הקורבן השבועי!

CheN Y

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo41.gifהקורבן השבועי!../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif

לא יעל, לא השתלטתי לך על הפינה..פשוט חשבתי, את תמיד מפילה את זה על אנשים..אז הפעם אנחנו נפיל את זה עליך!!
אז הקורבן השבועי שלנו היא..
yaelrs
תתחילו להציף..

CheN Y

New member
{נלקח מפורום סקרים ושאלונים]

כללי:
שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף?
משפחה:
כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה?
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?

yaelrs

New member
יאווו איזה חמודה D:../images/Emo192.gif

כללי:
שם: יעל D: גיל: בקרוב 15 אזור מגורים: כפ"ס ימני/שמאלי (בידיים): שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמאלית צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: כחול צבע אהוב: סגוללל צבע שבחיים לא תלבש: צהוב צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש לי כמה שכנים D: מה הסרט האחרון שראית? שמש נצחית בראש צלול מה הסרט האהוב עליך? ריקוויאם, מולאן רוז' ושיער מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אין סגנון מועדף, זה תלוי בסרט עצמו מה הספר האחרון שקראת? אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות אהבת אותו? מאוד D: למה אתה הולך להתחפש השנה? עדיין לא חשבתי על זה.. איזה חג אתה הכי אוהב? פסחחח, חוץ מהקטע של המצות ~_~ מה השם האהוב עליך לבנים? יובל ולבנות? מאי יש מצב שתרד מהארץ? כע באיזה קופת חולים אתה? אין לי מושג תאמת חח מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא זוכרת למה? ~ אתה עייף? לא
משפחה:
כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אני הכי קטנה D: כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם באותה מידה D::: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? יום שישי.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שבועות יש לך קרובים בחו"ל? כעעע D: איפה? שוויץ, אנגליה, גרמניה.
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)? לבדד ליד מי היית רוצה לשבת? מישו משעשע D: מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? יעזור לכם שמות? מי החבר הכי מצחיק שלך? אפחד לא מצחיקק מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אלינור, כי היא גאונה מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? גילי חח מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? שוב אלינור מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אני אפעם לא מטיילת XD מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לאיודעת
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אני משערת שבר.
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית דההה תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית ואיזה הכי שונא? מתמטיקה ותנך באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שלישי, אבל כבר נגמרה השנהה D:: באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? ראשון ושישי באיזה מגמה אתה? שום מגמה אתה נוהג להבריז הרבה? לקראת סוף השנה הברזתי דיי הרבה אבל בעיקרון לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? אממ לא נראה לי מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) חחח לא זוכרת, אני משערת ש-20 ומשו מה המבחן האחרון שעשית? ספרות אני חושבת כמה קיבלת בו? 75 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? שום מבחן D:::: נגמרה השנה D:: אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? עדיין אין לי בגרויות P: מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? חופשששש#%^$#
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה? צ'יפס דההה קיווי או אגס? פיכס. פרות מיובשים או חיים? פיכס פירות. פירות או ירקות? ירקותתת בשר או צמחוני? צימחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה יאמ שתייה- מוגז או לא? מוגז איזה שאלון נחמד D::

Rose131

New member
הו, איזה רעיון נחמדD:../images/Emo29.gif

קחי את השאלון שעשיתי לעומריD: שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהי דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\\ה יש? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

