הקליפ OFTR

MissMaya

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo23.gifהקליפ OFTR../images/Emo23.gif../images/Emo202.gif

אז מחר, או יותר נכון להגיד- היום הקליפ החדש יצא הUK ואני בטוחה שמהר מאוד זה יגיע גם אלינו. אז הנה שרשור לכל המחשבות, הרגשות או מה שלא תרצו על הקליפ החדש. הקליפ כזכור צולם בקנדה והבמאי שלו הוא סטיב מסאם 41. והקליפ הוא בנושא
בחזרה לעתיד!
יש תמונות בלעדיות שצילם מישהו שהיה איתם על הסט. ולפי איך שזה נראה זה הולך להיות קליפ אדיר! מקפליי על הגג

MissMaya

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo23.gifתמונה ||

דני עף מתוך רמקול ענק (סטייל בחזרה לעתיד)

MissMaya

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo23.gifתמונה |||

ואחרונה. אותה תמונה מזווית אחרת.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifגאד זה נראה כלכך מגניב../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif

כבר מתה לראות אותו

Yu vi

New member
וואו נראה אחד המגניבים!!! O:../images/Emo85.gif

אני מתה לראות כבר

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif O: זה נראה אדירר, טנקס D:

~שונאת להגיב בבוקר~
XD

MissMaya

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo23.gifהקליפ!../images/Emo23.gif../images/Emo202.gif

http://uk.youtube.com/watch?v=nAWEM3G8-SM הם נראים מדהים! הרעיון של קליפ קצת הממ מוזר אבל נחמד... צריכה לראות שוב בשביל להחליט מה דעתי D:

blackroses

New member
../images/Emo59.gifאעאעאא זה מדהיייםםם!!#@#!%

!#$^%^$#W@Q!()*&^%$#@!
|
גאאששש הם נראים פה כל כך טובב!!
זה אחד הקליפים הטובים שראיתי בחיי!! זה פשוט הם! בפעם הראשונה רואים שזה ממש ממש הסגנון שלהם! אני כל כך גאה בהם! ~מוחאת כפיים בהתלהבות~ וואי, עכשיו אנחנו פשוט חייבות להביא אותם לארץ! אני חושבת שיש מספיק מעריצות (ומעריצים
). אנחנו צריכות לעשות את כל המאמציםם!!!
|

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifזה מ ד ה י ם !! $!@#

ראיתי את זה כבר מקודם, זה קליפ פשוטטטט מדהיםםםםםם אין מילים
דני וטום נראים כ''כ טוב %# קיצור, אחד ה-קליפים D:

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifOMG../images/Emo6.gifקליפ מוזר!אבל הם מהממים!!!

דאגי
תודה!!=]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאאעאעאע @^%$#@@%$&$%##$

דדדד...... דדדדדד דדדדדדדדד דדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדנננננננננננננננננננננייייייייייייייייייי דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנידנידנידנידנידנידנדי
איזה שלמות *________* טוב אחרי שסיימתי עם הסגידה לדנין XDDDD נמנמנמ.... הקליפ...... הזוי. שקט מידי לטעמי. כאילו אם הם לקחו את זה לכיוון של אנשים מתחרפנים זה היה יכול להיות יותר כזה דופק תראש \= אבל דאמעט.......... דני הזה. כוסאימו. אאעאעאעעאאעאעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *&^%%&#%#$@#$#*^$#$^#@$^@#$#$%)$&#&%#%^#)^%##^% צילכיתטנוריטוןריטןנלטו5מתונטמהדמטודהתוטמהאמטרתימאהתםיאמא
איזה שלמווווווווווות *________________________* ישלי פה הצפה בחדר מכל הסקס שנשפך ממנו *________________________* אעאעאעאעאעאעעאאעאעאעא אני כלכך מקנאה במיקרופון הזה כשהוא שר בשקט
אני חושבת שכמה בנות חטפו פה מכת דני רצינית!!! XDDDDDDDD [מורן ותומי |גבות| ] לסיכום.... קליפ....... נחמד. היה לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב אבל כמובן שמקפליי לא השתמשו בזה. חבל. אבל למי אכפת דני מכפר על הכל *&^%$#@

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifנראלי היית פשוט ליהוק מדהים בתור אחד

מהמפרכסים האלה..אבל את היית מפרכסת מסיבה אחת
דני
.. חח תתיהיה בריאה סוונצ'
.. וכה כמו תמיד היה לו פוטנציאל להיות יותר טוב >_<..אבל עדיין הוא סבבה ^_^ ..

למעלה