מעב"ר

segev 007

New member
יואוו היה כזה טובבבב

אוו קיי אז ככה הייתי על מנשה המלך שהיה כזה טוב גם שבוע שעבר אבל השבוע הוא היה ממש טוב ולא ניסה לרוץ כל רגע ולא ביקבק היה שיעור מעולה כל מיכשול הלך לי מצוין וחיים פירגן רק חבל שבמסלול האחרון מנשה כזה נעצר או לא יודע הוא נתן כזה ברקס ואז קפץ אבל בכל מיקרה הוא היה מצוין אחד השיעורים הטובים ביותר שהיו לי

היה לי ת'שיעור הכי טוב שאפשר :)

היה לי שיעור מושלם ! באמת, הלך לי כ"כ טוב, עבדנו מלא על מעברים ועוד מעברים ועוד מעברים ועל מתג. וחוצמיזה שהיה לי שיעור טוב אתמול מאוד מאוד נהנתי שזה הכי חשוב..

gili600

New member
פשוט טוב! ../images/Emo13.gif

מה שמראה לא לשפוט סוס רק לפי סיפורים או רכיבות של אחרים.. צ'יריפחה היה ת-ו-ת-ח!!

gili600

New member
לא יודע לעבוד, לא זז, גרוע וכל מני כאלה..

את מכירה אותו?

MAYA 4827

New member
יוליה מלכהה!!

ואחרי תקופה ממש רעה, הולך הרבה יותר טוב=] והעניין השני מתקדם ממששש... אני כלכך שמחהההה!!

שפוצי

New member
זה רק מזכיר לי שלא רכבתי כבר חודש וחצי :(

(רגל שבורה)... ולהפסיד רכיבות זה הדבר המבאס ביותר שבדבר..

שווה ביותר!!!

ההתחלה עם לולה תמיד גרועה, אני צריכה לסגל את עצמי אליה... היא עדינה כזאת. עשינו חימום עצמאי והיינו ארבעה אנשים במנז' לא ממש גדול.. וכולם חתכו אותי ונכנסו לי באמצע ושני סוסים עברו משני הצדדים שלי בקנטר ולולה כמובן נלחצה מזה מאוד מאוד... לא משנה כמה שהייתי רגועה ונתתי לה בטחון, תסכימו איתי שזה דיי מפחיד בשביל סוסה רגישה כשהזכר הכי בועטומנייאקונושך והכי ערס בחווה, והסוסה הכי פקצה ומורידהאוזנייםלכלהעולםואישתו עוברים סנטימטר ממך בקנטר משני הצדדים בו זמנית... אבל אז כשהתאמנו על המבחן דרסז היה מעולה!!!!
כשנמצאים לבד במגרש היא הרבה יותר רגועה חח.. היא הלכה על המתג גם בטרוט (וויפידו!) וגם בקנטר (!!!!!!!!!!! בשבוע שעבר זו הייתה פעם ראשונה שהצלחתי לכנס סוס בקנטר!!!!!!!!) ואני כל כך מאושרת!!!!
היה כל כף כיף!!!!!! באופן כללי היה נהדר, כי באתי מאוד מוקדם וסיפרתי סוס אחד (מזלי שרק התחלתי, כי אני נורא עקומה ><), ורחצתי אותם עם סבון, ושמתי שמן פרסות וזה... והרגשתי נורא טוב עם זה שאני עולה בדרגה של לעזור בחווה
(בפעמים הקודמות זה היה בעיקר לאכף ולשטוף בלי סבון...) אז בקיצור היה ממש ממש ממש ממש כיף!!
סוף שבוע נעים לכולם

ועוד שני דברים...

סליחה שבטעות כתבתי את זה כתגובה לתגובה :/ אני רגילה לזה מפורום אחר (לא תפוז) ודבר שני החלמה מהירה אני מקווה שתחזרי להיות בכושר מהר

דפקתי 3 התרסקויות../images/Emo122.gif

חוסר ביטחון של הסוסה+אני לא יודעת איך לעזור לה=התרסקויות כואבות..
פעם אחת חשבתי שהיא תקפוץ את האוקסר מרחוק כי מקרוב היא הייתה נכנסת בו על בטוח..אז קמתי ליתר ביטחון והיא התפרקה ממש והכניסה צעד ואז ניסתה איכשהו לקפוץ וכל המכשול נפל חחח ואז איכשהו נתלתי לה על הצוואר בצורה כואבת (לה) חחח אז הרגעתי אותה והחלקתי את עצמי ממנה חחח ואז ניסיתי פשוט לא להדרס חחחח... פעם שניה היא כבר פחדה לקפוץ את האוקסר אז היא עצרה לי..אבל בגלל שפחדתי שיקרה שוב כמו קודם רק שהפעם היא כן תקפוץ מרחוק קמתי שוב, אז עפתי על המכשול כזה עם הגב והיא גררה אותי טיפה על הקורה ואז נעמדתי חחח זה היה מצחיק... ואז הצלחתי לגרום לה לקפוץ את האוקסר ובאנו לאפרייט אחר והיא נלחצה אז עשיתי מעגל ואז נכנסתי והיא שוב נלחצה ואז סירבה..אז נכנסתי שוב אבל היא ממש רצה לי (כמו לאוקסר) וסירבה ואז עשיתי סלטה כזאת חח ונחתתי על המכשול וגם היא פגעה בו..ואז היא נלחצה אז עזבתי את המושכות והיא ברחה כזה ודרכה על המושכות וקרעה אותן
ואז עצרנו אותה והחלפתי לה מושכות ועליתי ובאתי לקפוץ אפרייט קטנטן רק בשביל להחזיר לה את הבטחון והיא סרבה פעמיים ופעם שלישית קפצה... לסיכום, יצאתי חבולה (לא קשות חח אבל יש לי כמה סימנים לא נעימים במיוחד..חח) אבל מאוד נהנתי..ואני בטוחה שמי שצפה בזה גם מאוד נהנה..חחח נראה לי אני עוברת לקרקס

נשמע קשה ../images/Emo12.gif

איך לא הולך לך הבטחון העצמי?... אחרי שאני נופלת (נפילה רצינית) מסוס, אני מתחילה לשקשק והולך לי כל הבטחון... (מה שכמובן מוביל להתדרדרות נוספת מצד הסוס, ואז מצידי וחוזר חלילה...) באמת אני שואלת, איך יש לך אומץ לעלות על הסוסה הזאת שוב ושוב ושוב...? את יכולה לענות במסר

לא איכפת לי לענות פה כי אין לי ממש מה להסתיר

חחח אני משערת שמה שקובע בנושא הזה זה האמביציה.. אני רוצה להצליח ואני יודעת שלהפסיק לרכב כי קרה משהו קצת לא נח זה לא מה שיקדם אותי. חוץ מזה, אפשר לחשוב..זה לא שאני לא מודעת לסכנות ברכיבה (ובמיוחד עם הסוסה הזאת), אז לוקחים דברים בחשבון..ואם נופלים אז פסדר..נפלתי, לא קרה כלום..קצת שיפשופים קצת כואב אבל בקטנה..כל עוד אין נזק שמחייב הפסקה אני לא מבינה למה להפסיק.. חוץ מזה, תקראי לי מטורפת..אבל זה חלק מהאתגר..והנפילות האלה הן חלק בלתי נפרד מהרכיבות..אני נהנת מהן ומשתדלת ללמוד מהן כמה שיותר לפעם הבאה..

למעלה