yaelrs

New member
ייאיייאיייאי../images/Emo192.gif

שם: יעלל גיל: באוגוסט 15 מין: נקבה מזל: אריה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) הישרדוווווות
ספר אהוב? אין מה לעשות, הארי פוטר. יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אני מקווה שלא שחית בעירום? אני משערת שכשהייתי תינוקת ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כע צפרו לך? לאדעת נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? לאחושבת הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה גנבת משהו? לא
פגעת בעצמך? בטעות רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא
עישנת נרגילה? לא
ניסית סמים? לא
(נכון שאני נשמה טובה? חח ^__^) שתית אלכוהול? כע השתכרת? כע התנשקת? לא V_V ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? עדיין מתכננת ~_~ עשית קעקוע? לא הסתפרת? חחחח כע השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא @_@ צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? ~_~ קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אנ'לא יודעת.. P: נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כע התאפרת? חח כע רצית להיות משהו שאתה לא? אההא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אממ לא התביישת בהורים שלך? כע שיקרת למישהו? כע היית מאוהב? לא התעלפת? כע נשברה לך שן? אההא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כע רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס? כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חחח לא כמעט XD שיחקת כדורסל? כע שיחקת כדורגל? לא נראה לי הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? חחח כע שיחקת מונופול? כע שיחקת שש-בש? כע הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן הברזת מבצפר? כע התחרטת על משהו שעשית? כע היית אובססיבי כלפי משהו? כע היית מאושר? כע התנצלת על משהו שעשית? כע היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כע התקלחת עם מישהו? כשהייתי תינוקת קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כע תפסו אותך? כע ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא חח ביצעת אקט מיני בשירותים? לא.. התעקשת על משהו מטופש? כל הזמן הברזת למישהו בלי להודיע? לאזוכרת התחרפנת? חח כע נכנסת למצב כפית? כע ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כע רקדת בגשם? כע חח צרחת מפחד? כע היית 'צומי' במודע? כע שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כע קינאת במישהו אחר? כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע בכית בגלל מישהו? כע בכית בגלל מישהי? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לאזוכרת אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? כע בכית בסרט? כע היית על במה? כע היית מחוייב למישהו? כע הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לאדעת התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? חח כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא מה אתם לובשים עכשיו? שורטס אפורים וגופייה ורודה אוהבים להתקלח? כע אוהבים לישון? מאודדדדדדדדד%#%$ יש לכם כתב יפה? רק באנגלית אוהבים שאלונים? כעעעעע מתי בכית בפעם האחרונה? יום שישי בגלל מה? בגלל שהתקבלתי לגלילי יש לכם חיה בבית? כע ^-^ מה השם שלה(אם יש לכם?) וויסקי D:::::::::: האם את יודעת לצייר כיבשה? כיבשה מכוערת.. D: מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה איי גאס תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: חחחחח אין לי כוח איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כע ואני שונאת אותו מאודמאוד האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר? כע פורסם/למגירה? לפח חח אתם אוהבת את הצחוק שלך? שונאת אותו. רק חבל שאני כל הזמן צוחקת. -__- יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחים גדוליפ במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? פעם כל הזמן, עכשיו כבר לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? לפעמים מהי דעתכם על הצבע כתום? נחמד אתם מדברים הרבה בטלפון? כעע האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיקר בכפ"ס מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לאדעת מה המוטו שלכם בחיים? לאדעת אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? לא בוכים בשירים? יש כמה מעטים אוהבים את החדר שלכם? בערך, אבל הוא הולך לעבור מייקאובר בקרוב D::::::: אוהבים את ההורים? בדרך כלל חח מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לא זוכרת את מי אתם הכי שונאים? במשפחה?
והכי הכי אוהבים? חבר\\ה יש? לאא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? המצלמה מתה :'( אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? לאדעת מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לאזוכרת יש לכם חדר לבד? כע אתם אוהבים מסיבות? כע אוהבים את יום שישי? מאוד ואת שבת? מאוד מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לאדעת אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? כעע שוקו או קפה? קפהה$%$%$ שמש או ירח? שמש חם או קר? קר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון דהה לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? חול אוף קורס ים או ברכה? קשהקשה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ללכת לקחת עוד קרח!

Rose131

New member
נוו אנשים!../images/Emo29.gif

כל שבוע היא פותחת לנו את השרשור, תכתבו גם לה שאלות!

