הקליפ OFTR

../images/Emo45.gifממש מאכזב

עזבו את זה שאני לא אוהבת את השיר, הקליפ פשוט מגוחך. ממש ממש לא אהבתי. במיוחד לא את הקלוז אפ שעשו על דאגי בזמן ה"ווי דונט קר" למרות שזה הקהל שר ולא הוא ואת האנשים המחושמלים שנראו שיא הפתאטיות. וגם ממש עצבן אותי שמזניחים את דאגי/הארי ורוב הזמן מתמקדים בדני וטום.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif לגמרי.

וגמני לא אהבתי את השיר
מקווה שזה רק השיר הזה ואני לא אתאכזב ככה מכל האלבום.

כן אבל עדיין,

הם לא הרכב של שניים, הם להקה. לדעתי כולם צריכים לקבל מידה שווה של פוקוס.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo45.gifמאכזב ברמות../images/Emo69.gif

והאנשים המחושמלים האלה.. איך הם קשורים לחיים? בכלל, איך כל הקליפ קשור בכלל לBTTF? וטום, אוי ואבוי איך הוא נראה שלם
[משישהו יקרא לספר, דחוף!@#%&$] במילה אחת- א=כ=ז=ב=ה [בצורה שטל פרידמן היה אומר]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifנראלי שהאנשים מתחשמלים כי בהתחלה

יש אנטנה של רדיו ויוצא ממנה זרם כזה וזה כאילו השיר משתלט על האנשים דרך החישמול שעבר באנטנה ואז הם מתחילים לרקוד כזה בלי לשלוט עח זה ובגלל זה הם אפילפטים OO XDD אין לי עדיין דעה, פחות מצחיק נהקליפים הקודמים אבל אולי בגלל שהם נהיו רציניים וזה. זה מזכיר את WALK AWAY של קלי קלארקסון

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif וואאאאאאאאווווו ../images/Emo2.gif אאאאאאאאעעעעע!@

דאגי נראה פאקינג מדהיםםםםםם וגם דניייייייייייייייייי יוווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווו ורוד זה כלכך סקסי על דאגי ^____________^ באלי לאכול לו תצורהההההההה ^*)$%&^#^$#) הקליפפפפ... אממ. כן, הוא מוזר XD אבל הקטעים שכל האנשים שמתחרפנים רוקדים ביחד הצחיקו אותי חחח אבל אנלא מתה מתה מתה על הקליפ עצמו, הסתכלתי בעיקר על מקפליי *_____* ורק אני שמתי לב שלהארי יש תופים חדשים (עם המיקרופון
) ולדני יש גיטרה חדשה לבנה? ונראלי שהבס של דאגי זה הירוק.. אבל אנלא בטוחה, מישהי ראתה? אאעעאעא

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif|גולגולות| חחח כן האנשים כן הצחיקו אותי

במיוחד הקטע של האישה [עם החצאית.. ^^] שהיא נמרחת כזה על האיש שלידה
ונראלי שהבס של דאג זאת לא הירוקה עם האורות, יש לו גם אחת טורקיז בהיר
אבל אני בד"כ טועה אז...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif האורות המעצבנים >.> תמיד הם הורסים

כמו שאני וחברה שלי היינו בטוחות שהבאס האדום הנוצץ הוא ורוד

ZivMusic

New member
מתאים לדאגי וורוד../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

הם כלכך מושלמיייים!@#%$^#!#1#~ ~ד נ י~ ארררג שקסי שכמוהו
ובכלל כולם נראים נוראנורא טוב
לדעתי זה לא בין הקליפים היפים שלהם ><" אבל עדין הוא ממש חמוד
בקיצור אהבתי ^___^"

LironPoynter

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אז כן, זה מוזר וזה שונה, אבל אין בזה שום דבר רע. זה דווקא היה די משעשע חחחD: ואעאעאעהעאעאה. כולם. סקסיים. בטירוף. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@$@#%!@^141אחתשתמשלוש@$#R!#)
|חרמןאש| קיצור לא יכולה לחכות כבר לדיסק.<:

sweet shir

New member
קליפ... חמוד. הבנים נראים מדהים :)

חחחח חוץ מהקטע שהם כמו שסתיו ניסחה בצורה כל כך יפה "חשים אותה מינימום מטאליקה" בהרבה קטעים ~טום ודני~, והאנשים המפרכסים המוזרים טחחח זה חמוד:) בתכל'ס אני אוהבת את זה רק כי זה מפגר ומטומטם בדיוק כמו מקפליי וזה כלכך ~הם~ ואני אוהבת אותם... וזהו. XD

purple floyd

New member
בצורה 100ממת.

וואי יש לי משהו ממש מפגר לספר לך חחחחחחחחחחחחחחחחח ~הו בקשר ל100ממי נזכרתי~

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה כזה קורע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD רק לי תמיד כתובים דברים מפגרים |חותך|

Yu vi

New member
קליפ חמודD:../images/Emo85.gif

טום.
כולם נראים ממש טוב@#$ והקטע השקט שדני שר יצא ממש מושלם נכון שהקליפ שונה, אבל אהבתי. ^__^

למעלה