מעב"ר

SILVER LADY

New member
דיייייי חחחחח../images/Emo6.gif

"לי אין בעיות..נראלי שלמישו אחר יש"

עוד שיעור מוצלח במיוחד!!!!

אני ממש נהנת השבוע מהשיעורים שיש לי... ממזמן לא היו לי כאלה טובים:) עבדנו על כיפופים, פניות וחיבורים ואמיגו היה ממש מלאך... אחר כך עבדנו על במה, ר', סיידפס ולעבור קוולטים במאגל קטן בקנטר (כל זה בטרייל כלאס)... אמיגו עשה הכל מושלם (טוב כמעט הכל) והדבר היחידי שהוא לא יכול לעשות זה לעמוד שניה בשקט..חחח מרגישה המון השתפרות וזה בא לי בדיוק בזמן..

Ontario R Z Y H

New member
איזה מושלם

אנחנו עומדים על 10 דקות הליכה, אח"כ 10 דקות טרוט, אח"כ 5 דקות מנוחה (בטענה שהסוס מתנשף, למרות שמי שיוצא מת מהרכיבות האלה, זאת אני
) אח"כ 5-7 דקות טרוט, ואז איזה 5 דקות מהקנטר הכל כך-פאקינג-חלומי של השמן שלי
היום במנז' קפיצות לא היו מכשולים, והחליקו אותו בבוקר, והוא היה ממש טוב (יחסית) אז רכבתי שם, והיה פשוט מ-ו-ש-ל-ם איזה מלך הוא

LordHorse

New member
הוכחה לכך,

שאני דבוקה לתחת של יסעור כבר חודש+ (וזה כיף,סוג של חצי פנסיון
) אני חולה עליו,למרות שהיום הוא היה עצלן ועקשן מתמיד. היה כל כךךךךך כיף! השיעור התחיל מוקדם יותר,ולרכב סופסוף באור היה כזה שולט. עברנו למגרש השלישי,והוא כל הזמן התעקש ללכת לראשון,ואז הוא בקושי הזיז את עצמו,אבל אחרי שהוא השתין היה יותר טוב. הבעיה איתו שאני כל הזמן מתעייפת בקנטר שלו,ואז הוא מבין ועובר לטרוט,אבל היום היה קנטר ארוך,וכיפי,עם קצת שוטים מאחורה,עד שהוא באמת זז. טרוט ישיבה טוב (מההתחלה,זתומרת,יאי.),ישיבת קפיצות טובה,וכמה החלטות נבונות מצידי,פרפקט. חמישי קופצים חמישי קופצים! ואחרי שנפלתי הבטחתי לעצמי שעד שאני לא אהיה בטוחה בישיבת קפיצות שלי אני לא אקפוץ,ועכשיו כבר אין לי סבלנות.

למעלה