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifחעחעחעע....... ../images/Emo123.gif

תסנני את כל השאלות שחוזרות על עצמן [ויש הרבה] מה קורה? מאיפה? בת כמה? איזה כיתה? יש אחים\ות? חיות מחמד כלשהן? צבע אהוב? מה צבע הקירות בחדר שלך? מה הצבע העיקרי בארון שלך? יש לך חדר משלך? את אוהבת חומוס? את אוהבת מלפפונים חמוצים? את אוהבת חרקים? מה השיר האהוב עליך? מה הלהקה האהובה עליך? מי הסלב' השנוא עליך? שיעור אהוב? שיעור שנוא? את מאמינה באלוהים? את יהודייה? את אנטישמית? את גזענית? את שונאת זרים? את קלסטרופובית >< ? את הומופובית << ? את פדופילית? את נקרופילית? את זאופילית? איזה צבע השיער שלך? איזה צבע העיניים שלך? מה את לובשת? את אוהבת לאכול שניצלים? את אוהבת לעשות דברים אחרים עם שניצלים? את אוהבת עכברים? את אוהבת לאכול עכברים? את אוהבת חצילים :S ? מה יש לך בכיסים? האם אי פעם... הרגת מישהו? לקחת סמים? השתכרת? שאבת אבק מהרצפה כי לא היה לך כח לטאטא? מכרת את עצמך? הלכת עם אותם בגדים יומיים ברצף? לא התקלחת המון זמן עד שהרחת את הסירחון של עצמך? הופעת על במה? נשכת מישהו? ננשכת ע"י מישהו? ננשכת ע"י משהו? גירשו אותך מבית של מישהו? ומהבית שלך? כלליות: מה שלומך? מאיפה את? בת כמה את? איזה כיתה? אוהבת חיות? אוהבת חומוס? אוהבת מלפפונים חמוצים? יש לך חייה בבית? יש לך אחים\יות? מה הדבר הכי מוזר שאכלת? מה הדבר הכי מוזר שנתת למישהו אחר לאכול? את מבינה את המסר השטני שבמילת הנושא? מי הלהקה האהוב עליך? מה סוג המוזיקה האהוב עליך? מה הצבע האהוב עליך? איזה צבע הקירות בחדר שלך? עם מי את הכי אוהבת לדבר? מה את הכי אוהבת ללבוש? מה את הכי אוהבת לאכול? מי הסלב הכי שנוא עליך? מי הסלב הכי אהוב עליך? מה השיעור הכי אהוב עליך בבי"ס חוץ מספורט[חע, מנעתי ממך להגיד שה"אין שיעור" הוא הכי אהוב עליך!] מי איתך בבית? מה השעה האהובה עליך? השאלון שלי מטריד אותך איכשהו? בהנחה שאת לובשת משהו, מה את לובשת? איזה צבע הבגדים שלך? איפה את הכי אוהבת להיות? מאמינה באמונות תפלות? את יהודייה\נוצרייה\מוסלמית\בודהיסטית\חסרת דת\ משהו אחר....? מאמינה באלוהים? מאמינה באל אחר? מאמינה שרוחות קיימות? מאמינה שהשטן קיים? סוגדת למשהו\מישהו? מה התוכנית טלויזיה האהובה עליך? מה השיר האהוב עליך? האם איי פעם..... השתכרת? לקחת סמים? הרגת מישהו? איימת על מישהו עם כלי נשק? כמעט הרגת מישהו? רצית להרוג מישהו? צרחת על ההורים שלך? הרבת להורים שלך? צרחת על מורה? הכנסת מכות לבת מינך? הרגת חיה? צקחת עד שכאבה לך הבטן? בכית מרוב צחוק? בכית מרוב אושר? צחקת על סבל של מישהו אחר? חשבת שאת שווה פחות ממישהו אחר? חשבת שאת הכי טובה מכולם? חשבת שאת משוגעת? רצית עזרה מקצועית? רצו לתת לך עזרה מקצועית? ברחת מהבית? גנבת משהו? הפצת שמועה לא נכונה? עשית מעצמך צחוק בציבור בכוונה? הייתה לך פאלה נוראית? הופעת איפשהו? צבעת דפים שלמים מרוב שיעמום שלכבר לא ראו לבן? הרבצת לעצמך? זה או זה: קיץ או חורף? ים או בריכה? ביסלי או במבה? חטיפים או ממתקים? ירוק או כתום? יום או לילה? חושך או אור? מכונית או אופנוע? עם נעליים או יכפה? פורים או ל"ג בעומר? סוכות או חנוכה? שחור או לבן? חמוץ או מתוק? סינים או יפנים? אמריקאים או אירופאים? בארץ צפון או דרום? חו"ל או הארץ? מלפפון או עגבניה? חעחע או חהחה? טוב משעמם לי ונגמרו לי השאלות.. את שמחה? כדאי שאני אפסיק לא? היי היי, אני עומרי דרך אגב [אם לא ידעת ] טוב נעבור לחקירה: אז מה, את באה לכאן הרבה*סתם סתם *? מה שלומך? איך היה בבצפר? איזה כיתה את? מה שמך בישראל? ובחו"ל? מאיפה את? מכירה מישו מהפורום אישית? יש לך אחיות\אחים? אוהבת חיות? אוהבת צ'יפס? אוהבת מלפפונים חמוצים? את משועשעת כרגע? מי איתך בבית? יש לך חבר? יש לך חברה? מה יש לך בכיסים? יש לך בכלל כיסים? מה את בכלל לובשת[בהנחה שאת לובשת...]