יאווו איזה חמודה D:../images/Emo192.gif
כללי:
שם: יעל D: גיל: בקרוב 15 אזור מגורים: כפ"ס ימני/שמאלי (בידיים): שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמאלית צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: כחול צבע אהוב: סגוללל צבע שבחיים לא תלבש: צהוב צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש לי כמה שכנים D: מה הסרט האחרון שראית? שמש נצחית בראש צלול מה הסרט האהוב עליך? ריקוויאם, מולאן רוז' ושיער מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אין סגנון מועדף, זה תלוי בסרט עצמו מה הספר האחרון שקראת? אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות אהבת אותו? מאוד D: למה אתה הולך להתחפש השנה? עדיין לא חשבתי על זה.. איזה חג אתה הכי אוהב? פסחחח, חוץ מהקטע של המצות ~_~ מה השם האהוב עליך לבנים? יובל ולבנות? מאי יש מצב שתרד מהארץ? כע באיזה קופת חולים אתה? אין לי מושג תאמת חח מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא זוכרת למה? ~ אתה עייף? לא
משפחה:
כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אני הכי קטנה D: כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם באותה מידה D::: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? יום שישי.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שבועות יש לך קרובים בחו"ל? כעעע D: איפה? שוויץ, אנגליה, גרמניה.
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)? לבדד ליד מי היית רוצה לשבת? מישו משעשע D: מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? יעזור לכם שמות? מי החבר הכי מצחיק שלך? אפחד לא מצחיקק מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אלינור, כי היא גאונה מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? גילי חח מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? שוב אלינור מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אני אפעם לא מטיילת XD מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לאיודעת
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אני משערת שבר.
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית דההה תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית ואיזה הכי שונא? מתמטיקה ותנך באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שלישי, אבל כבר נגמרה השנהה D:: באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? ראשון ושישי באיזה מגמה אתה? שום מגמה אתה נוהג להבריז הרבה? לקראת סוף השנה הברזתי דיי הרבה אבל בעיקרון לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? אממ לא נראה לי מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) חחח לא זוכרת, אני משערת ש-20 ומשו מה המבחן האחרון שעשית? ספרות אני חושבת כמה קיבלת בו? 75 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? שום מבחן D:::: נגמרה השנה D:: אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? עדיין אין לי בגרויות P: מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? חופשששש#%^$#
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה? צ'יפס דההה קיווי או אגס? פיכס. פרות מיובשים או חיים? פיכס פירות. פירות או ירקות? ירקותתת בשר או צמחוני? צימחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה יאמ שתייה- מוגז או לא? מוגז איזה שאלון נחמד D::