מעב"ר

MAYA 4827

New member
נראה לי שאני ראשונה=]

קפיצות בשני- הייתה לי קצת הרגשה כאילו חזרתי אחורה בזמן לשיעורי קפיצות הריאשונים... אוףף מתי שוב יחזור להיות טוב? דרסאג' ברביעי- הייתי על וונדיז (
) והיה קשה כי עלתי בלי שוט... טוב למדתי לפעם הבאה. וגם הוא נכנס לאובר בנד כל הזמן ואז כשאני מנסה להוציא אותו הוא מפסיק לגמרי.. טוב אם הרבה עבוד אני בסוף יצליח
אבל היה כיףף!! דרסאג' בשישי- הייתי על מנשה (כן בדרסאג') שממש ממש הפתיע אותי לטובה!! הוא ממש התרכך והיה ממש טוב...

gili600

New member
שני שיעורי דרסז'

|הדגש שיעור מספר 1 (עם חגית)- הייתי על השמן שלי
היה שיעור ממש ממש טוב וגם הייתה שיחת מוטיבציה נחמדה ואני לא כותבת יותר כי כבר שלוש פעמים כתבתי מגילה וזה לא שלח לי
|הדגש שיעור מספר 2 (עם זהר)- שיעור נחמד.. עוד פעם הייתי על השמן אבל זהר מלמד הכי שונה שאפשר מחגית!!!! חגית אומרת לנו להיות עם מושכות ארוכות ובקצב אקטיבי וזהר אמר לי להיות בקצב הכי איטי בעולם וכל הזמן למשוך לסוס בפה שאני רוצה לעצור!! אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה.. כנראה שמה שחגית מלמדת נשאר חקוק במוח
הדבר היחידי שעצבן אותי בשיעור של זהר זה הקצב.. וכל פעם שהסוס אפילו התקרב לקצב נורמלי הוא אמר לי להאט אותו
טוב אני מניחה שכל מורה והשיטות שלו

Blue Eyessss

New member
צ צ צ צ...../images/Emo47.gif

זה הבעיה בזה שלומדים אצל שני מדריכים שונים אבל לוקחים מכל אחד מה שהכי טוב

gili600

New member
המדריך השני אמור ללמד אותי קפיצות

זה היה חד פעמי כי היו יותר מדי אנשים איפה שהיו את הקורות

fliperit

New member
סוףסוף הייתה רכיבה!!!!

התחלתי עם וונדי מאיזה חצי שעה של עבודת קרקע, והיא הייתה מקסימה. העמדתי אותה במגרש, ואמרתי לה "וואוו". התחרלתי ממנה כמה צעדים, והתחלתי ללכת מסביבה. הסוסה לא זזה מטר. אח"כ עשיתי קליקים, והיא לא באה...משכתי אותה אלי כמה פעמים, ואז היא נהייתה ממש חמודה, לךמרות שיש עוד עבודה בעניין הזה. סיימתי בזה שלימדתי אותה ללכת צמוד לכתף ימין שלי, כאני לא מחזיקה אותה בחבל, והיא קלטה ממש מהר. אני מקווה שעם עוד קצת תירגול אני אוכל להשאיר אותה עומדת בכניסה לחדר ציוד בזמן שאני אסדר את הציוד, והיא לא תזוז. אח"כ רציתי לעלות, והבסעלים של החווה אמר שכדאי שאני אריץ אותה, כי היא לא רכבה 3 שבועות. אני החלטתי שבגלל שהיא עבדה כ"כ יפה בעבודת קרקע, היא בטח לא תקפוץ...ווול, טעיתי. הסוסה דפקה שורה של באקים, שלא ברור לי איך לא עפתי. אז עצרתי אותה, וירדתי להריץ אותה... כשעיליתי שוב, אז בדיוק המאמנת החדשה שלי גם נכנסה למגרש לרכב על איזה סוסה, והיא עבדה איתי- פעם ראשונה. היא מאוד ונה מהמאמנים הקודמים שלי, אבל היא טובה, ונראה לי יש לי המון המון מה ללמוד ממנה. מה שבטוח- היא מקצועית מאוד, וונדי עבדה נפלא.

שירלי317

New member
אתמול

היה נפלא, שעור בחוץ, טיול. הדס, עוד תלמידה שלה ואני כמובן. לפני הטיול עשיתי לקים לונג' באמצע שדה מרחק 5 דקות הליכה מהאורווה כי המנז' מוצף, והיא קיפצצה מעל השיחים והתלהבה לגמרי! בטיול קפצנו מעל ולתוך שלוליות, עשינו קנטרים נפלאים ומשחררים והיה פשוט- נפלא! הייתי אמורה ללכת לחווה היום, אבל אחותי חולה ולי יש 4 עבודות להכין למחר ועוד בוחן בהסטוריה. אז נדפקתי
לילה טוב.

היה שיעור מעולה!!!!

סוף סוף הרגשתי שאמיגו מכבד את הרגליים והידיים שלי.... הוא עלה על קנטר מושלם (חוץ מפספוס פעם אחת) והצלחנו את כל התרגילים שלא הצלחנו בפעם שעברה! ממש הרגשתי שאני משתפרת! היה ממש כיף אולי בהזדמנות אני אפרט אבל אין לי זמן עכשיו...

shirli0811

New member
את רוכבת בבאר טוביה, באיזה ביצפר את

לומדת...?! :||| יש מצב אנחנו באותו ביצפר, באר טוביה..? :\\\\\\\

shirli0811

New member
אני רוכבת בצח, אבל כאילו באיזה בית

ספר את לומדת..!? כאילו בבאר טוביה, בקריה משהו כזה...!? :|||||

כי זייל שלמות..

היה פשוט אימון טובב אפילו יותר מאתמול.. באמת.. הוא נתן את כולו והיה מושלם.. מחכה לרביעי ושישי ושבת וראשון קטן שלי

מיפ חחחחחחחח

המממ בשיעור עם אזארו..רכבתי עם גרמניות כדי לקבל קצת רספקט ליד..שיהיה יותר חד וטעון...ורק יחכה לבקשה הבאה ולא 'ילך לישון' חחחח שאני לא אצטרך להתחנן ולהפעיל את כל הכח שלי כדי להאט/לעצור, אלא שהבקשה הכי קטנה מצידי תביא לתגובה המירבית מצידו.. עבדנו מעט על הישיבה שלי, שתהיה יותר נינוחה ופחות סטיף (כמו שמורקה קורא לזה חחח)..שהאגן פחות ידחוף ופשוט יתן לתנועה ולסוס להיות שם..לשחרר את היד ולתת את האופציה והלגיטימציה לזוז קדימה אבל לא לרוץ..שינויי קצב וכו'..היה נחמד.. ובסה"כ היה סביר...זה דרש ממני לדחוף יותר מבד"כ..מה שבסוף הלך לא רע בכלל..=] בקפיצות היה סבבה בסוף חחח כשקלטתי את הקטע=] שלמותתת
וסוף סוף יש לנו תמונות חדשות=]] תודה לסתיוי=)) ואח"כ רכבתי על סזי ומורקה הציע לנו לקפוץ טיפה..=] והיה טוב דווקא=] איזה כיף=)) חוץ מזה שאני אוהבת את מאיושקההה=]]

למעלה