? יש לך תאוריה כלשהי? בא לך לשתף אותי? בא לך להרביץ לאחותי הגדולה בשבילי? את משתמשת בבושם כלשהו? איזה? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מעריצה מישהו\י משהו? מכורה למשהו? מה את שונאת באנשים? מה הלהקה האהובה עליך? מה השיר האהוב עליך? מה מתנגן לך בראש עכשיו? מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת קוראת את המילה "לסביות"? מה את חושבת על נטיות מיניות למיניהן? מה את חושבת על נטיות נפשיות למינהין? יש לך חיים? יש לך מה לעשות בחיים? מה את עושה בשבועות? ובפורים? ופסח? ול"ג בעומר? והלווין [halloween]? וחג המולד? ופסחא? את מאמינה בסנטה קלאוס? ובארנב הפסחא? ופיית השיניים? מאמינה ברוחות רפאים? פיות ושדונים וכאלה? מאמינה באלוהים? את יהודייה לפי התעודת זהות? את רואה בעצמך יהודייה? את סוגדת למשהו? את שונאת אוכל מסויים? איזה צבע הנעליים שלך? איזה צבע הציפורניים שלך? את חושבת לפני שאת מדברת? את חושבת לפני שאת מוציאה בגד מהארון או שאת שולפת את הדבר הראשון בערימה? מי האדם האחרון שדיברת איתו? נהנת מהשיחה? את שומרת דברים שבחיים לא תשתמשי בהם רק כי קשה לך להפרד מהם? את ילדה מסודרת או מבולגנת? מה הצבע האהוב עליך? באיזה צבע הקירות בחדר שלך? יש לך חיות כלשהן? את עצלנית? את רצה מהר? את רצה בכלל? את אוהבת ספורט? יש לך איזשהו חוג? את אוהבת את עצמך? יש לך ביטחון עצמי? את אוהבת מישהו אחר? את בנאדם אכפתי? קל להצחיק אותך? הרגת פעם מישהו? כמעט הרגת פעם מישהו? את מעשנת? לקחת פעם סמים? גנבת? שיקרת בנוגע למשהו חשוב? חשבת שאת משתגעת? היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? היית אצל ווטרינר? את אוהבת שמציקים לך? את אוהבת להציק לאנשים אחרים? את אוהבת חיבוקים? את אוהבת נשיקות? את רוצה להרביץ לי בגלל השאלון הארוך שלי? גם את חושבת שהתעלתי על עצמי בקשר לאורך שלו? גם את חושבת שכדאי שאני אעצור כאן? טוב נוף לפחות נהנת? גם אם לא, לא נורא, אני בטוח שתוכלי להתגבר תלתןשאלות כלליות: אתה זכר? אתה בטוח? אולי כדאי שתבדוק שוב? יש לך חיה כלשהי בבית? יש לך אחים או אחיות? מה התאריך יומולדת? מה הלהקה האהובה עליך חוץ מדה יוזד? היית פעם בחול? אם כן אז איפה? אתה אוהב חומוס[בע]? אתה אוהב מלפפונים חמוצים:]? אתה אוהב את החזירים המעופפים שחולים בשפעת העופות והפרה המשוגעת שנמצאים על הנעליים של גילי? יש לך תאוריה לגבי הווצרות העולם? יש לך תאוריה כלשהי? יש לך חיים? במה אתה נוגע כשאתה מושיט את הידיים לצדדים? מה נמצא מאחוריך? אתה מאמין באלוהים? אתה מעדיף בנות או בנים[במיטה כאילו..]? מה המבחן הבא שלך? אתה אוהב בצפר? אתה אוהב חיות? מי המורה השנוא\ה עליך? מי המורה האהוב\ה עליך? מה השיר האהוב עליך כרגע? מה השיר הראשון ברשימת השמעה שלך? יש לך MP3 או אייפוד או משו כזה? אם כן, מה השיר הראשון? מה השיר האחרון? מה השיר האהוב עליך של דה יוזד? מה האלבום האהוב עליך? שאלות או: צ'יפס או שניצל? טלויזיה או מחשב? חמוץ או מתוק? מלוח או חריף? ירוק או כתום? אור או חושך? יום או לילה? חורף אביב סתיו או קיץ? סוכות או חנוכה? דברים שעליך: מה יש לך בכיסים? עם מי הייתה השיחה הנכנסת האחרונה? והשיחה היוצאת? יש לך ציורים\קישקושים על הגוף? יש לך משקפיים של ראייה? כמה זמן כבר לא הסתפרת? איך היה? באמת הגעת עד לפה? אני מצדיע לך

