יום ראשון הארור

Little McMickey

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo221.gifיום ראשון הארור../images/Emo56.gif../images/Emo134.gif

יש כזה שם של סרט, לא להיבהל
אז קודם כל תודה לכל הבנות שאיחלו לי בהצלחה, הרופא הפנה אותי לנוירולג [כמו מקמאמי מהאנטומיה XD] ובשפה פשוטה יותר, לרופא שמתמחה במוח. וגם לבידקת עיניים XD זה לא סוד שאני גבולית ואולי אני זקוקה למשקפיים. בתקווה שלא!!. האישור שלי מהאחות ששיחררה אותי
בכל מקרה, כל היום שלי מסתכם בכאב ראש אחד גדול שהיה לי בכל השיעורים, ועוד מעט אני עפה לחפש תחפושת עם אמא. הייתי בקריון ואכלתי פלאפל וזהההה
'סה טעיםם XDD אוה! ואני כותבת כרגע פיק חדש, שסיוון כבר נבהלה מן ההתחלה שלו, אל דאגה זה לא אימה
האורך עד עכשיו זה 11 דפים ככה, אבל מה לעשות!! לוקח זמן XDD אז מתי שאפרסם תפנו זמן לקרוא
[אגב טל! מי החבר החדש??? את חייבת להראות לי תמונה
תתחדשי
] ועכשיו שאלה- איזה סרט את מעדיפה: קומדיה\מתח ואקשן\אימה[
]?

talosh1234

New member
חחח החבר החדש ../images/Emo99.gif XD

אוקיי .. אז , אמאמ.. קוראים לו רז אייל .. (שם רז משפחה אייל) חח הוא בכיתה י' ממתן- מקום לייד כפר סבא =] ו ו ו ו יש לו עיניים כחולות והוא 1.76 ויש לו ליפה XD אבל זה חמודד לאללה ... חוץ מזה שהוא תמיד הולך עם הכובע של הסוושרט
והוא מתלבש מהממם XDDDDDDDDDDDDD והוא חכםם
ותותח באנגלית !#@#$%&**) זה כ"כ עושה לי את זה אלוהיםם אוחח אני כ"כ אוהבת אותו
אמאמאמ ואיך זה קרה .. בהתחלה הדיברנו והוא אהב אותי .. אז זה היה ככה - רז:"מהה ?! חברה שלי לא מאמינה לי?!" אני:"בטח שאני מאמינה לך" רז:"אהה אז את חברה שלי?^^" אני:"לא יודעת XD רז:"אני רוצה, את?" אני:"לא יודעת" רז:"תחשבי על זה =]" ואז דחיתי אותו
וחברות שלי רצחו אותי ..!! אהמ גילי אהמ ואז התחלתי לחבב אותו כזה =] והייתי אתמול עם חברה ואיך שהוא הגענו לזה שהוא מדבר איתי אנגלית והוא שאל אותי בקיצ'יות כזאת "טולי אני אוהב אותך רוצה להיות חברה שלי?" - באנגלית כמובן
ולא הייתי בטוחה אם זה רציני .. אז הסכמתי כזה ... ואז דיברנו על זה בערב שוב אחרי שחזרתי מחברה אחרת .. ומאז אנחנו חברים
לשאלת השבוע : קומדיה
אני אוהבת את הגסות האלה XD

Fall Out Inbar

New member
אויי .. איזה חמודים ../images/Emo9.gif ט'חח.. גמאני אוהבת

קומדיה. אני כבר ראוה אותכם מתחתנים יפויף ויפיפיה *חנפן*. בת כמה את..?

Charley XD

New member
אה ? יש מישהו נורמלי ממתן ?

