מעב"ר

gili600

New member
הוא לא שרשר ספציפית אליי נכון..

אבל שהוא אומר לה להושיב את כל הקטנטנים מהחווה שכותבים פה ולהסביר להם מה מותר ומה אסור את לא חושבת שזו תקיפה קצת מעליבה? כמו שאנחנו צריכים לחשוב על מה שאנחנו כותבים לפניי שאנחנו שולחים גם הוא ואני ממש לא רוצה להיכנס על זה לריב אז תדעו שזה לא מעצבים מיותרים או משו

ווינגז

New member
../images/Emo45.gif

לאחרונה הגיעו לפורום לא מעט אנשים חדשים, אז יש צורך לחדד את הבעייתיות בפורום. זכרו שאין לנו אפשרות לדעת מי קורא פה חוץ מהחברים הרשומים, ורוב הסיכויים שקוראים פה גם אנשים שלאו-דווקא הייתם רוצים שידעו דברים שאתם כותבים. הפורום הוא מקום פתוח לכולם, גם אם לא כותבים פה - חשבו טוב לפני שליחת כל הודעה.

gili600

New member
וד"א

"צ'יקיטיטס"? אם אני לא טועה שיר היא הכי קטנה ממי שכותב מהחווה שלנו בפורום (שום דבר רע נגדך שיר סתם תיקון) אני לא יודעת על מישהו יותר קטן אז בבקשה..

חח גם אותי זה עיצבן שהוא כתב צ'יקיט

*צ'יקיטיטוס למרות שאני לא מהחווה שלכם.. הוא יכל לכתוב את זה קצת יותר מנומס..

יופי אז כולכם מסכנים ונעלבים.

עכשיו אתם מוכנים ללכת לחווה ולשאול אנשים אחרים שכותבים פה מה כדאי ומה לא כדאי לפרסם
פפףףף צ'יקיטיטס...

2eye

New member
../images/Emo201.gif מכיר את ההרגשה, לא עד הסוף

אבל יכול להזדהות

שיעור לא משהו...

אחרי שבועיים שלא רכבתי חיכי לשיעור הזה כל כך וכמובן שהוא היה די מעפן... התחלנו תרגיל חדש של לעבור מעל קוולטים בקנטר מהעגל קטן ואמיגו ואני כל הזמן פיספסנו אותם...:(( אני חייבת להתחיל להפנים את התרגילים האלה כי בקרוב תחרויות ואני ממש רחוקה מלהצליח...אז כנראה אני התחיל לרכב עוד פעם בשבוע ונראה מה יהיה...

segev 007

New member
שיעור כזה טובבב!!!!!

איזה שיעור מעולה היה כל כך כיף אז ככה: חשבתי שאני כבר רוכב לבד כי אני היחידי שהייתי אבל אז שיר יצתרפה לשיעור זהור גם ואז מיה באה וגם יצתרפה היה כל כך כיף הייתי על ואן גוך שהיה כל כך מושלם כזה סוס טוב קפץ מושלם והכל עשה טוב כזה חמוד
בקפיצה הראשונה לא הלך משהו הוא פרץ לי קצת אבל אחרי זה הרגעתי אותו והוא היה מושלם שוב אז בקפיצה הראשונה לא היה משהו אבל אחרי זה התחיל להיות ממש טוב קפץ מושלם חוץ מהקפיצה השלישית שקצת פישלתי באה אבל חוץ מימנה היה ממש טוב גם באוקסר וגם בדבל ( עם אני טוע תקנו אותי ).........

segev 007

New member
האא גילי לא טעיתי את טועה

חוץ מי זה גילי לא יתכוונתי לאיקס אני באמת יתכוונתי לדאבל כאילו קפיצה כמה צעדים ואז קפיצה אני מניך שאת כבר יודעת אבל שהיה...XD

שירלי317

New member
../images/Emo13.gifסופסוף!

אחרי שבוע וחצי שהייתי שפוכה לגמרי ומרותקת לספה בסלון, ראיתי את קים ואפילו רכבתי! בגלל שהילדה כשרונית, יש לה חתך באוזן, אבל לא נוראי, וכבר בקושי כואב לה, אבל היא היסטרית, אז העיפה את הראשית בית כשניסיתי לשים לה, ישר לבוץ. לקחתי את הראשייה השניה שלי, החדשה היפה, הסתדרנו. ושמתי לה ראשיית רכיבה של הווסטרן, בלי חוטמית, בלי גרונית ובלי מצחית, שיהיה יותר קל לשים למופרעת הקטנה בלי שהיא תתחרפן. הצטרפתי במנז' לשעור של ילדה על אחת הסוסות, בלי להפריע וכאלה. הילדה מהר מאוד נפלה וקצת חטפה שוק, אז הם פרשו. וקים השתוללה, רצתה ללכת אחרי הפלומינו החמודה. אז כמעט נכנסנו באמא שלי ומשם חתכנו במזל לסלעים, ומשם לעץ ומשם כמעט כמעט לרצפה. אבל הצלחתי לעצור אותה, ירדתי ושמתי גרמניות שאמא שלי הביאה כי ידעתי שיהיו בעיות. אחרי זה היה הרבה יותר טוב. נרגענו, עבדנו, חייכנו. עשה לי טוב לרכב. עשה לי מאוד טוב.

למעלה