יום ראשון הארור

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאשכרה יום ראשון ארור../images/Emo70.gif

לא יהה לי כזה יום ראשון מבאס
כאבה לי הבטן כאבי תופת כל הזמן בבצפר, שעתיים מדעים זה ס-ב-ל עם מורה עם איקיוו של ילד ב שנתיים וחצי, להגיש דגם בשל"ח כשאתה יודע שקיבלת עליו 55 ובגלל "שהאסתטיקה לא מי יודע מה" ושכל מי שמסביבך מדוכא היום. קיצר- חרא יום. עוד שעה יש לי חוג... באלי שהוא כבר יבוא זה הדבר היחיד שישמח אותי היום
שוב נתאמן לעדלאידע ובכללי נרקודD:
תודו שהוא כאפות

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifובקשר לשאלה ...

כולםD: אני מתה על קומדיה
מתח [: אקששן [: ואיממממממממממממממממממממממממה

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif אררג כלכך בא לי למות ><

חרא, פשוט חרא של יום >< היחדים שעודדו אותי הם מישור החוף פוקימון והג'ירפהכלבקואלה שהכנתי מהפלסטלינה מהדגם בשל"ח ז"ל
נחשו לבד מי זה מי >< בכל מקרה, אני מרגישה ממש ממש ממש ממש לא טוב, והכדור אקמול העצום שנראה כמו ג'לי ירוק שמישהו חירבן לא עוזר בגרוש >< במקרה הטוב אני הולכת להרצח, ובמקרה הרע יצעקו עליי אתן יודעות מה נמאס לי? שאנשים מעבירים עליי ביקורת בלי שהם באמת יודעים מה קורה ><
בקשר לשאלה: קומדיה, שונאת מתח אקשן ואימה

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif תרגישי טוב ! :) ../images/Emo24.gif

הימים האלה עוברים
וזה כבר סוף היום ומחר יהיה יותר טוב [:

Fall Out Inbar

New member
יש פשוט ימים שכאלה, וזה יעבור ../images/Emo9.gif

האנשים האלה? או שתדברי איתם או שתתרחקי מהם. כי בסופו של דבר, הם רק פוגעים בך. ובקשרליום מעצבן שכזה, פשוט תישמעי את המוזיקה שאת אוהבת ויודעת שמרגישה אותך- ותירגעי. ותיזכרי שכולנו תמיד פה לעזור לך- פורוןם אקזוטי ושקסי שכמותינו.

DesertRose7

New member
הכי לא קשורה../images/Emo122.gif

סתם רציתי לספר לכן שהייתי היום במוזיקה נטו וראיתי 3 עותקים של הDVD ב70 שקל!! שזה מן הסתם ממש ממש זול (יחסית) אני אומרת לכן -רוצו לקנות למי שעדין אין

kelly7i

New member
3 ב-70??../images/Emo71.gif

הבנתי מרוני שהיא קנתה אחד במחיר הזה
חח אפשר לארגם בפה קבוצות כדי לקנות בשלשות אם כך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיא התכוונה שהיו שם 3

עותקים של ה-DVD ושהוא בסך הכל עולה 70

DesertRose7

New member
הכל אחלה..../images/Emo3.gif

ואיך אצלך? כבר כמה פעמים שאלתי אותך פה וכנראה שלא ראית אז.. מה מעשיך בצבא ההגנה לישראל בימינו? ואיך הולך איתך בכלל??

Bleed for Me

New member
הכל טוב

אני בקריה,השביזות כבר מחלחלת בי
..אני כבר 4 חודשים חיילת! חחחח והכל בכללי בסדר.. מה אצלך?

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif מיי סנדיי :)

סתם ראשון מעפן .. כאילו רגיל כזה .. אז אין לי מה לרשום
וגבי השאלה : ברור שקומדיה ! מתח זה סביר - , אקשן לא אוהבת ומאימה אני מפחדת כן כן היה לי סיוטים ממת לצעוק 3 *מסמיקה* ואפילו לא ראיתי את כולו ראיתי רק את ההתחלה ונבהלתי .. אפילו שזה היה בכיתה ה או ו .. אבל אני עדיין מפחדת

גילולית

New member
../images/Emo205.gifטוב..אני הרגע הגבתי לפה וזה נשלח

לשרשור של התמונות
|זבל| אזז...(קופי+פאסט): בהתחלה פחדתי ממת לצעוק 4
אבל בפעם השניה כבר לא כי זה לא היה מפחיד זה היה מבהיל ואז כבר הכל צפוי
אם גם זה נשלח לשם אני
$%^&*&^%$#$%^&*&^%$

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"In a city of devils we live../images/Emo190.gif

הגעתי היום לבצפר ב-9 למרות שבכלל הייתי אמורה להתחיל ב-10:45, כדי לשבת עם המורה שלי לאנגלית על הפרוג'קט. חבל רק שהיא החליטה להבריז לי באיזה 40 דק' ואני מניחה שזה בגלל אותו פעם שאני אחרתי לה באיזה חצי שעה וכבר לא עשינו כלום ><" אחרי שהיא בעצם הסבירה לי שכל העבודה שלי גרועה [אני מזכירה שהנושא הוא מק
], העברתי את הזמן שנשאר עם חברות עד לשיעור ספורט אח"כ שקפצנו בדלגיות [איכשהו זה נמצא בבגרות]
[יותר שחקנו 'הנחש בא' XDD ועם חישוקים]. שיעור משעמם
ברמות של אזרחות
ו-3 שעות חופרות של מתמתטיקה כחזרה למבחן מחר שבקושי למדתי אליו. Wish me luck
תשובה יומית
קומדיה בעדיפות ראשונה אבל גם אימה יכול להיות טוב, במיוחד כשזה מהסוג הגרוע ואז פשוט אפשר לצחוק על השחקנים [ע"ע פריס הילטון ב'בית השעווה'
]. שבוע טוב

למעלה