וואו איזה תגלית XD (לא שאני מכירה יותר מדי...) מזל - טוב הוא בטח לומד בעמי אסף לא ?

michalie XD

New member
משעמםלייייייייייייייי

להלהלהלהלהלעלעלעלעעלעלעלעלע'םנ!@$#!$#@%@%#^%$^%^%$^$% 456#^#%^#@%^%^%#%@^^!^%R$DFFF^$TGT@$#$%#$%^*% ^&IO*(^)U&^$$%% הייתי אמורה להיות היום בטיעול שנתי אבל אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה!? כי אני פאקינג עדיין חולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואסור לי לצאת מהבית!!!!!!!! למרות שכבר הבראתי. כשקמתי התכתבתי עם חברה שלי באסמאסים ככה השיחה הייתה: אני: חעחעחע תנחשי לאן אני נוסעת כשאת נוסעת שעתיים לצפון לטיול שנתי!!!! היא: לאן?! 0: אני: לסנטררררררררררר בפעם המי יודע מה החודש!!! היא: ביצ'!!! הייתי מעדיפה לבוא איתך משר ללכת לטיול המחורבן הזה! |בוכה| אני: לא נורא את תהני (אני מאושרת יאייי) היא: נקווה! תהני לך שם בתומר וקומיקאזה! אני:ולUFO הגיעו סיכות חדשות של MCR. היא: אעאעאעאע אני שונאת אותך!!!! גם אני רוצה!!!! לא בא לי ללכת לטיול!!! אני: יש לי רעיון!!! ~~כעבור כמה דקות~~~ אני: נו תשאלי כבבר מה הרעיון! היא: אהה אני צריכה לשאול? חח מה הרעיון? אני: טוב שאת שואלת! כי אם לא היית שואל לא הייתי עונה סססס''''' אז ככה.... תגידי לנהג אוטובוס שאת במחזור ויש לך פיפי דחוף ואם..אם יברח לך זה לא יהיה נעים לראות דם של מחזור מעורבב עם פיפי. כשתרדי תלכי לשיחים ואני אבוא לקחת אותך ואני אצעק להם סאקר!!!!! (תמיד רציתי לעשות את זה). היא: XDDDDDDDD הרגת אותי עכשיו! אני: אעאעאעאעאע פראנקי התחתן (פראנקי ממיי כמיקל רומנס) היא: חחח ס'יציאות יש לך >< אעאעא אני כל כך מאושרת! אני: היי! מישהו גנב לי את דוד (דוד הוא הדובי שלי) ~כעבור כמה שניות~~ אני: אהה אופס לא זה דייויד (דוד הבריטי) (היה רשום שם באנגלית) היא: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מסטולה את! מה לקחת הבוקר? אמרתי לך לא לדעת בסמים!!! ומאז זה כבר לא מעניין
אוקיי פרקתי היום היה משעמם חוץ מזה שהייתי היום בסנטר
בפעם המי יודע מה החודש. אני מבלה שם הרבה רק שהפעם זה היה עם אח שלי עוד יומיים חתונה והווווווווווווווווווווווו (הוא מתחתן) ואכלתי פלאפל (ואני לא אוהבת פלאפל) וזה היה הפלאפל הכי טעים שאכלתי אי פעם!!!! נסענו לקרצץ לאמא שלי בעבודה סתם כי לא רצינו לחזור הביתה. וזהווווווווווווווו (אלו הדברים המעניינים שקרו).

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלמה כולם הולכים לסנטר כל הזמן../images/Emo35.gif

אני הייתי שם פעם ראושנה במפגש האחרון!@#$#^%&*)&% דמאאט. באלי גם סנטר. דחוף. !@$#$#%^$%^*&*))(&)(_^*&^$#%$##@#@@$#

michalie XD

New member
אני לרוב בסנטר

רק בגלל שאני גרה קרוב לתל אביב (בערך איזה 10 דקות רבע שעה נסיעה) ולמה את לא הולכת עם חברות לסנטר?

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחח ההורים שלי לא ממש אוהבים

שאני והלכת עם חברות לעזריאלי, אז לסנטר? XD זה מזל שהם נותנים לי ללכת לשם במפגש
אבל לא נורא
עדיף מכלום

michalie XD

New member
כן זה גם נכון אבל..

מי אמר שהם ידעו שאת הולכת לסנטר?
זה 10 עד 20 דקות הליכה לשם מעזריאלי. ובעזריאלי יש גם אוטובוס שנוסע לשם אז גם את זה את יכולה.

YuvalJones

New member
אני מתה על הסנטרD:

איזה לא קשורה אני ^,^ הייתי שם ביומחמישי וכמה ילדים התחילו איתי

למעלה