Mg14

New member
אתה נהנה להרוס לאנשים אחרים

את החיים?! אני יודעת שאני בדיליי אבל זה פשוט לא נתפס..

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifכןןן!!

מה רע בסדיסטיוּת?!? וחוץ מזה... מה ששנוא עליך, עשה לחבריך לפני שיעשו לך!

kbncba

New member
נצלש מעתיקנים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיעמום טוטאלי וקצת יצירתיות

may90

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אתה מאלה שלא יודעים מה זה זכויות יוצרים

kbncba

New member
חע את יודעת איזה קשה זה היה

עם מצלמת אינטרנט שוק בלי פלאש וצייר חחחחחחחחחח ומה את עושה ערה אמרתי לך לכי לישון יש בגרות חח

may90

New member
אה ופיספסת את כל הרעיון של התמונה!

אתה צריך כמוני: לצאת החוצה למרפסת שלך, לשבת סתם ככה כשאין לך מה לעשות, להתחיל סתם לצלם עננים וכאלה וזקנים מהבית אבות שממול ואז סתם להתחיל ללחוץ על הכפתור בלי להסתכל אפילו [כי משעמם] וכשאתה מעלה למחשב אתה רואה את התמונה הזו ופתאום אתה רואה איזה יופי-השיער יצא כחול וסגולXD

kbncba

New member
חחחחחחחחח

מה לעשות שאני לא מוכשר חו מזה ששלי הרבה יותר טוב זה כזה וינטאייג עם כל הפיקסלים וזה

kbncba

New member
אגבבבבבבבבבבבבבבבבב

אני משוגעעעעעעעעע רישמיתתתתתתתת מועאעאעאעאעעעעעע חופשייייי חופשיייייייי 21 21 21 חחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו שמחה

למעלה