נחמיה!!

אז בבוקר, כשהייתי בבצפר, אמא הייתה בחווה כשהמדריכה שלי באה לקחת את קים, העלו אותה על הקרון (וקיבלתי דיווחים שהיא הייתה ממש חמודה לשם שינוי בעליה על הקרון
) ולקחו אותה לחמישי שישי לחווה של המדריכה שלי בבית נחמיה כדי שאני אוכל גם להרגיל אותה למעבר וגם כדי שיהיה לי מגרש נורמלי בגודל סטנדרטי להתכונן לתחרות, בניגוד למגרש הקטן יחסית שיש לי בביל''ו. בכל אופן, הגעתי אחר הצהריים, היה לי שעור ב6, כשזו פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני רוכבת בחושך (כמובן שיש פרוז'קטרים במגרש, אבל הוא במרחק 10 דקות רכיבה מהאורווה, עם תאורה סבירה בדרך) בכל אופן, גם פעם ראשונה מזה זמן רב שאני רוכבת על קים בחושך. בדרך היא צהלה כל רגע, והחליטה להוכיח לי עד כמה היא דרסז'ניקית, פסאז' ולגילד כל רגע מרצונה החופשי
. השעור היה בסדר, בהתחלה ובדרך למגרש הייתי עם גרמניות ליתר ביטחון. היא הוציאה מלא מרץ בהתחלה וגם התלהבה לגמרי, הייתה מאושרת בטרוף, והיה לי כיף לרכב עליה ככה.
לקראת סוף השעור, עשינו את שני המבחנים, והיה יותר טוב ממה שציפיתי. בעיקר אני הייתי נוקשה ולחוצה, אבל ברגע שהשתחררתי היא השתחררה ונרגעה. עבדנו קצת על המעברים לקנטר שהיו בהתחלה ממש מזעזעים והיא עדיין נורא רצה לקנטר. עבדנו על עצירות. ובסופו של דבר יצאתי מרוצה (אגב, אחרי 10 דקות מהשעור הורדתי את הגרמניות והיא הייתה בסדר גמור
). חזרתי בחזרה לאורווה, בדרך הרגשתי עליה שהיא זוכרת את המקום, הלכה הבייתה כאילו כלום. וכנראה, שבסביבות פסח נעבור חזרה לשם. אני מקווה. אז הבאתי את כל הציוד שלי כמעט לחווה שם, הארון הסגלגל שלי כמעט ריק
קניתי סרט אדום לקשור לה בזנב כי המופרעת עלולה לבעוט
ואני גם שמה לה סרט סגול בצה נראה לי.. נראה אם זה יצליח לי מחר... ומחר. שעור לפני התחרות. ואחריו ניקיון יסודי של כל הציוד בלי קשר, כי הכל מטונף.. ונקווה לטוב
אם מישהו יכול להעלות לפה את הסדר כניסה כי אני לא מצליחה לפתוח את זה במייל אני אודה לכם מאוד. תודה. ובהצלחה לכל מי שיוצא. תצפו לתמונות רבות ומרובות וחוויות בהמוניהן
ולחשוב מאיפה התחלנו... כשאוטוטו יש לנו שנה :] ועברנו כל כך הרבה בדרך כדי להגיע לנקודה הזו ומעבר לה.

gili600

New member
מה עם זה שהעברתי את חמוריקו לקנטר

בנסיון הראשון???

למעלה