מעב"ר

זיילי שלמותתת

כל כך נהנתי.. וגם היה לי כל כך קשה עבדתי בעיקר על מלא מלא מלא מעברים.. מעמידה לטרוט מעמידה לקנטר מהליכה לקטנר והליכה לטרור ארוך.. היה קשה.. ממש.. אבל גם ממש ממש טוב ~ואני מאוהבת~ זיילנד פשוט שלמות.

badboy1995

New member
היה שיעור אבל לא שיעור רגיל

היה שיעור טיול בגלל שהמנג' היה מוצף ולפי דעתי קצת חבל שאחרי הרבה זמן יוצאים לטיול במקום לחזור לשגרה..

horses my life

New member
שעור כזה טוב:)

היה ממש כיף סוף סוף עבדתי רציני הייתי על מונטנה בכלל בהתחלה לא אהבתי אותה היא היתה עושה לי בעיות אבל עכשיו למדתי להסתדר איתה והיא סוסה פשוט כיפית ומדהימה.. נמממ עשינו מעגלי קנטר והיא היחידה שיכולה לעשות את זה במעגל די קטן ממש נהנתייי:))))))) שבת קודש

alon oak

New member
חחח-אני כל פעם מתלהב בשבילך מחדש

שיש לך סוס כזה מאניב.... (אהמ מבריזנית אהמ....חחח) היה משעמם טילים היום-אגב....

חחח כפרעליך[../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif]../images/Emo24.gif

הוא פשוט מלך וזה עושה לי חזק לדרסז' בחיים הוא לא דחף מאחורה כמו בשיעור הזה! ובחיים לא רכבתי עם ארכובות כל כך ארוכות
הברזתי כי אבא שלי עבד, סורי. אני מקווה שצילמת לפחות

segev 007

New member
שיעור כיף../images/Emo98.gif

אז ככה היה שיעור ממש ממש טוב עם זוהר כמו שבוע שעבר הייתי אמור לירכב על יונסטן בסוף לא רכבתי עליו רכבתי על לונה היה כיף עד שקפצנו בהתחלה היא קפצה אחלה אחרי איזה שתי סירובים מעצבנים עוד פעם הייתה בסדר אבל אז שינינו צד אז היא סירבה עוד פעם אבל אחרי זה זהו זה הפסיק קפצה יפה לאמרות שהיא קופצת קצת כמו חמור אבל לא נוראה
בכל זאת הייתה ממש חמודה!!! קיצר הי ממש טוב

gili600

New member
שני שיעורים וחצי

דרסז'-שיעור גרוע.. אני לא אפרט. קפיצות-שיעור טוב.. לא קפצנו גבוה ואלפרד וגוך כל הזמן פרצו בגלופ אבל היה כיף
וחצי(
)-
סניוריטה התחרפנה לתלמיד של נעמה אז עליתי עליה קצת.. סוסה מטומטמת

MAYA 4827

New member
3 שיעורים=]

שיעור קפיצות בשני- כיף!! קו של אין אן אוט- אוקסר- אינ אן אוט: לא גבוה אבל היו מלא תרגילים של פניות קשות בקנטר.. ההיה שיעור טוב על מנש המתוק שעד שהתחלנו לקפוץ הוא בקבק בלי הפסקה, אבל בשנייה שהתחלנו לקפוץ הוא נרגע לגמרי... והרגשתי שהיישיבת קפיצות שלי השתפרה=] אה והייתה עוגה טעימה (שלי)
דרסאג' ברביעי- לא משו.. בהתחלה הייתי אמורה לרכב על וונדיז החתיך (
) אבל בסוף עליתי על ליבי (חדשה וחמודה) התחלתי להתחמם אבל אחרי 5 דקות הייתי צכה להחליף סוס לאספסת המטורפת הקטנה... לא רציתי ממש כי רציתי דווקא שיעור רגוע יותר וחוץ מזה ממש קשה לי איתה.. בסוף עליתי עלייה והיא כל שנייה התחילה גלופים ובקים וממש הישתגעה אז חוץ מלהישאר עליה בלי ליפול לא עשיתי יותר מידי למרות שבסוף היא ממש נרגעה והייתה טובה אבל פשוט לא היה לי כוח יותר!! שיעור קפיצות בשישי- התחיל חושך והייתי על ואן גוך שכל בערך 5 שניות הרים על שתיים וקיפץ, אבל הוא קופץ ממש טוב חח לא צריך להוסיף צעד לפני קפיצות וכאלה... אז חוץ מכמה גלופים כשניגשתי לקפיצות הוא היה ממש חמודי!! בהתחלה היינו 2 אבל אז נשארתי עוד חצי שעה לבד=] סורי שממש ממש חפרתי!!

gili600

New member
ומי עזר לך להכין את העוגה הטעימה?

ומי שמר שלא תאכלי את כולה לפניי שאפילו נכניס אותה לתנור?? אני!!!

נעם212

New member
שני שיעורים ../images/Emo3.gif

חמישי:דרס'ז לא הייה משהו... שישי: קפיצות הייה ממש כיף קפצתי עם בויו, לא ידעתי שהוא יודע לקפוץ... והוא קופץ ממש ממש טוב לעומת לונה קפצה כמו חמור ישן

למעלה